Lanti Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Lehet veszek rá fel hitelt ;) ;) ;) Unokám de tudná kifizetni :P -_- az mind1.. te használod, ő sz.pik majd vele :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Szasztok. Váltóból a rövid féltengelyt hogy lehet kiszedni? És a visszahelyezés hogy a leg célszerübb? Ségítséget köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Aha...legalább is tegnap egy "hölgy" ;) :P lefoglalózta... ;) Majd egy közös fotót a cuprával még utoljára... aztán ide a fórumba tessék belinkelni ;) Szasztok. Váltóból a rövid féltengelyt hogy lehet kiszedni? És a visszahelyezés hogy a leg célszerübb? külső csuklóról a 30-as anyát leszeded, gólyalábat kiakasztod a talpasból, kihúzod a féltengelyt a kerékagyból, majd az egész féltengelyt kihúzod a diffiből... ha nem enged könnyen, akkor forgatod körbe, közben próbálod óvatosan rángatni kifele -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Majd egy közös fotót a cuprával még utoljára... aztán ide a fórumba tessék belinkelni ;) Mármint közös fotó a hölgyről és a cupráról... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Mármint közös fotó a hölgyről és a cupráról... ;) ;) A cupra nem fontos azt láttuk már eleget ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Jáccccóóósótóóóóóó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Jáccccóóósótóóóóóó... ;) Az ára nemrossz ha rendben van! Elgondolkodttat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Az ára nemrossz ha rendben van! Elgondolkodttat! Sugár ember! Te nem alszol? Vagy kipihented magat a meló helyen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 külső csuklóról a 30-as anyát leszeded, gólyalábat kiakasztod a talpasból, kihúzod a féltengelyt a kerékagyból, majd az egész féltengelyt kihúzod a diffiből... ha nem enged könnyen, akkor forgatod körbe, közben próbálod óvatosan rángatni kifele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 külső csuklóról a 30-as anyát leszeded, gólyalábat kiakasztod a talpasból, kihúzod a féltengelyt a kerékagyból, majd az egész féltengelyt kihúzod a diffiből... ha nem enged könnyen, akkor forgatod körbe, közben próbálod óvatosan rángatni kifele ;) Az a gáz hogy a difiben benne maradt az agy! Vagy ki kellene szedi valahogy vagy azt a kocsog 6 golyót valahogy visszarakni amiből 4 bemegy de a 5-6 dikk nem. ;) ;) Ha már szétesett annak annyi, gondolom ezért szeded ki, de elvileg a diffibők könnyen ki kell cuppannia a ricninek aminek a végén van egy gyűrű az tartja meg egy kicsit. Ha nem jön akkor körbe forgatva és nagy csavarhúzóval vagy pajszarrel kell kifeszíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Az a gáz hogy a difiben benne maradt az agy! Vagy ki kellene szedi valahogy vagy azt a kocsog 6 golyót valahogy visszarakni amiből 4 bemegy de a 5-6 dikk nem. ;) ;) Azt már ne is próbáld visszarakni, nem fog menni. Az agyat kell kiszedni a difiből. Ahogy mondtam, forgatni kell, közben rángatni ;) Egy gyűrű van a ricnis tengelyen, annak kell kiakadni. Azért ne vandál módon álljatok neki, feszíteni tilos pájszerral, mert ha begörbül a gyűrű, nem szeditek ki az életben sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 nagy csavarhúzóval vagy pajszarrel kell kifeszíteni. ez nem jó ötlet, max kiskalapáccsal kocogtatni kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ez nem jó ötlet, max kiskalapáccsal kocogtatni kicsit... Igen most már mindegy neki, mert szétesett, ez kuka, de rángatni sem szabad a használt féltengelyt, mert golyók beragadhatnak és mikor visszarakod akkor megragadhatnak. Haverom pont ezzel szopott hétvégén, kivette a jó féltengelyt, mert kivette blokkott, majd vissza és kicsúszott neki úgy hogy lediferált. Kiderült, hogy a belső csukló megszorult és nem engedett, szétszedte megint kipuccolta és bezsírozta, most egy ideje már jó. Mondjuk nekem könnyen kijött mikor gumiharangot cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Ha már szétesett annak annyi, gondolom ezért szeded ki, de elvileg a diffibők könnyen ki kell cuppannia a ricninek aminek a végén van egy gyűrű az tartja meg egy kicsit. Ha nem jön akkor körbe forgatva és nagy csavarhúzóval vagy pajszarrel kell kifeszíteni. Hát nem azért vettük ki gátlót cseréltünk meg gumiharangot! Akkor menthetetlen? valahogy csak össze lehet rakni, nem?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hát nem azért vettük ki gátlót cseréltünk meg gumiharangot! Akkor menthetetlen? valahogy csak össze lehet rakni, nem?? ;) Össze, de felesleges, mert vagy rögtön sz@r lesz vagy kicsit később és akkor a ez a játék újra ;) Én nem raknám vissza boiztos, ha nincs kavicsod akkor esetleg a bontóba egy jobb állapotút nézni ha meg van stex akkor egy új ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Sugár ember! Te nem alszol? Vagy kipihented magat a meló helyen ;) valami névtelen köcsög felhívott,,,, hogy A mészárost keresi ... Ugye nem énvagyok az? Mondom bazmeg ördögöd van! Rohadj meg! ;) ;) Hogy felkeltetél! elfelejtettem kilőni a telót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 valami névtelen köcsög felhívott,,,, hogy A mészárost keresi ... Ugye nem énvagyok az? Mondom bazmeg ördögöd van! Rohadj meg! ;) ;) Hogy felkeltetél! elfelejtettem kilőni a telót! ;) :P -_- Hívd vissza éjszaka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ;) ;) ;) Hívd vissza éjszaka :P -_- :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hát nem azért vettük ki gátlót cseréltünk meg gumiharangot! Akkor menthetetlen? valahogy csak össze lehet rakni, nem?? nem. bontóban találsz jó állapotút jó eséllyel olcsón. komplett féltengelyt szoktak utánam vágni 3-5e között. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Haverom pont ezzel szopott hétvégén, kivette a jó féltengelyt, mert kivette blokkott, majd vissza és kicsúszott neki úgy hogy lediferált. Kiderült, hogy a belső csukló megszorult és nem engedett, szétszedte megint kipuccolta és bezsírozta, most egy ideje már jó. Én nem raktam volna azt a csuklót vissza a helyében... de ő tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 nem. bontóban találsz jó állapotút jó eséllyel olcsón. komplett féltengelyt szoktak utánam vágni 3-5e között. ;) Jah majd beszélek Diny-vel! Köszi a segítséget srácok!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ....komplett féltengelyt szoktak utánam vágni 3-5e között. :D.... Rosszul céloznak, vagy mindig elhajolsz ? ;) ;) :P -_- Én ingyen is dobálok utánnad dolgokat, ha ragaszkodsz hozzá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Én nem raktam volna azt a csuklót vissza a helyében... de ő tudja... Én se, hidd el, csak most pengetett ki 150-t motor felújításra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Rosszul céloznak, vagy mindig elhajolsz ? ;) :P -_- :D Én ingyen is dobálok utánnad dolgokat, ha ragaszkodsz hozzá ;) De ő már ezen a héten szeretné összerakni szerintem :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Rosszul céloznak, vagy mindig elhajolsz ? ;) :P -_- :D Én ingyen is dobálok utánnad dolgokat, ha ragaszkodsz hozzá ;) Te csak ne dobálózz, mert a sok mozgás árt neked :D ;) Én se, hidd el, csak most pengetett ki 150-t motor felújításra. Akkor gondolom nem szeretné, ha holnapután 110-nél elszállna egy beállt féltengelycsukló miatt, és TK-ra törné a verdát. :P Én sajnos láttam egy ilyen esetet, haver így törte előttem rommá a golfját, egyszercsak eltűnt az útról, egy pillanat alatt a szántásban pörgött az autó. 1-2ezer forintos alkatrész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts