bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Nemtudom amig nincs pénzem nem akarok kinézni egy autót se mert ha elviszik elölem akkor végem van. ;) ááá annyira nem vészes :-D én is hasonlóan voltam ezzel Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 hmmm... ]http://web.axelero.hu/autoan/a714/a714.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Most már nagyon kezdem unni! :evil: Tudni kéne, hogy meddig poén valami! oksa :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 csak jövőre tervezek fény projectet de most tervezgetem. Pc-vel fényezgetem :wink: szerintetek hogy nézne ki ? http://rhymerjr.uw.hu/a.jpg a két szín közt hátranyúló most ezüst metálnak tűnő csík azonban "krómból" lenne... nekem bejön ez így, de kíváncsi vagyok másnak mi a véleménye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Chaba nekem is tetszik, főleg, hogy jó erős a piros, és nagy a kontraszt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Chaba nekem is tetszik, főleg, hogy jó erős a piros, és nagy a kontraszt... Szin tényleg korrekt! :wink: De eszméletlenül magasan van az a kocsi. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 és elég kicsi is rajta az a felni, nagyon ballonos a gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Maradt még v.mi? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 gyertyakulcs? 7es imbusz? valaki? :puppydogeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 gyertyakulcs? 7es imbusz? valaki? :puppydogeyes: Megvan a nyüszögés eredete? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 nemá anno ezt a gsit is néztem mikor keresgéltem... ez a tijed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Igen ez az övé fotómegbuherálva... De Te honnan ismertél rá??? a felnikről? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Szin tényleg korrekt! :wink: De eszméletlenül magasan van az a kocsi. :oops: :oops: első dolgom volt azokat a kerekeket eladni (amúgy jó kerekek voltak) de ilyenek lettek rá: http://rhymerjr.uw.hu/004.jpg azóta már ezek is fel lettek polírozva meg mi egyéb. de idén nem raktam fel a kocsira őket... majd jövőre :wink: ha jész lesznek az útfelújítások és nem rázza szarrá a kocsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Megvan a nyüszögés eredete? :?: sajnos ez nemaz ezek amik csak a hétvégén SOS-é váltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 nemá anno ezt a gsit is néztem mikor keresgéltem... ez a tijed? nekem kb. 2 éve van meg. Te mikor keresgéltél? hol nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 akkor veled beszéltem... anno egy gyerekkel beszéltem állítólag ő hozta be. a felnikről és a fotóról ismertem fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 srácok ilyen bőrt hol lehet szerválni nekem tetcik.. http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...fy/p9030108.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 srácok ilyen bőrt hol lehet szerválni nekem tetcik..http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...fy/p9030108.jpg Hoodprotector-nak hijjják és kérdezd meg bazst honnan lehet zsákmányolni, mert neki volt a Caliján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Nekem most készül és ha szuper lesz akkor megy sorozatban is. sikerült olajsziv. találnom. Gyerekek nem volt semmi B omega 2.0 16v volt a jó rá. Nekem 93 12 havi a gépem és más a vezérlés és az oljsziv. mert van rajta egy nyúlvány ami feszítőgörgönek a csat.pontja Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 sajnos ez nemaz ezek amik csak a hétvégén SOS-é váltak Hol akarsz szerelni Norbi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Halli redline! Ha ugyanakkora a tiedben is a gyertya, akkor van kulcsom de azt tudni kell, hogy ha egy kicsit is be van állva a gyertya, akkor lókakit se ér! Én annó a 4ből asszem 2őt tudtam vele kiszedni! Igaz, az is hozzátartozik, hogy Sz.Gab, ennél jóval izmosabb szerkentyüvel is fél óráig szórakozott a gyertyámmal mire megadta magát! Imbusz.. gyertyatakaróhoz? mert akkor az tuti van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Hol akarsz szerelni Norbi ? azt még nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 ....de azt tudni kell, hogy ha egy kicsit is be van állva a gyertya, akkor lókakit se ér! Én annó a 4ből asszem 2őt tudtam vele kiszedni! Igaz, az is hozzátartozik, hogy Sz.Gab, ennél jóval izmosabb szerkentyüvel is fél óráig szórakozott a gyertyámmal mire megadta magát!.... Biztasd meg 1 kicsit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Imbusz.. gyertyatakaróhoz? mert akkor az tuti van. fékbetéthez kellene az imbusz mellesleg nem nyugtattál meg a gyertyával, mert kb fing0m mennyire van belerohadva de mondjuk az előző tulaj mesélte, hogy "nemrég" cserélt benne gyertyát, tehát lehet hogy még ki lehet küzdeni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Visszavonom, megnéztem, 7es imbim nincs, csak 6-8-10. Gyertyakulcsom meg kint van a kocsiban Sz.Gabnál. Lassan fel is hívom,hogy mi a szitu. Tegnap már elvileg le lett vizsgáztatva a kocsi, ma csinálja meg amit kell rajta :wink: ;) Jó a sorrend :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts