Chaba Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Áhhh... Legálisan ??!! soksok idő és pénz is elintézni. Épp tegnap állítottak meg a yardék.Igazoltattak és belekötöttek a matrica rendszámomba h az nincs benne a forgalmiban... Mondtam h eztet e én nem tudtam h be kő oda vezetni.Még szerencse h arról van papírom h vmikor meg lett véve hivatalosan. Adtam hülyét és mondta h majd legyek szíves felkerseni az okmányirodát... Azt sem tudtam h ezt D típusú rendszámnak híjják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Chaba! A jog ismerete nem ment fel semmi alól... Ezt ne felejtsd el! Szerencséd volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 A jog ismerete nem ment fel semmi alól... mármint a jog "nem ismerete" erre gondoltál, ugye? ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 találtam magamnak valamit: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=12041 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 találtam magamnak valamit: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=12041 ;) Ritkasáág!De az ára az jó! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Ritkasáág!De az ára az jó! :wink: kérdés, hogy mennyit változik a hátulja, mert ott most elvileg egy 3 centis irmscher rugó van, mint az összes gsi caravanban Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 találtam magamnak valamit: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=12041 ;)Tehát már nem akarod eladni az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Tehát már nem akarod eladni az autót? most éppen nem ;) miért, megvennéd? :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Gondolkodtam rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Gondolkodtam rajta! aztán gyorsan rájöttél, hogy neked is zsír gsi kell, mi? ;) :lol: :lol: van már valami fejlemény a kupé ügyében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 aztán gyorsan rájöttél, hogy neked is zsír gsi kell, mi? ;) :lol: :lol: van már valami fejlemény a kupé ügyében?Sajnos nincs semmi változás, jobban tetszik a "zsír gsi"de a tied praktikusabb lenne. kb 2-4 hét múlva lesz pénzem.de azt elmagyarázhatnád hogy az 1.3mill a kamatokkal együtt van ha hitelátvállalással vaszik meg?mert ez nem igazán világos számomra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 de azt elmagyarázhatnád hogy az 1.3mill a kamatokkal együtt van ha hitelátvállalással vaszik meg?mert ez nem igazán világos számomra ;) egyszerű én vettem a verdát 1 milláért + vezérlés, olaj, szilentek, 4 tárcsa, 4 betét (bár a két utóbbit még ki kell cserélni, de ott van a hátsó ülésen) stb. tehát az összes költségem (kivéve átírás) kb 1.2M ezalatt nem adom el, inkább megtartom hitelátvállalás esetén bukok kb 2 kilót, pont emiatt, de azt úgysem erőltetem :lol: :lol: :( lehet, hogy le is veszem ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Én a te helyedben biztos hogy megtartanám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Én a te helyedben biztos hogy megtartanám. ;) egyre inkább úgy néz ki, hogy marad bár ma uhuhu is ajánlott egy jó üzletet :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Ha eladnád mit vennél helyette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Ha eladnád mit vennél helyette? valszeg G, valszeg Caravan, valszeg dízel de lehet, hogy C corsa dízel (tegnap mentem megen apáméval :arrow: olyan gyönyörűen fütyül az a turbó ;) :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Azt hiszem én már nemszívesen ülnék be egy G-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Gondolkodtam rajta! Ha belekotyoghatok. :arrow: Kess kocsiját nem nézegetted ? Szép, rendbentartott gépsárkány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Ha belekotyoghatok. :arrow: Kess kocsiját nem nézegetted ? Szép, rendbentartott gépsárkány. jaja az egy király verda és tök jó, hogy fehér! coupé! vedd meg és ajándékozd nekem róla a kerekeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Ha belekotyoghatok. :arrow: Kess kocsiját nem nézegetted ? Szép, rendbentartott gépsárkány.Nézegettem azt is de más tollával ékeskedni nem túl nagy öröm(de ez az én véleményem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Nézegettem azt is de más tollával ékeskedni nem túl nagy öröm(de ez az én véleményem) most ezzel mire célzol? arra, hogy ő rakta össze? és? te majd úgyis alakítasz még rajta, mert ez ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Pont arra amit mondasz,mindenki azt mondaná hogy ő építgette én meg élvezem.bár elég nehéz olyat venni amit még nem építgettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Pont arra amit mondasz,mindenki azt mondaná hogy ő építgette én meg élvezem.bár elég nehéz olyat venni amit még nem építgettek. Gondolod, ilyesmi ugrana be az embereknek ? Szerintem meg mindenki örülne annak, hogy az a kocsi a közelünkbe marad és gondos új gazdija van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Szerintem meg mindenki örülne annak, hogy az a kocsi a közelünkbe marad és gondos új gazdija van :wink: én is erre tippelek Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Nemtudom amig nincs pénzem nem akarok kinézni egy autót se mert ha elviszik elölem akkor végem van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts