Zsoltee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Szerencséd :lol: Biatorbágyon lesz most ez a dolog, oda sztem kinézek. Lehet hogy még a versenyre is jelentkezem, bár a környékismeretem arrafelé egyenlő a nullával. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nem nagyon volt eddig gondom a kulisszával. Sztem motoron nem annyira van olyan <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nekem is kéne valamit alkotni már mert volt már olyan hogy azthittem kettesbe rakom aztán négyesbe ment... Bár ezmég a jobbik eset ahogy olvasom. <_< Francnak kapkodtok. Szééépen kényelmesen be kell tenni oszt nem esik szét semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Biatorbágyon lesz most ez a dolog, oda sztem kinézek. Lehet hogy még a versenyre is jelentkezem, bár a környékismeretem arrafelé egyenlő a nullával. <_< Vigyél magaddal valakit, aki menetközben nézi az itinert, mert egyedül tényleg necces ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Sziasztok emberek! Kicsit offolnék. :lol: Van valaki aki ért a saab-hoz? Lenne egy turbós kérdésem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Sziasztok emberek! Kicsit offolnék. :lol: Van valaki aki ért a saab-hoz? Lenne egy turbós kérdésem <_< Szábot vettél ? Turbos témakörben lehet jobb helyen lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Szábot vettél ? Turbos témakörben lehet jobb helyen lenne. Hát itt nincs opel :lol: Saab volt ami a leg közelebb állt jelenleg hozzám. De lehet tényleg ez már nagyon off <_< körbenézek más topicban is.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Na monca... mitt vettél??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Hát itt nincs opel :lol: Saab volt ami a leg közelebb állt jelenleg hozzám. De lehet tényleg ez már nagyon off <_< körbenézek más topicban is.............. Itt nincs off, de ezt mondjuk pl. Voszi előbb olvassa szerintem : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=2100 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Na monca... mitt vettél??? Most egy 99-es évjáratu saab 93 viggen edition van. Néhány dolog pl. tükör mozgató gomb és 1-2 kapcsoló tiszta opel. <_< Board computer is elég komoly a maga módján. :lol: Nem lehetett kihagyni mert 850 USD volt a kocsi és emellett még cabrio is. :lol: 112000 Miles van benne. Az elég jónak számít. Egyébként csak annyi lenne a nagy kérdés,hogy ebay-en melyik blow off szelepet vegyem meg mert szeretném hallani "prüszkölni" a kocsit. Eddig nem volt turbós autóm így kicsit (nagyon) tudatlan vagyok ebben a témakörben. Specifikáció a kocsiról Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Itt nincs off, de ezt mondjuk pl. Voszi előbb olvassa szerintem : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=2100 <_< Legmélyebb tiszteletem a helyreigazításért :lol: Belenézek a forumba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 .... Én Forge bv-t ajánlanám... nekem is az van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Vigyél magaddal valakit, aki menetközben nézi az itinert, mert egyedül tényleg necces ám! :lol: Majd Helga jön velem oszt navigál. Ketten csak kiteszünk egyet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 3 trükk,ami észrevehető javulást hoz: -váltókaron van egy gumigyűrű,az alá szigszalagot tekerni,hogy szorosan kapcsolódjon a rudazathoz -van egy müanyag faudi fejes alkatrész a váltórudazatban,annak cseréje -váltórudazat stiftek cseréje,közvetlen,ami a váltókivezetésnél van Nekem ezek beváltak és nem olyan nagy pénz,bár van agy komplett felújító szett hozzá,azt Vktr tudná megmondani van-e és mennyi,de ha jól emléxem,akkor 8 E körül van. THX <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Soha nem váltsatok 140nél 4es helyett másodaikat, mert ugyan beforogja a 14000-ret a moci, de csak 1x. Viszont a bubaru így is kikapott... <_< :lol: Úgy jártál mint én :lol: Én már 2x :S egyszer 3 végén négy helyett kettő, aztán kettő végén három helyett egy, mindkét esetben csak a kipufogószelepek mentek el, de az mind a 8 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 A cégünk rakározójánál készült 60-ba, nagyon ott van szerintem. <_< :lol: :lol: "Ügyes vagy Pisti igyál egy sört" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Úgy jártál mint én <_< Én már 2x :S egyszer 3 végén négy helyett kettő, aztán kettő végén három helyett egy, mindkét esetben csak a kipufogószelepek mentek el, de az mind a 8 :lol: Ezzel maximálisan kiegyeznék. De félek, hogy ez a leges legjobb eset. Meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Ezzel maximálisan kiegyeznék. De félek, hogy ez a leges legjobb eset. Meglátjuk... Most hol van az auto? Szeditek szét és megy a kárfelmérés? mehh bazz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Nem is meséltem. Hétfő későeste hazafelé összeakadtam egy Laci4-féle GSivel, csaképpen 136lovassal. Fehérúton toltuk neki. Szerintem még az NE-vel is odacsaptam volna annyira nem ment <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Ezzel maximálisan kiegyeznék. De félek, hogy ez a leges legjobb eset. Meglátjuk... Reméljük csak a szelepek bánják, jó eseteben még a szelepvezetők sem törtek össze. Én leginkább attól féltem, akkorát odab@szott a dugó tetejére hogy vagy a csapszeg vagy a hajtókarcsapágy is cserés lesz, vagy mindkettő, de hála az égnek azzal nem lett baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Anti???????????????? Merre vagy?????????? Semmi off???? Nem vagy már a régi :lol: Csak nem meló????? Jó neked ha igen, ma összetörték a drága skodámat osztán hááá 3 nap mire megcsinálják <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 osztán hááá 3 nap mire megcsinálják <_< Mármint csak azéé hogy lehet sokat idegesítek majd itten mindenkit az elkövetkező 2-3 napban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Anti???????????????? Merre vagy?????????? Semmi off???? Nem vagy már a régi :lol: Csak nem meló????? Jó neked ha igen, ma összetörték a drága skodámat osztán hááá 3 nap mire megcsinálják :lol: De-de vagyok...de inkább csak olvasgatni van időm... sok a meló... Skoda... :lol: Oda a kenyérkeresőmotyód... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 De-de vagyok...de inkább csak olvasgatni van időm... sok a meló... Skoda... :lol: Oda a kenyérkeresőmotyód... <_< Jahhh.. alaphangon is 120 bruttó mínusz :lol: A poén az volt hogy nem ismerte el a vétkes hogy hibás, kihívtam a rendőrt és szinte kiröhögték a rendőrök, egyből nem akarta a feljelentést, elismert azonnal mindent mikor megmagyarázta a rendőr neki hogy milyen előnyei vannak egy kresz utánaképzésnek. Jahh és mind ez egy nagyon komoly angol utassal, úgy szégyelltem magam, 15 perc múlva mire megérkezett a kollégám átvenni az utast, addig azt se tudtam hogy nyugtassam és fedezzem a szitut, (persze az alap volt hogy 2300ft volt már az órába mikor történt a szitu, és elengedtem neki) és ne azt gondolja hogy minden magyar ilyen hülye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Most hol van az auto? Szeditek szét és megy a kárfelmérés? mehh bazz :lol: Tarrnál van és elképzelhető, hogy egész jó a helyzet. Levette a hengerfejet és úgy tűnik, hogy csak a szelepek lettek oda. 7 foggal ment el a vezérlés egyébiránt. Boldog vagyok nagyon, annyira hogy gyorsan vettem is egy motort. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts