Zsoltee Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Má majdnem aszittem hogy, pedig dehogy... <_< Egyébként szép. Albert, küldöm a Zadatokat. :lol:
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Atommanó írta: Sorry srácok..kicsit összejött a meló...így ma kimaradt... megyek egyik ágyikóból a másikba...(aludni.... :lol: ) Tesem vagy már a régi <_<
Xray Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Atommanó írta: Sorry srácok..kicsit összejött a meló...így ma kimaradt... megyek egyik ágyikóból a másikba...(aludni.... :lol: ) Ha ennyit alszol, akkor mikor dolgozol??? <_< :lol: :lol:
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Xray írta: Ha ennyit alszol, akkor mikor dolgozol??? <_< :lol: :lol: Jó kérdés :lol: És hol van a szex? :lol:
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Xray írta: Ha ennyit alszol, akkor mikor dolgozol??? <_< :lol: :lol: Na msn-en elregéltem, hogy hogy smint... :lol:
Xray Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Atommanó írta: Na msn-en elregéltem, hogy hogy smint... :lol: Psze így már világos! <_<
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 kiskecso írta: http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/24...41737598_56.jpg Nemrossz kis gépsas <_< Jaa, és a képről jut eszembe, megkéne csinálni keretnélkülire az ajtókat, szerintem kivitelezhető, legalábbis ahogy én gondolom.
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 B_Csaba írta: Jaa, és a képről jut eszembe, megkéne csinálni keretnélkülire az ajtókat, szerintem kivitelezhető, legalábbis ahogy én gondolom. Na arra kiváncsi leszek...
redline Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Boldog szülinapot Lanti <_< Kiváncsi vagyok erre hogy intézett magyar műszakit?
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 redline írta: Boldog szülinapot Lanti <_< Kiváncsi vagyok erre hogy intézett magyar műszakit? Jaja... boldog szülinapot Lanti... A forgalmi meg ma már nem gond...
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 J0hnny írta: Na arra kiváncsi leszek... A bontott GSI-men kipróbálom, és ha jó lesz megcsinálom az enyémen is.
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 B_Csaba írta: A bontott GSI-men kipróbálom, és ha jó lesz megcsinálom az enyémen is. Flex...nem nagy ügy... a felső keretet meg odaragasztod pillanatragaccsal...és már kész is... <_< :lol:
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Atommanó írta: Flex...nem nagy ügy... a felső keretet meg odaragasztod pillanatragaccsal...és már kész is... :lol: :lol: Valahogy úgy akarom csak nem éppen ragasztani <_< beszéltem egy ügyes kezű lakatossal, elméletileg nagyon szépen meglehet csinálni, a neccesebb része az hogy a levágott keretet még ketté kell vágni, vagyis megfelezni, merthogy felhúzott ablakkal is betudd zárni.
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű... merevít is ám az a keret a gyári formájában... szerintem nyeklős lesz egyben keret nélkül... Ráadásul a beázós kérdés még neccesebb... <_<
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 B_Csaba írta: Valahogy úgy akarom csak nem éppen ragasztani <_< beszéltem egy ügyes kezű lakatossal, elméletileg nagyon szépen meglehet csinálni, a neccesebb része az hogy a levágott keretet még ketté kell vágni, vagyis megfelezni, merthogy felhúzott ablakkal is betudd zárni. A tömítettséget,hogy oldod meg? Az ablak belső sínjei bírni fogják hosszútávon a megterhelést? Szerintem először nézz meg egy cali ajtót...
redline Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Atommanó írta: A forgalmi meg ma már nem gond... pontosabban? :lol: csak mert tele a használtautó angol papíros, jobbkormány Fronterákkal szotyipénzért....ha ilyen egyszerű lepapírozni ujítanék egyet <_<
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 J0hnny írta: A tömítettséget,hogy oldod meg? Az ablak belső sínjei bírni fogják hosszútávon a megterhelést? Ejjjjjdelasúúúúúúúúúúúúúú... <_< :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 redline írta: pontosabban? :lol: csak mert tele a használtautó angol papíros, jobbkormány Fronterákkal szotyipénzért....ha ilyen egyszerű lepapírozni ujítanék egyet <_< Megnéznélek majd parkolóházban hogy fizetsz belőle...tök muris. :lol: Amúgy legegyszerűbb kinti papírokkal és biztosítással.
B_Csaba Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Atommanó írta: Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű... merevít is ám az a keret a gyári formájában... szerintem nyeklős lesz egyben keret nélkül... Ráadásul a beázós kérdés még neccesebb... <_< Persze, tudom, calibrat meg a mantát nézegetve egyszerűnek tűnik, de nem az. időtöltésnek jó lesz :lol:
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 J0hnny írta: Megnéznélek majd parkolóházban hogy fizetsz belőle...tök muris. <_< Amúgy legegyszerűbb kinti papírokkal és biztosítással. Én előzés közben nézném meg... :lol: :lol: Én ültem már bal oldalt úgy, hogy nem ott volt a kormány...előzésnél mindig megkértek, hogy nézzek már ki, hogy lehet e menni... :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Atommanó írta: Én előzés közben nézném meg... <_< :lol: Én ültem már bal oldalt úgy, hogy nem ott volt a kormány...előzésnél mindig megkértek, hogy nézzek már ki, hogy lehet e menni... :lol: :lol: Kecsón van olyan elvetemült szerelő,aki 200ért épít át jobbos omegákat,de szerintem nem ér ennyit az egész móka.
mélykék76 Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 redline írta: Boldog szülinapot Lanti <_< Kiváncsi vagyok erre hogy intézett magyar műszakit? Most tértél magadhoz a szülinapibulidután ? :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts