Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Hát bakker a dzsíeszájodnak van ám bescülete.... ;) :lol: Én meghalnék ha így kellene bepakolnoma fát az enyémbe! :lol: :lol: Rakjál alá valami zsákot, hogy ne morzsálódjon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Na azért nekem is vannak elveim. Nem eszek Mekis kaját ;) ez súlyos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 ez súlyos ;) az lesz súlyos aki eszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 az lesz súlyos aki eszik Persze, és godzilla is létezik ;) Az lesz súlyos, aki nem mozog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 az lesz súlyos aki eszik Bármit ? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 165/35 R17... A legkisebb oldalfalú gumi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Csáó. Most néztem kuplung szettet a Lángon. És motorszámtól-motorszámig. Van raktáron. Honnan tudjam a motorszámot? C20xe a motorkódom. Valami ötlet? Vagy eladó kuplung jóárasítva valakinek??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Csáó. Most néztem kuplung szettet a Lángon. És motorszámtól-motorszámig. Van raktáron. Honnan tudjam a motorszámot? C20xe a motorkódom. Valami ötlet? Vagy eladó kuplung jóárasítva valakinek??? ;) Nézd meg a forgalmiban bele van írva... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nézd meg a forgalmiban bele van írva... :lol: Csak motorkód van rajta! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Csáó. Most néztem kuplung szettet a Lángon. És motorszámtól-motorszámig. Van raktáron. Honnan tudjam a motorszámot? C20xe a motorkódom. Valami ötlet? Vagy eladó kuplung jóárasítva valakinek??? ;) azért gondolom mert lehet sima gyújtásos és DIS-es a motorod... kérdés hogy volt e különbség kuplungba.... Ezt gondolom Viktor tudja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 165/35 R17... A legkisebb oldalfalú gumi... :lol: nekem is mondták ma hogy a 8"-hoz a 195 nem igazán nyerő már ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Csak motorkód van rajta! :lol: Húúú, ilyen forgalmi nekem is kell! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Húúú, ilyen forgalmi nekem is kell! ;) nekem is csak az van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 nekem is csak az van :lol: Nehogymá nincs motorszám a forgalmiban csak motorkód?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Nehogymá nincs motorszám a forgalmiban csak motorkód?! ;) ahham :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Csak motorkód van rajta! ;) 2 fajta lehet a vékony lendkerekes amibül rengeteg van sztem az is ........vagy a ritkább vastag lendkerekes abbol kevesebb van de ahogy a képet nézem neked a vékony lessz a qplung tárcsa minkét esetben megegyezik 228 az eltérés a szerkezetek közt van, ha leveszed a váltorol a alján lévő takaro lemezt 4 csavar....akkor láthatod melyik van a tieden Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Ma elkezdtünk valamit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Ma elkezdtünk valamit... ;) jól látszik, hogy 1.6 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 jól látszik, hogy 1.6 :lol: Ugye, nagyon jól álcázom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 szerintetek hogy jobb csatlakoztatni a leömlőt a meglevő rendszerhez...maradjon a gyári csavaros-tűzkarikás, vagy flexicsővel? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 szerintetek hogy jobb csatlakoztatni a leömlőt a meglevő rendszerhez...maradjon a gyári csavaros-tűzkarikás, vagy flexicsővel? ;) Én a flexicsöves megoldást szeretem jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 szerintetek hogy jobb csatlakoztatni a leömlőt a meglevő rendszerhez...maradjon a gyári csavaros-tűzkarikás, vagy flexicsővel? ;) sztem jobb a flexi csöves, a rezgést nem viszi át annyira Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Én a flexicsöves megoldást szeretem jobban. és mennyivel jobb/rosszabb mint a bilincses? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 szeva mindenkinek most regisztráltam ,van kérdésem hol találom nálatok a chat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 http://www.vsmotor.no/img/vsmotor/pic-vsmotor-03.jpg http://www.vsmotor.no/img/vsmotor/pic-vsmotor-01.jpg de van ennél meredekebb szerkezet is ugyan ott készült csak ez 1400Le ez: http://www.vsmotor.no/img/vsmotor/pic-vsmotor-13.jpg http://www.vsmotor.no/img/vsmotor/pic-vsmotor-17.jpg Dehát ez csalás. Nem szabad ilyen erős autót építeni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts