Gelko Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Dzson Rááámbóó... ;) :lol: :lol: max Coco Jambo :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 valami készül...TADAMM...valami nagyon készül...TADAMM....péntek...3óra omw kút...TADAMM...Cool a Vectra élő adás!!!!!! ;) :lol: :lol: :lol: :) Piázni fogtok ? :( B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 valami készül...TADAMM...valami nagyon készül...TADAMM....péntek...3óra omw kút...TADAMM...Cool a Vectra élő adás!!!!!! :lol: :lol: :lol: :) :( B) :P :P Azééé csak kéne valami hely ahol betuszkoljuk a muzsikát... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Piázni fogtok ? ;) :lol: :lol: Na hát ez a kérdés már önmagában sértő...a kérdőjel miatt... :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Na hát ez a kérdés már önmagában sértő...a kérdőjel miatt... ;) :lol: :lol: Készültök húsvétra vuszkit vigyél Robinak :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Norbi, Megvolt a díl ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Készültök húsvétra vuszkit vigyél Robinak :lol: :lol: :lol: A vuszki az valami eszkimó meleg lötyi??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 A vuszki az valami eszkimó meleg lötyi??? ;) ruszki viszki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 ruszki viszki ;) Tanult barátunk tudja a megfejtést :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Tanult barátunk tudja a megfejtést ;) :lol: Lehet az a baj, hogy én 15 évesen a pezsgő és kevert komóbnál elakadtam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 valami készül...TADAMM...valami nagyon készül...TADAMM....péntek...3óra omw kút...TADAMM...Cool a Vectra élő adás!!!!!! ;) :lol: :lol: :lol: :) hogy mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Apropó leültettem a GSit meg tettem bele erőteljes nyárfa illatosítót szegény kocsim ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Most, hogy vége a télnek már nem figyelnek ha fát lopni mész??? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Most, hogy vége a télnek már nem figyelnek ha fát lopni mész??? :lol: :lol: :lol: Elkértük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 ;) :lol: :lol: :lol: :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na....ja végülis nemártana,egy hely,megoldjuk,,whiskey??? jóóóóó,de most inkább sör ebben a melegben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Apropó leültettem a GSit meg tettem bele erőteljes nyárfa illatosítót szegény kocsim ;) http://g.imagehost.org/0903/gsiillatos_t.jpg Vonóhorgot rá,egy marha nagy futót ganyéval,beleszúrod a vasvellát és beállsz a mekdrájvba buciért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 na....ja végülis nemártana,egy hely,megoldjuk,,whiskey??? jóóóóó,de most inkább sör ebben a melegben ;) A harmadik sör után a viszki már jön magától Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Vonóhorgot rá,egy marha nagy futót ganyéval,beleszúrod a vasvellát és beállsz a mekdrájvba buciért! ;) Na azért nekem is vannak elveim. Nem eszek Mekis kaját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Apropó leültettem a GSit meg tettem bele erőteljes nyárfa illatosítót szegény kocsim ;) http://g.imagehost.org/0903/gsiillatos_t.jpg Kicsit le vagy maradva, már a dinnyés szezon jön! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Albival vigyázzatok ma,mert Qurva nagy csaj,hozzám a tangában jött a boltba Bacardi Breezerrel a kezében! :lol: :lol: :) :lol: (ja és,szerintem meg is van neki! ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Albival vigyázzatok ma,mert Qurva nagy csaj,hozzám a tangában jött a boltba Bacardi Breezerrel a kezében! ;) :lol: :lol: :lol: A Breezert benézted pálesz volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 A Breezert benézted pálesz volt :lol: Hát nem is mindegy, hogy női pia vagy gyógyszer! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 A Breezert benézted pálesz volt ;) Mindegyik brííízer jellemzően olyan pálinkaszínű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Mindegyik brííízer jellemzően olyan pálinkaszínű :lol: Csak a páleszt messzebbről érezni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 Apropó leültettem a GSit meg tettem bele erőteljes nyárfa illatosítót szegény kocsim ;) http://g.imagehost.org/0903/gsiillatos_t.jpg Hát bakker a dzsíeszájodnak van ám bescülete.... :lol: :lol: Én meghalnék ha így kellene bepakolnoma fát az enyémbe! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts