spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Milyen cikk ? ;) ;) http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=502599 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=502599 ;) Az egy "nép"itélet, amit Voszi írt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Amúgy mekkora turbót zsákmányolt, vazeeeeeeeeee ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Amúgy mekkora turbót zsákmányolt, vazeeeeeeeeee ;) ;) ;) :P turbo?? arra a meztelencsigára gondolsz? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Az egy "nép"itélet, amit Voszi írt ;) tudom, de innen idézett kecsó és ebből lett az olvassámán, meg a ugassámán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 tudom, de innen idézett kecsó és ebből lett az olvassámán, meg a ugassámán ;) Sámán sámán hátán ;) ;) :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 turbo?? arra a meztelencsigára gondolsz? ;) Elzsákmányoltad vónaaa miii ? ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Elzsákmányoltad vónaaa miii ? ;) ;) ;) :P nem köll az nekem -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 nem köll az nekem -_- Így is turbós autóval jársz nemde ? ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Így is turbós autóval jársz nemde ? ;) ;) :P -_- így van 17.56s pont megfelel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 így van 17.56s pont megfelel -_- Olvassa valaki estleg, aki miatt ezt írod ? ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Olvassa valaki estleg, aki miatt ezt írod ? ;) ;) ;) :P ezek a tények.. nem kell senkinek rákényszerítenie ezekre a mondatokra :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 ezek a tények.. nem kell senkinek rákényszerítenie ezekre a mondatokra :D ;) Én pedig tudok repülni ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Én pedig tudok repülni :P -_- :D :D Má megint? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Má megint? ;) ;) ;) Ez egy állandó tulajdonság :D Alkholszintfüggggőő milyen messzire :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ez egy állandó tulajdonság :) Alkholszintfüggggőő milyen messzire <_< :lol: Ez nagyon nagy volt!!! Meghaltam a röhögéstől! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ez egy állandó tulajdonság :lol: Alkholszintfüggggőő milyen messzire <_< :lol: Általában mekkora a hatótáv? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ez nagyon nagy volt!!! Meghaltam a röhögéstől! <_< :lol: :lol: :lol: :lol: Utolsó lépés nem olyan könnyűű :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Általában mekkora a hatótáv? <_< :lol: :lol: Attól függ miben boltom el :lol: :lol: :lol: De mivel nagy a lenditőtömeg így olyan könnyen nem esek el bármiben :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Attól függ miben boltom el <_< :lol: :lol: De mivel nagy a lenditőtömeg így olyan könnyen nem esek el bármiben :lol: :lol: :) ...de ha sikerül akkor még pár méter látványos repülés :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Anti! Ez nem érdekel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Anti! Ez nem érdekel? <_< Az aukció vége: 2009/05/03 22:03:47 - 3 óra 41 perc múlva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Anti! Ez nem érdekel? <_< Köszi...de egyenlőre nem vágok bele az RC buliba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Köszi...de egyenlőre nem vágok bele az RC buliba... <_< Háde dísznek is jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Kemény jószág <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts