B_Csaba Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 ki vette meg? <_< Ki vette meg?? Azt hiszem, és bátran kijelenthetem hogy azt soha nem fogja senki :lol: kicsit szétkurtam a mocit péntek este egy m5-ös (315le) BMW ellen de most péntekre már menni fog :lol: Soha nem fogom eladni, ez ezerbiztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ki vette meg?? Azt hiszem, és bátran kijelenthetem hogy azt soha nem fogja senki :lol: kicsit szétkurtam a mocit péntek este egy m5-ös (315le) BMW ellen de most péntekre már menni fog :lol: Soha nem fogom eladni, ez ezerbiztos :lol: mitöl lett mi baja? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 mitöl lett mi baja? <_< qrva sok tequliat ittam de elmesélem nagyjából :lol: 1.5 éve mikor megvettem a kocsit, azt hiszem írtam hogy olaj nélkül jöttem haza vele szegedről, mármint a váltóban egy szikra olaj sem volt, visított is az 5. sebesség, mivel az 1-3-5 egy tengelyen van így szépen megdolgozta a szinkronokat, de igazából soha nem foglalkoztam vele, inkább váltottam lassabban de próbáltam vigyázni rá, bár fölösleges volt mert 15k egy váltó. Mikor megvettem a gépet nem tudom emlékeztek e rá 2 héttel a vásárlás után 3. végén nem négybe ment hanem 2-ba és az összes kipufogószelepet elhajtotta, megcsináltam 2-3 nap alatt 80 000-ből, pedig tudtam hogy egy 10-15 ezres váltó miatt jól beszoptam. Most pénteken szintlén így jártam, csak most kettő végén nem háromba ment hanem egybe, a szitu ugyan az, annyi a különbség hogy most vettem egy váltót is :S nagyjából ez van, 1-2 nap és kész lesz, új kuplung, új váltó, hf full felújítás, stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 qrva sok tequliat ittam de elmesélem nagyjából :lol: 1.5 éve mikor megvettem a kocsit, azt hiszem írtam hogy olaj nélkül jöttem haza vele szegedről, mármint a váltóban egy szikra olaj sem volt, visított is az 5. sebesség, mivel az 1-3-5 egy tengelyen van így szépen megdolgozta a szinkronokat, de igazából soha nem foglalkoztam vele, inkább váltottam lassabban de próbáltam vigyázni rá, bár fölösleges volt mert 15k egy váltó. Mikor megvettem a gépet nem tudom emlékeztek e rá 2 héttel a vásárlás után 3. végén nem négybe ment hanem 2-ba és az összes kipufogószelepet elhajtotta, megcsináltam 2-3 nap alatt 80 000-ből, pedig tudtam hogy egy 10-15 ezres váltó miatt jól beszoptam. Most pénteken szintlén így jártam, csak most kettő végén nem háromba ment hanem egybe, a szitu ugyan az, annyi a különbség hogy most vettem egy váltót is :S nagyjából ez van, 1-2 nap és kész lesz, új kuplung, új váltó, hf full felújítás, stb... <_< sajnálom, hogy megint megtörtént... de jó hallani, hogy készen lesz újra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 sajnálom, hogy megint megtörtént... de jó hallani, hogy készen lesz újra :lol: Naná, férfiasan bevallom hogy ma lementem ki volt szedve már a moci minden, és megcsókoltam a mocitetőt :lol: nagyon hiányzott, mert itt a parkolóban minden nap láttam de mióta a műhely előtt van, nem kerek a föld számomra <_< Ja,, és köszi (Y) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 mi is az a jéghokis kifejezés? hirtelen halál? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 qrva sok tequliat ittam de elmesélem nagyjából :lol: 1.5 éve mikor megvettem a kocsit, azt hiszem írtam hogy olaj nélkül jöttem haza vele szegedről, mármint a váltóban egy szikra olaj sem volt, visított is az 5. sebesség, mivel az 1-3-5 egy tengelyen van így szépen megdolgozta a szinkronokat, de igazából soha nem foglalkoztam vele, inkább váltottam lassabban de próbáltam vigyázni rá, bár fölösleges volt mert 15k egy váltó. Mikor megvettem a gépet nem tudom emlékeztek e rá 2 héttel a vásárlás után 3. végén nem négybe ment hanem 2-ba és az összes kipufogószelepet elhajtotta, megcsináltam 2-3 nap alatt 80 000-ből, pedig tudtam hogy egy 10-15 ezres váltó miatt jól beszoptam. Most pénteken szintlén így jártam, csak most kettő végén nem háromba ment hanem egybe, a szitu ugyan az, annyi a különbség hogy most vettem egy váltót is :S nagyjából ez van, 1-2 nap és kész lesz, új kuplung, új váltó, hf full felújítás, stb... <_< Érdemes lenne egy váltórudazat felújítókészletet is venni szerintem...8EFt körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 A HLX-230 fekete GSi kié? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Vajh milyen messze van az NE vezérműkereke a burkolatától ? Elfér ott XE kerék is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Érdemes lenne egy váltórudazat felújítókészletet is venni szerintem...8EFt körül van. Megtörtént Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 http://hondaswap.com/attachments/9621d1229...anddumps007.jpg http://hondaswap.com/attachments/9622d1229...anddumps015.jpg Ilyen dobozok lesznek a tiédre is hegesztve? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 XSugárnyaláb! Sikerült végül hangkártyát szerványolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 tegnap láttam a 7kerbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Szépen megy a szinéhez! <_< Megérdemli a tuskó disznó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 XSugárnyaláb! Sikerült végül hangkártyát szerványolni? huhuhuu naná, 2 db Cm-108 at vettem.... ilyet a ! Veszettül jó a hangja és nemvolt drága 2600/db! CMI chippes olyan jó erős középkategóriás hangkari! De azé köszi neked is az utána járást! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én meg vagy 5 Ferrarit láttam az V. kerben tegnap előtt este... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én meg vagy 5 Ferrarit láttam az V. kerben tegnap előtt este... <_< hát válság van bazz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 hát válság van bazz.... :lol: Hát megneszelték, hogy szegről végről a Fiat kapcsán közük lehet az opelhez, és így kicsit javult az eladási statjuk... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én meg vagy 5 Ferrarit láttam az V. kerben tegnap előtt este... <_< Népautó lett ez is,nézhetek más márka után! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Tényleg népautó.... mi tegnap láttuk a 11.kerben .. (és most a tv2-n a hiradóban is a ferrarirol van szó..az V kerületböl..) meg ezt is, onnan egy sarokra,,,,, ez speciel jobban tetszett ... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 meg ezt is, onnan egy sarokra,,,,, ez speciel jobban tetszett ... <_< http://img1.tar.hu/davey410/img/37865629.jpg Ez Pehi régi melóhelyénél van, nah nem a gyorsbüfé volt...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ha ennyi ferrari van akkor tényleg ritka az autóm <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Ez Pehi régi melóhelyénél van, nah nem a gyorsbüfé volt...... :lol: Ezt akartam én is írni, látszik a jobb oldalon a háttérbe. Davey tegnap hívott, hogy szembe jöttem vele a rakparton és nem is integettem neki, ráadásul ezek szerint váltottuk egymást a 2 kerületben mert én pont a régi cégemhez mentem be :lol: Nem értem én ezeket a ferrárisokat, milyen magasan van már az eleje, meg az a diffúzor utánzat hátul hát... tök homasitás <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 elszakadt a FutóGabis pólóm...a p***ba :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts