opel16v Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 elszakadt a FutóGabis pólóm...a p***ba :lol: <_< nehogy azt mondd, hogy ennyit erősödtél :lol: gyúrunk, vazze? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Remélem, legalább valami jóóóó csaj szagatta le rólad, ha ekkora veszteség ért <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 nehogy azt mondd, hogy ennyit erősödtél <_< gyúrunk, vazze? :lol: hízunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 hízunk :lol: Kedvenc állatod a bálna, mi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Remélem, legalább valami jóóóó csaj szagatta le rólad, ha ekkora veszteség ért <_< :lol: :lol: :lol: Piiiiiiiiista... történt valami előőőőrelépés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 elszakadt a FutóGabis pólóm...a p***ba :lol: <_< Legközelebb nem abban bontod a Kadett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 elszakadt a FutóGabis pólóm...a p***ba :lol: <_< Te is abban dolgozol? :lol: :lol: Tomika ezt nyálazza össze. :-) De rajtam is feszül. Biztos összement mosás közben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 valami hatalmas méretű, csak ráment egy kis akksisav és kimarta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 valami hatalmas méretű, csak ráment egy kis akksisav és kimarta <_< Akksi? Akkor nem is marta, hanem Varta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Akksi? Akkor nem is marta, hanem Varta :lol: Ez a Maláj utánzat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nos, úgynézki hogy egy környékbeli marós sem vállalja el a 4x100asítást a 288mm-es tárcsáimon. Nem tudtok véletlenül valami bejáratott embert itt a környéken aki seszó sebeszéd megcsinálja nekem? :lol: Mindegyik ( érthető okokból fél megcsinálni ) hiába mondom hogy sokan használják így is semmi bajuk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Tényleg sokan furkálják át...viszont én is ugyan így idegenkedek ettől mint aki nem csinálja meg... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Tényleg sokan furkálják át...viszont én is ugyan így idegenkedek ettől mint aki nem csinálja meg... :lol: neked cserélve voltak az agyak is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Mindegyik ( érthető okokból fél megcsinálni ) hiába mondom hogy sokan használják így is semmi bajuk. <_< Kimeri felválalni azt ha az átfurásnál szemmel nemlátható repedés lessz, és nálad meg szét repül... és megnyomordsz vagy meghalsz netán ez miatt ,.... szted ki akar ezzel a dologgal együtt élni??? sztem senki! A másik oldalát is megértem hogy : KU..VA JÓ lenne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Kimeri felválalni azt ha az átfurásnál szemmel nemlátható repedés lessz, és nálad meg szét repül... és megnyomordsz vagy meghalsz netán ez miatt ,.... szted ki akar ezzel a dologgal együtt élni??? sztem senki! A másik oldalát is megértem hogy : KU..VA JÓ lenne! :lol: hátigen... lehet eladom a francba... Most azért felnit nem fogok cserélni mert nagy fék kell meg akkor hátra is kell vennem másik tárcsát... <_< Szal sztem azlesz hogy eladom, aztán annak az árából veszek valami gyári méretű de mart vagy fúrt tárcsát meg betétet azt csoki. Mert az elsőfékem sztem csereérett. A betétek mindenképp. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Jaegyébként keresek gyári gsi beömlőbe azt a takaró, fedő, műanyagot ami belül van. Nekem csak egy van, ki is szedtem me mondom minekazoda, de má rájöttem mé volt ott. Múltkor mosásnál beázott a trafóm... <_< meg 1x az angel reléi is... Szal ha van valakinek elfekvőben 1db, legyenszives megdobni egy PMel. Mindjá beírom a keresekbe is csak itt nagyobb a népsűrűség úgy ált. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 neked cserélve voltak az agyak is? <_< Nem...nekem 4X100-as tárcsa volt... 288-ban... nem is értem miért furkál mindenki amikor lehet kapni ilyen tárcsát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Jaegyébként keresek gyári gsi beömlőbe azt a takaró, fedő, műanyagot ami belül van. Sokan "csirkerácsot" raknak bele és max. adnak neki egy matt feka dukkút <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nem...nekem 4X100-as tárcsa volt... 288-ban... nem is értem miért furkál mindenki amikor lehet kapni ilyen tárcsát... <_< rönyó clio sport tárcsája jó a 284-as nyereghez és 4x100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nem...nekem 4X100-as tárcsa volt... 288-ban... nem is értem miért furkál mindenki amikor lehet kapni ilyen tárcsát... <_< De a tiéd milyen nyereggel volt föltéve? Mert ha jol tudom a ClioSporthoz lehet 280-as tárcsát rendelni és az felmegy a 4x100-ra....csak nyereg kell hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Redi, itt valamit nagyon keversz! :lol: A 284-es Opel fékhez lehet használni a Meriva, stb 280-as, 4x100-as tárcsáit. A 288-hoz az már kicsi. Én azért fúrkálom át inkább a tárcsákat 4x100-ra, mint hogy Zimmermannt, vagy mittudomén mit vegyek, ami létezik 4x100-ban, mert azokról sok jót még nem hallottam. Konkrétan nekem Zimmermann nem kéne autóra. Akkor inkább veszek valami gyárit és CNC-n megfuratom 4x100-ra. Baja igazából nem lehet, mert a lyukaknak semmi tartó szerepe nincs, hanem a tárcsákat csakis a kerékcsavarok szorítóereje rögzíti. A furatoknak annyi dolga van, hogy átmenjen rajtuk a kerékcsavar és ennyi. Ha a féktárcsának lehetősége van elfordulni, akkor az már régen rossz és lehet nem ártana meghúzni a csavarokat. :lol: Clio tárcsában is csak 280-asat találtam eddig, pedig épp átnéztem az egész Unix programot emiatt... <_< Zsolti, ha gondolod, küldd le nekem én megoldom neked, van már bejáratott helyem ilyesmire. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Redi, itt valamit nagyon keversz! :lol: A 284-es Opel fékhez lehet használni a Meriva, stb 280-as, 4x100-as tárcsáit. A 288-hoz az már kicsi. Én azért fúrkálom át inkább a tárcsákat 4x100-ra, mint hogy Zimmermannt, vagy mittudomén mit vegyek, ami létezik 4x100-ban, mert azokról sok jót még nem hallottam. Konkrétan nekem Zimmermann nem kéne autóra. Akkor inkább veszek valami gyárit és CNC-n megfuratom 4x100-ra. Baja igazából nem lehet, mert a lyukaknak semmi tartó szerepe nincs, hanem a tárcsákat csakis a kerékcsavarok szorítóereje rögzíti. A furatoknak annyi dolga van, hogy átmenjen rajtuk a kerékcsavar és ennyi. Ha a féktárcsának lehetősége van elfordulni, akkor az már régen rossz és lehet nem ártana meghúzni a csavarokat. :lol: Clio tárcsában is csak 280-asat találtam eddig, pedig épp átnéztem az egész Unix programot emiatt... <_< Zsolti, ha gondolod, küldd le nekem én megoldom neked, van már bejáratott helyem ilyesmire. :lol: Nálunk k. sok zimmermann fogy, és sose volt panasz rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Én használtam... hogy mit bír vagy mit nem az jó kérdés... lehet a normál használatot bírja... de amit én adtam neki annó a Szigetről a Lurdyig tartó kis útjainkon kb 35-40 X elrúg, sok km/h, aztán satu mert lámpa... aztán megint... és ezt valahogy már nem bírta, és elkezdtek ütni a tárcsák... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Nálunk k. sok zimmermann fogy, és sose volt panasz rá. lehet jani bácsi kocsijába jo aki max 40 el megy a belsösávban de nem minöség a zimmermann .... egy sz@r ... ha gondolod beviszem a polcra reklámnak a cirka 1000km -et futott tarcsat kettérepedve .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts