Atommanó Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Majd váltó csere után is jólessz nekem ;) ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Majd Soltvadkerten spórolok vele...be sem fogom indítani... :P -_- Trélerrel jössz? ;) Majd váltó csere után is jólessz nekem :D ;) Minek neked? Ebbe is locsolni akarod a pénzt? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Trélerrel jössz? -_- Minek neked? Ebbe is locsolni akarod a pénzt? :D ;) Azmég hagyján de ha nem indítja be, akkor hogyfog hazamenni??? Mondjuk lehet ígysemfog tudni! ;) ;) Anti locsolja bele nyugodjá meg többet mint én tudnék :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Megint az Én kocsim képével hirdetnek az ebay-n... ;) Ez a második amit eddig láttam.1 hónapja hátsó lámpát hirdettek..... ;) http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...94425%26fvi%3D1 Nem tudok ebay linket berakni ;) Redi Te is rajta vagy a képen :P -_- milyen jó fej, saját rendszámát kisatírozza de másét nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 milyen jó fej, saját rendszámát kisatírozza de másét nem. Legalább látszik hogy magyarok vagyunk ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Legalább látszik hogy magyarok vagyunk :P ;) ;) Szép volt az a sárga caraván. -_- ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Gelkónak mókagép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Gelkónak mókagép ;) Nekem egy ilyen kellene városi/téli autónak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Szép volt az a sárga caraván. ;) ;) Szép az most is :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Csabi! Sonique! Jöttök, ha viszik??? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Csabi! Sonique! Jöttök, ha viszik??? ;) ;) ;) mit jövök .... ott leszek .... ;) :P csabi jött potyázni :D honnan fogok én egy ilyen hülye csajt talána aki legalabb ennyire auto bolond .... és ugye nem is randa sööööt .... de hát ez ritka mint a astra 200ts :D :P -_- az a baj hogy hiba mindenhol van neki pl a munkája ... de már közelit .... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Tudom nem GSI már de gondoltam megosztom azért ;) Mielőtt kapnám a savat, olcsó volt a cucc és a Vectrának egyenlőre semmi baja szóval rákölthettem ezt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 jó az a mókagép ;) Nekem egy ilyen kellene városi/téli autónak! ;) http://medija.hasznaltauto.hu/952067/1830534_1.jpg Uazon kurva sokat gondolkoztam de nem mertem bevállalni ;) a niva a maga módján azért mégis csak komfortosabb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 mit jövök .... ott leszek .... :D -_- csabi jött potyázni ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Tudom nem GSI már de gondoltam megosztom azért ;) Mielőtt kapnám a savat, olcsó volt a cucc és a Vectrának egyenlőre semmi baja szóval rákölthettem ezt ;) Asszem szíítá má eleget , már ittvolt az ideje egy olyan szekérnek amire közel sincs annyi panasz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Csabi! Sonique! Jöttök, ha viszik??? ;) ;) ;) ha szolsz :P -_- Sonique én legalább tudom milyen színű a szeme :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ha szolsz ;) ;) Sonique én legalább tudom milyen színű a szeme ;) na mondjuk neked pont nem kéne tudnod :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Uazon dolgozó lány sokat gondolkoztam de nem mertem bevállalni ;) a niva a maga módján azért mégis csak komfortosabb ;) Kilehet benne cserélni az üléseket,a rugózás ua mint a nivának,fűtése is elfogadható,ha lenne lovém simnán vennék téli autónak! Ezt apám megnézik,másrészt kit érdekelnek a padkák,kátyúk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Kilehet benne cserélni az üléseket,a rugózás ua mint a nivának,fűtése is elfogadható,ha lenne lovém simnán vennék téli autónak! Ezt apám megnézik,másrészt kit érdekelnek a padkák,kátyúk! ;) konkrétan az zavart h kabrio. kell rá egy bukócső mert ha borul akkor annyi- niva se sokkal jobb- na meg nemhinném h jól zár ;) Árultak egy Huntert keménytetővel de az valami 800-900 volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szép az most is ;) ;) Az lehet csak kicsit fékporos az alufelnid,mert most elég fekete. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ha szolsz ;) ;) Sonique én legalább tudom milyen színű a szeme ;) mééé volt szeme??? :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 na mondjuk neked pont nem kéne tudnod ;) ;) inkább ezt tudja...még mindig így jön ki legjobban... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Van vevő a szeátra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Van vevő a szeátra ? Aha...legalább is tegnap egy "hölgy" ;) ;) lefoglalózta... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Aha...legalább is tegnap egy "hölgy" ;) ;) lefoglalózta... ;) Faxyqwért kell dekódolni azt, amit írtok :P -_- :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts