Lanti Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Lanti! Vettééé már LET-et???? ;) neeem és nem is fogok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 megváltoztattam a photomat de még mindíg a régi van, mé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 neeem és nem is fogok :lol: Pudinghuszár...asszony leleplezett mi???? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 megváltoztattam a photomat de még mindíg a régi van, mé? Azért ilyenben már ne nekem kelljen tanácsot adni, mert azzal senki nem jár jól... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 megváltoztattam a photomat de még mindíg a régi van, mé? Az Avatarod változtasd ne a személyes fotód! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Az Avatarod változtasd ne a személyes fotód! :) :lol: Töknek cserélgeti a monitort.... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 namár megvan márna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 mindjá kezdődik a focsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 mindjá kezdődik a focsi ott melletetek a pályán?? azt nézed az ablakból? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ott melletetek a pályán?? azt nézed az ablakból? ;) há kicsit arréb van sajna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 há kicsit arréb van sajna :lol: akkor csak hallgatod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 mindjá kezdődik a focsi 3:0...szép volt...ugyan védekezésben van még bőven mit javítani, de a támadásokban van fantázia, a fejjátékban meg mondhatni hogy kifejezetten jók a srácok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 3:0...szép volt...ugyan védekezésben van még bőven mit javítani, de a támadásokban van fantázia, a fejjátékban meg mondhatni hogy kifejezetten jók a srácok... :lol: ez mivót? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 ez mivót? ;) senior lengőteke középdöntő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 ez mivót? :lol: Hát nem fociról volt szó??? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hát nem fociról volt szó??? ;) :lol: hát én nem tudom azé kérdeztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 jah lefújni most is tud ;) tudja a ducky hangot is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hát nem férek be Patyihoz Coupe miatt... Hihhhhetetlen....ott készíti a bakugróját... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Mit akartál csináltatni nála ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ránézésre honnan lehet tudni, hogy egy vez.m. kerék DIS-hez van vagy nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ránézésre honnan lehet tudni, hogy egy vez.m. kerék DIS-hez van vagy nem ? Átnézel úgy fél méterre tőle balra, a tengely másik végére ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Hát nem fociról volt szó??? :lol: :) azmi? :lol: :( :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Átnézel úgy fél méterre tőle balra, a tengely másik végére ;) Számítottam erre :lol: Betozsentontmajdátveheted :lol: Ha nincs a közelben a motor, amiből kikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ha nincs a közelben a motor, amiből kikerült. A távrecsegő csodálatos dolog, csak tárcsázod a megfelelő számot, és "távláthatsz" is a vonal másik végén levő emberrel, aki a motor közelében tartózkodik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts