rtomi Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 coupe-nak az 1.8 is X18XEL volt 10Le-vel volt kevesebb mint a X18XE Nekem is X18XE 115 LE-vel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hát rajta vagyunk... de részletekbe még nem mennék bele... :lol: Tőlem lehet a Sissy-be is csak igyunk <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Alapból több okból sem. Pl corsában más a szívósor, a lendkerék, meg pár apróság az X16XE-n. Így már más karakterisztika van, tehát nem optimális a cucc. Másik ok, hogy valszeg más a csatlakozója is a két komputernek (bár látszatra egyforma, de nem megy bele, más a színe is kicsit, és a bekötése is némileg). Hát akkor felejtős a dolog,köszi a segítséget!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hát akkor felejtős a dolog,köszi a segítséget!!! :lol: 1500 lesz <_< :lol: :lol: És még te is jól jártál :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Bp-Pécs vonalon nem mozog valaki mostanában ? egy komplett autóbelsőt kéne levinni -első ülések és tetőkárpit kivételével Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Akié volt régebben az FBA-...(azt hiszem 809)frsz-ú Fehér színű,3 ajtós Gsi Astra,Opelclubos rendszámkerettel és matricával annak üzenem,hogy gépe köszöni jól van,egyben van,megy mint állat és üdvözli <_< .Ma délután előzött meg és Biharkeresztesen lakozik jelenleg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Bp-Pécs vonalon nem mozog valaki mostanában ? egy komplett autóbelsőt kéne levinni -első ülések és tetőkárpit kivételével Gergőt kérdezd meg esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 DJ Fakéz plusz kezeket is akar növeszteni a 4 here mellé :lol: <_< :lol: :lol: Ma vizsgáztam MSSZ meg KKÁT -ból igaz 1-1 hibám volt de az nem a darukötél volt :lol: 1-1 hiba bőven elég, remélem nem mentél át :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Akié volt régebben az FBA-...(azt hiszem 809)frsz-ú Fehér színű,3 ajtós Gsi Astra,Opelclubos rendszámkerettel és matricával annak üzenem,hogy gépe köszöni jól van,egyben van,megy mint állat és üdvözli :lol: .Ma délután előzött meg és Biharkeresztesen lakozik jelenleg. :lol: Mégsem mehet olyan jól ha ennyi mindent le tudtál róla olvasni... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 <_< :lol: :lol: 1-1 hiba bőven elég, remélem nem mentél át :lol: 170 kérdésből azé az nem olyan rossz, vagy még is?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Bp-Pécs vonalon nem mozog valaki mostanában ? egy komplett autóbelsőt kéne levinni -első ülések és tetőkárpit kivételével Múlt hétvégén voltam, ha előbb szólsz... <_< Sajna mostanában nem megyek újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Múlt hétvégén voltam, ha előbb szólsz... <_< Sajna mostanában nem megyek újra. Sok értelme van ilyesmit beírni. Háromnegyed éve én is jártam ott, ha előbb szól én is el tudtam volna vinni :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Sok értelme van ilyesmit beírni. Legalább annyi, mint ennek a hozzászólásodnak :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Sok értelme van ilyesmit beírni. Főleg hogy ha jól tudom már nem is aktuális a dolog <_< Ez mekkora http://juhaszgab.atw.hu/opel4.swf húzzátok az egeret a Kadettek fölé :lol: Nagyon fless :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Tudnék valakivel csinálni egy PayPal-os oda-vissza próbautalást?Valami minimális összegre gondoltam csak a végett hogy jól működik-e(nem a paypal-ban kételkedem hanem magamban) nehogy cumi legyen valami nagyobb dolog eladásánál vételénél.Természetesen minden felmerülő költséget téritek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Tudnék valakivel csinálni egy PayPal-os oda-vissza próbautalást?Valami minimális összegre gondoltam csak a végett hogy jól működik-e(nem a paypal-ban kételkedem hanem magamban) nehogy cumi legyen valami nagyobb dolog eladásánál vételénél.Természetesen minden felmerülő költséget téritek <_< Jó 1enlőre nem érdekes mert szarul adtam meg a nevem(most írtam nekik)utánna meg veszek valami olcsóságot oszt az lesz a teszt.Tiszta ideg vagyok mert vírusos a gép és szo....at mint állat.A korrekciós nevet is sz@rul küldtem el remélem helyesen értelmezik majd.Tuti azt hiszik valami szefós vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Gergőt kérdezd meg esetleg. melyiket ? sok van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 melyiket ? sok van <_< Párat sorolj már fel, aki fórumozik és járhat mostanában a pécs-budapest relációban :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1917 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Párat sorolj már fel, aki fórumozik és járhat mostanában a pécs-budapest relációban :lol: http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1917 köszi ! bár most derült ki h meghiúsult az üzlet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Sorry srácok..kicsit összejött a meló...így ma kimaradt... megyek egyik ágyikóból a másikba...(aludni.... <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Van ez így <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Párat sorolj már fel, aki fórumozik és járhat mostanában a pécs-budapest relációban <_< http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1917 Vagy Fbalázs :lol: Ő szinte havonta 2-3 szor mindíg beugrik 1 KV -ra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Füle érjen bokáig Lantos úr! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts