coupe Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Lantinak hála netem is van ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Mindenkinek köszönöm a tegnapi segítséget...... ;) ;) ;) Ez már javított változata az útnak,fel lett töltve homokkal...Ha esik az eső akkor mégrosszabb...Sokkal használhatóbb így az autó -_- no és akkor holnap már épited is a hifit ?? asszony ugyis melozni van ki bontassz 1 dobozt .. a többi idö marad a hifire :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Lantinak hála netem is van ;) ;) ;) odáig ki kábelezett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ;) ;) ;) :P -_- Lyohnyi szerrett hejjessen irníí :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Lyohnyi szerrett hejjessen irníí ;) ;) Ezt nem mondtam,csak van ami már az én szemem nagyon bassza! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ezt nem mondtam,csak van ami már az én szemem nagyon bassza! ;) Akó mos meglet erőszakóva? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ezt nem mondtam,csak van ami már az én szemem nagyon bassza! ;) bár ez lehet jobban védi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 no és akkor holnap már épited is a hifit ?? asszony ugyis melozni van ki bontassz 1 dobozt .. a többi idö marad a hifire ;) ;) ;) -_- Holnap még vissza kell menni a régi lakásba,mert holnap kapjuk meg érte a pénzt......Hifi majd kedden. Amúgy meg teljesen kipakoltunk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Holnap még vissza kell menni a régi lakásba,mert holnap kapjuk meg érte a pénzt......Hifi majd kedden. Amúgy meg teljesen kipakoltunk ;) Minden ok ? ;) Valami földmunka mikor lesz ? ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sütögetés??? Fűnyírás??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Minden ok ? ;) Valami földmunka mikor lesz ? ;) :P -_- magyarul mikor lessz kész a medence :D ? :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sütögetés??? Fűnyírás??? ;) Milyen fűvet akarsz lenyírni ? A szomszédét ? ;) :P ui: kerítésfestés ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 betonozás, sziklakert, garázs, kocsibeálló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Milyen fűvet akarsz lenyírni ? A szomszédét ? ;) ;) ui: kerítésfestés ? ;) megvárjuk még megnő a szomszédnak és éjszaka átparkosítjuk coupeékhoz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ezt nem mondtam,csak van ami már az én szemem nagyon bassza! ;) jólvan leülhetsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 megvárjuk még megnő a szomszédnak és éjszaka átparkosítjuk coupeékhoz ;) Az láttad, hogy a harmadik háznál milyen szép ződ minden ? ;) Lehet, hogy golfpálya is van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Az láttad, hogy a harmadik háznál milyen szép ződ minden ? ;) Lehet, hogy golfpálya is van ;) "Csak az a szép zöld gyep..." ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 hát ez már beteges ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 hát ez már beteges ....... Legalább egy jóóóóó mocit kapott a Honda! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Amúgy meg teljesen kipakoltunk :D Drakula. ;) ;) ;) Sajnos én nem tudtam (volna) menni segíteni mert Balcsi power volt. Budapest - Kenese - Földvár - Kenese - Földvár - Kenese - Földvár - Budapest. Ebből kétszer Földvárra már nem én vezettem :P Viszont vasárnap reggel oda igen. Korán volt és üres volt a pálya, plusz siettünk. Ment előttünk egy Saab 10 perccel, szólt volna ha lett volna trafi. 2kilót jól bírja szegény kocsim :D Meg mosmá nem is szeretek vele 120 körül járni mióta bent van az xe és a C342. Inkább óra szerint 140-145 ami kb egy tizessel kevesebb a gps szerint. De tankolnom még nem kellett múlt hét eleje óta - bár lassan fog. Egyébiránt megnyertük a versenyt 11ből -_- Ezen a képen pont rajta is vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Egyébiránt megnyertük a versenyt 11ből ;) gratula! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ... Ezen a képen pont rajta is vagyok ;) Te vagy a tőkesúly? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ....Egyébiránt megnyertük a versenyt 11ből ;).... Millió ? ;) Amúgy grat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Nagyon csúnyára sikeredett szegény pedig alapból tetszik ez a Keke Rosberg Edition.Az ára viszont nem rossz.klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts