Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Faxyqwért kell dekódolni azt, amit írtok ;) :P -_- :D Nem dekódoltunk mi semmit...de hát senkit nem a Cupra adásvétele izgatott...kivéve a csajt aki mindenkit izgatott... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ha szolsz ;) ;) Sonique én legalább tudom milyen színű a szeme ;) én is ....szép nagy barna .. ugyanis az sem volt csunya :D :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Jah...Sonique-kal beraktuk ma a HKS turbo timert... jópofa...tök jó helyet találtunk neki...viszont valamit még ki kell találni, mert addig nem riaszt be, amíg nem állt le a moci...így vagy azt kell késleltetni, vagy be kell kötni még egy vezetéket amit most még nem erőltettünk... @Sonique! Nem lehet, hogy csak annyi kéne, hogy a kékről kapja a riasztó a tápot??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Aha...legalább is tegnap egy "hölgy" ;) ;) lefoglalózta... ;) akkor most RC autoba fekteted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 én is ....szép nagy barna .. ugyanis az sem volt csunya -_- ;) :P Hogy Ti mikre nem pazaroltátok a tekinteteteket... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 akkor most RC autoba fekteted? A csajt??? ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ....Nem dekódoltunk mi semmit.... Jah :P "Csabi! Sonique! Jöttök, ha viszik??? " Ez tisztára úgy hangzik, mint azt írtad volna, hogy bááááá, de jó csaj foglalózta le az autót ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 JEz tisztára úgy hangzik, mint azt írtad volna, hogy bááááá, de jó csaj foglalózta le az autót ;) ;) ;) ÁÁÁÁÁÁÁÁ...én ilyet nem merek leírni már... :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ÁÁÁÁÁÁÁÁ...én ilyet nem merek leírni már... ;) ;) :P Hüle ;) Meddig kell vinnie ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hüle ;) Meddig kell vinnie ? Tegnap leelőlegezte, és május 20-ig írtuk, hogy teljes vételár fizetés lesz...addig gyorsan visszamegy "dolgozni" kicsit...de ahogy megvan a lé, hozza, és viheti a Duckyt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Jah...Sonique-kal beraktuk ma a HKS turbo timert... jópofa...tök jó helyet találtunk neki...viszont valamit még ki kell találni, mert addig nem riaszt be, amíg nem állt le a moci...így vagy azt kell késleltetni, vagy be kell kötni még egy vezetéket amit most még nem erőltettünk... @Sonique! Nem lehet, hogy csak annyi kéne, hogy a kékről kapja a riasztó a tápot??? ;) passz mert a riasztodhoz nem értek ... de a kék vezetékkel kell vezérelni a riasztot az biztos, csak ki kell találni hogyan és a riaszto képes e rá ..... te anti nem lehetne hogy a csaj most mi foglalozzuk le :P na jo csak én mert te már házi macska vagy ;) -_- ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ... na jo csak én mert te már házi macska vagy ;) :D ;) Nincs nekünk annyi pénzünk... ;) :P meg mondtam...jó-jó...de nekem nem kéne...vödörben harangozni... -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ....addig gyorsan visszamegy "dolgozni" kicsit...de ahogy megvan a lé, hozza, és viheti a Duckyt.... Azon bizonyos ősi mesterséggel foglalatoskodik ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Azon bizonyos ősi mesterséggel foglalatoskodik ? :P ;) ;) "táncol"... ;) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ;) ;) "táncol"... ;) -_- Előtte... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Sonique... na megnéztem, hogy a kék az ACC-re kell, hogy menjen, ez már 100%...kérdés, hogy az a gyújtáskapcsolón melyik... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Sonique... na megnéztem, hogy a kék az ACC-re kell, hogy menjen, ez már 100%...kérdés, hogy az a gyújtáskapcsolón melyik... ;) neked olyan nem van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ;) ;) "táncol"... ;) :D De ez hogy derült ki ? Természetben akart fizetni ? :P :P Azért kellett odahívni Zolit és Csabit ? :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 neked olyan nem van Hát valahol csak van...hiszen van egy állás a gyújtáskapcsolón előtte is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 De ez hogy derült ki ? Természetben akart fizetni ? :P -_- Azért kellett odahívni Zolit és Csabit ? ;) ;) ;) Hát nagyon nem kellett kertelni...elég volt ránézni...aztán 1 perc múlva azért megerősítette, hogy megkérdezte: "Ugye nem kell elmagyaráznom, hogy mivel foglalkozok...?" :D :D Zoli ott volt már korábban is mert szigeteltük a Vectra ajtaját... Pehi már a ciciszagra jött... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ....Pehi már a ciciszagra jött... -_- :D.... ;) ;) ;) :P Tudjuk, csak a szemét nézte azt is csak lesütött szemekkel :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Sonique... na megnéztem, hogy a kék az ACC-re kell, hogy menjen, ez már 100%...kérdés, hogy az a gyújtáskapcsolón melyik... ;) ezek után elég gyanús a ######án működik mondatod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ezek után elég gyanús a ######án működik mondatod ;) Nem tom riasztóval bezárni amíg megy...ha leáll utána már igen...de kulccsal bármikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 nem sokat szarozott az árral, hogy még pont beférjen ha szűkítik ár alapján.... http://www.hasznaltauto.hu/2882024_lamborg...murcielago_2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 nem sokat szarozott az árral, hogy még pont beférjen ha szűkítik ár alapján.... http://www.hasznaltauto.hu/2882024_lamborg...murcielago_2009 Lehet veszek rá fel hitelt ;) ;) ;) Unokám de tudná kifizetni :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts