Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Én most ebbe szerelmesedtem bele... Jópofa... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Psze hobbynak elég az akármilyen középkategória is , csak gondoltam böfögök pár szót hamár 5 évig toltam komolyból ;) De ebbőla szemszöből 100% igazad van! ;) nehogy bemorcosodj me lemegyek vazeg ;) én örülnék ha erről konzultálnánk egyszer mert sok segítségem nincs és kb amit tudok az saját tapasztalat és olvasgatás mert sajna az ismerősi körben én voltam az első autós eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Én most ebbe szerelmesedtem bele... Jópofa... ;) ;) ez azzal a mocival van mint az enyim csak ez a mindenhol elmegy cucc, beton gumi elől anyámon is átmenő gumi hátul. Holnap Lanti jön át 7kor és szétszedjük az autókat, kár hogy dolgozol, itt lenne a helyed. Déneske úgysem jön át mert egy pöcs. Most iszok egy Leffe Blonde nevü sört amit ajcsiba kaptam. Jó íze van. 6,6% V/V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 ez azzal a mocival van mint az enyim csak ez a mindenhol elmegy cucc, beton gumi elől anyámon is átmenő gumi hátul. Holnap Lanti jön át 7kor és szétszedjük az autókat, kár hogy dolgozol, itt lenne a helyed. Déneske úgysem jön át mert egy pöcs. Most iszok egy Leffe Blonde nevü sört amit ajcsiba kaptam. Jó íze van. 6,6% V/V Hát akkor itt a helyetek a Sissi műhelyben... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Hát akkor itt a helyetek a Sissi műhelyben... ;) ;) majd lehet elugrunk oda is utána ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 majd lehet elugrunk oda is utána ;) Én meg holnap úgy látom, hogy pénzügyi tárgyalások elé nézek... ;) ;) Erről még valami véredény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Én meg holnap úgy látom, hogy pénzügyi tárgyalások elé nézek... ;) ;) Erről még valami véredény? Ebben mekkora moci van??? Mert .26 van odaírva... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Ebben mekkora moci van??? Mert .26 van odaírva... ;) parancsol itt megvan róla minden. szép a futóműve nagyon, érdekes, hogy milyen olcsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 azt Anti ne feledd ezeekt szét is kell szedni és össze is kell rakni, egy ilyen művelet tisztítással általában kényelmesen nekem 3 óra kész állaporta szereléssel. Az 1/8oknak úgy tudom már külön fék van az első és külön a hátsó hajtásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 azt Anti ne feledd ezeekt szét is kell szedni és össze is kell rakni, egy ilyen művelet tisztítással általában kényelmesen nekem 3 óra kész állaporta szereléssel. Az 1/8oknak úgy tudom már külön fék van az első és külön a hátsó hajtásra. Ja, vágom...majd elnyüszötölök vele... Ez az 1/8 igen jó áron van, és 4.3-as moci...AWD... -> ezt ugye pl egy difikiszedéssel bármikor le lehet dobni RWD-re ugye??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 parancsol itt megvan róla minden. szép a futóműve nagyon, érdekes, hogy milyen olcsó Ezt közben megleltem én is...ami érdekes, hogy ott van, hogy hpi racing... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 ez azzal a mocival van mint az enyim csak ez a mindenhol elmegy cucc, beton gumi elől anyámon is átmenő gumi hátul. Holnap Lanti jön át 7kor és szétszedjük az autókat, kár hogy dolgozol, itt lenne a helyed. Déneske úgysem jön át mert egy pöcs. Most iszok egy Leffe Blonde nevü sört amit ajcsiba kaptam. Jó íze van. 6,6% V/V majd megyek én az anti helyet akkor ###### ugyis vagyok mint őőő ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 majd lehet elugrunk oda is utána ;) várjá mán ... már mint a táviránnyal elgurulsz odáig .. merész ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 várjá mán ... már mint a táviránnyal elgurulsz odáig .. merész ;) Ocsóóó a nafta... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Ocsóóó a nafta... ;) ;) kraft meg mint egy robogóban... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 hihi kerekek nekem még mindig ez tecc jobban jahh és most neztem a futomüvet direct stabil irányitásra tervezték.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Még ez a fék dolog érdekelne, hogy hogy műxik... ;) Meg amit Csabi is írt, hogy az 1:8-kon már mittoménmilyen fékek vannak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Amikor megvételezi az ember az ótót...akkor mi az amit még érdemes egyből megvenni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 nehogy bemorcosodj me lemegyek vazeg ;) én örülnék ha erről konzultálnánk egyszer mert sok segítségem nincs és kb amit tudok az saját tapasztalat és olvasgatás mert sajna az ismerősi körben én voltam az első autós eddig. Morcosodni??? ;) Dehogy! :P Psze beszélhetünk róla,,, a nagy igaszság az hogy az uj cuccokban már nem vagyok toppan sajna,, de tudok telefonon segítséget hívni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Ja, vágom...majd elnyüszötölök vele... Ez az 1/8 igen jó áron van, és 4.3-as moci...AWD... -> ezt ugye pl egy difikiszedéssel bármikor le lehet dobni RWD-re ugye??? ;) ja ja, én poénból leszedtem hátsó kerékre de úgy vezethetetlen volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Még ez a fék dolog érdekelne, hogy hogy műxik... ;) Meg amit Csabi is írt, hogy az 1:8-kon már mittoménmilyen fékek vannak.. ezeken még semmi extra, ugyanaz a fék mint nekem csak kettő van belőle. Úgy van megoldva, hogy két fém lap közé van egy fékbetét, az egyik fém lap fix a másikat pedig a szervó tudja kb 1 mm-t mozgatni. Végül is ahogy mozgatja a fixre rányomja a nem fix a betétet és így áll meg. Az 1:8nál ez van csak a spur kerék mindkét oldalán van ennyi. Nekem meg csak a spur kerék mögött van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Amikor megvételezi az ember az ótót...akkor mi az amit még érdemes egyből megvenni... ;) Igazából az alap dolgokat ott megkapod hozzá ezért RTR (Ready to Race). Benya flaska, benya, gyertya kiszedő kulcs (ez több mindenre jó) és ha lehet ajánlott vészleállítót is venni. Azért kell az mert ha hirtelen eltűnik a jel a vasnál pl: taxi bezavarja bár elméletileg külön sávon van, vagy kontakt hiba miatt kikapcsol a távrecsegő, akkor az utolsó érzékelt jelen megy az autó tovább, azaz ha épp gázt nyomtál és egyenesben van a kerék futhatsz ha utoléred egyáltalán. Ez a cucc 3 ropi, be kell programozni és kész. Egyébként még az olcsó és a márkásak között az is a különbség, hogy a márkásak engedéjezett sávon működnek (nem zavarja be a tvt meg mittudomén). Ja és úgy vegyétek hogy az enyimben 6os kristály van úgyhogy ne az legyen nektek mert különben 3an megyünk 4 felé kb. ;) Szerencsére mivel más márka a Lantié így ő más sávon is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Még ez a fék dolog érdekelne, hogy hogy műxik... ;) Meg amit Csabi is írt, hogy az 1:8-kon már mittoménmilyen fékek vannak.. Lehet, hogy lassan érdemes lenne nyitni egy RC-s topikot ;) Nekem nem ilyen profi van, sima villanyos (Tamiya M02), Colin-nal boltoltuk. Egy A-Merci kasztni van hozzá, de most kísérletezek saját készítésű kasztnival: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Déneske úgysem jön át mert egy pöcs. Azt meg már megszoktuk h minket nem is hivtok, nem értem miért ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Na két típusra szűkült a dolog... Lightning Stadium Sport RTR Ez is valamilyen HPI gyártmányszerűség... 1/8 méretarányú, belsőégésű motoros, 4 kerékmeghajtású modellautó Távirányítóval, szervókkal, festett karosszériával 3 diferenciálmű, olajos lengéscsillapítók, 4.3 ccm motor. Tulajdonságok Gyárilag összeszerelt 4 kerékmeghajtású modellautó. Távirányítóval, szervókkal. Nagy teljesítményű .26 motor, extra hosszú lengőkarok. Dupla fék, stabilizátor elöl-hátul. Alacsony profilú rádió doboz és üzemanyagtank. Kivállóan alkalmas hobby és verseny célra is. Szükséges kiegészítők: - izzító - tankolóflaska - üzemanyag - légszűrőolaj - 12 db ceruza (AA) akkumulátor HPI Firestorm 10T RTR Ez viszont tuti HPI... 1/10 méretarányú, 2WD, stadium truck Új G3.0 motorral, tuning kipufogóval, távirányítóval, szervókkal. Tulajdonságok Olajos lengéscsillapítók, differenciálmű. Gyárilag festett, matricázott karosszéria, üvegszálas féktárcsa, könnyen és széles tartományban állítható futómű. Szükséges kiegészítők: - izzító - tankolóflaska - üzemanyag - légszűrőolaj - 12 db ceruza (AA) akkumulátor Na ezek alapján 1/8, AWD, 4.3 ccm, v.s. 1/10, RWD, 3.0 ccm Megnéztem mindkettőről egy csomó videót...mindkettő bejön...az RWD meglepően jól kezelhető...(legalább is a videón úgy néz ki...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts