Atommanó Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Értettem főnök, és szerintem is! :lol: <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 namivannmá!!?? benéztem ide,hogy mivanveletek.... :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 namivannmá!!?? benéztem ide,hogy mivanveletek.... :lol: :lol: :lol: mééé nem jössz??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 ja....apuéknál lesz ballagási buli 16.-án Balcsin,és már qurva régen megígértem..... :lol: mondjuk azon is agyalatam,h péntek este lenyomjuk a bulit és szombat reggel go...Orsi tevezetsz :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 ja....apuéknál lesz ballagási buli 16.-án Balcsin,és már qurva régen megígértem..... :lol: mondjuk azon is agyalatam,h péntek este lenyomjuk a bulit és szombat reggel go...Orsi tevezetsz :lol: <_< :lol: Ne agyalj, gyere! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 2.0 16V Astra F Caravan-okon hátul dobfék is lehet gyárilag? Tegnap láttam Érden a Kőrösi Cs. Iskolánál egy car-társat egy zöld ilyennel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 2.0 16V Astra F Caravan-okon hátul dobfék is lehet gyárilag? Tegnap láttam Érden a Kőrösi Cs. Iskolánál egy car-társat egy zöld ilyennel. sztem azokon tárcsa volt...lehet h csak matrica tuning volt a 20 16v <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 sztem azokon tárcsa volt...lehet h csak matrica tuning volt a 20 16v :lol: pedig abban te vagy a raj csávó <_< Kerékbámuló! :lol: Most nézem,klubtag letté vazee? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 pedig abban te vagy a raj csávó :lol: Kerékbámuló! :lol: Most nézem,klubtag letté vazee? :lol: miről beszélsz? az enyém lehet bármi 1.4-3.0ig nincs ráírva semmi <_< 20 16v felirat itthon van a pócon, a gsi vonószemtakaró mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 miről beszélsz? az enyém lehet bármi 1.4-3.0ig nincs ráírva semmi <_< 20 16v felirat itthon van a pócon, a gsi vonószemtakaró mellett :lol: Nekem 1.0 12V kellene a Morzsára,majd veszek a Homasitában! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Nekem 1.0 12V kellene a Morzsára,majd veszek a Homasitában! <_< 1.0 12V SPORT :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 1.0 12V SPORT <_< 1.0 12V GSi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 1.0 12V GSi :lol: 1.0 12V OPC <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 1.0 12V OPC <_< Pláne Sajókám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Most nézem,klubtag letté vazee? <_< jujj az nagyon gáz tényleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 ja....apuéknál lesz ballagási buli 16.-án Balcsin,és már qurva régen megígértem..... :lol: mondjuk azon is agyalatam,h péntek este lenyomjuk a bulit és szombat reggel go...Orsi tevezetsz :lol: <_< :lol: és tefizeted a benzint is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 cseréltünk Diny-vel felnit, neki nem kellett a schmidt én meg odaadtam neki cserébe a téli felniket. :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ej de gatyán áll ez neki! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ej de gatyán áll ez neki! <_< delegalább átmegy a műszakin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 delegalább átmegy a műszakin :lol: Az más tészta! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 delegalább átmegy a műszakin :lol: Át is ment. <_< Nem lesz felni csere,bár sokat gondolkodtam rajta marad a schmidt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Át is ment. <_< Nem lesz felni csere,bár sokat gondolkodtam rajta marad a schmidt. :lol: :lol: bezzeg ha az ATS volna :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 bezzeg ha az ATS volna :lol: <_< bár már ezek az alessio felnik is megduplázták az értékét :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 DJ Fakéz plusz kezeket is akar növeszteni a 4 here mellé <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts