opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Bosch 4 pólusú. Szereztem egy Bosch lambdát. Beletegyem? Gyári GM (nem kínai) kétpólusút rakj bele! A Bosch lambdákkal nem szokott gond lenni, szerintem nyugodtan beleteheted. Ez így mondjuk nem teljesen igaz. Ugyanis attól hogy bosch, még nem ugyanaz mint a gyári. A bosch készít gyári beszállításra bizonyos specifikációnak megfelelő szondákat, ezek lesznek majd GM zacsiban... és készít univerzális felhasználásra más specifikációnak megfelelőt. Ez azt jelenti, hogy nem teljesen ugyanaz a jele a két szondának, esetenként az ecu ezt nem tolerálja, és ugyanúgy szar lesz a fogyasztás, vagy jön a hiba, mint a régi szondával. Ez a baj az olcsó szondával, lényegében mindegy milyen márka. De az tény, hogy egyes szondák közelebb állnak a gyári specifikációhoz, ilyen lehet a bosch is... úgyhogy ha nincs pénz, talán célszerű próbálkozni vele, hátha ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ilyen lehet a bosch is... úgyhogy ha nincs pénz, talán célszerű próbálkozni vele, hátha ;) Udinak müxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Udinak müxik. Volt itt olyan is viszont, akinek fél év után már újra hibát jelzett rá, valszeg akkor csúszott ki az amúgy is más specifikációjú jel az ecu hibahatárából :lol: Mák kérdése, mennyire válik be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Udinak müxik. Nekem is bevált a dízelnél ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Gabiiii, Ma este hogy leszel otthon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Gabiiii, Ma este hogy leszel otthon ? Sehogy :lol: dartsra megyünk OsziVosziékkal ;) gyere oda a cuccodért :lol: fél10től szerintem már ott találsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Sehogy :lol: dartsra megyünk OsziVosziékkal ;) gyere oda a cuccodért :lol: fél10től szerintem már ott találsz :lol: Húúúúúúúúú...tényleg...ma darts van...mindig elfelejtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Húúúúúúúúú...tényleg...ma darts van...mindig elfelejtem... Minek iszik, aki nem bírja... :lol: :lol: Amúgy csütörtökönként nem szoktatok mostmár menni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Amúgy csütörtökönként nem szoktatok mostmár menni? ;) Nem, áttettük szerdára. Gyere te is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Húúúúúúúúú...tényleg...ma darts van...mindig elfelejtem... Anti! Ma darts van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Gyári GM (nem kínai) kétpólusút rakj bele! Ez így mondjuk nem teljesen igaz. Ugyanis attól hogy bosch, még nem ugyanaz mint a gyári. A bosch készít gyári beszállításra bizonyos specifikációnak megfelelő szondákat, ezek lesznek majd GM zacsiban... és készít univerzális felhasználásra más specifikációnak megfelelőt. Ez azt jelenti, hogy nem teljesen ugyanaz a jele a két szondának, esetenként az ecu ezt nem tolerálja, és ugyanúgy szar lesz a fogyasztás, vagy jön a hiba, mint a régi szondával. Ez a baj az olcsó szondával, lényegében mindegy milyen márka. De az tény, hogy egyes szondák közelebb állnak a gyári specifikációhoz, ilyen lehet a bosch is... úgyhogy ha nincs pénz, talán célszerű próbálkozni vele, hátha ;) Gabi! Ez így is van, hogy két fajta van az egyik full gyári a másik mondjuk univerzális. De ha a bosch-ból azt veszed aminek megyezik az oem száma akkor teljesen ugyan az. Havernak olyat vettem és tökéletes, előtte utángyártott volt ami 3 hónapig működött. Itt megtaláltok minden bosch alkatrészt és az OEM számokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ez így is van, hogy két fajta van az egyik full gyári a másik mondjuk univerzális. De ha a bosch-ból azt veszed aminek megyezik az oem száma akkor teljesen ugyan az. Havernak olyat vettem és tökéletes, előtte utángyártott volt ami 3 hónapig működött. Itt megtaláltok minden bosch alkatrészt és az OEM számokat is. Örömmel fogadom az ilyen felvetéseket, csak akkor tudni kellene, milyen bosch számú szonda egyezik meg a gyáriakkal teljesen. Nekem ez a link nem csinál semmit, amit beírtál. Pl érdemes volna megnézni, hogy egy adott típushoz (pl C20XE astra) melyik az a bosch szám, ami tuti ugyanaz mint a gyári (bár még itt is lehetnek minőségbeli specifikáció eltérések, általában az ident típusok is gyengébb minőségben készülnek, mert azok nem mennek a gyári beszállítói minőségellenőrzésre), és összevetni az alkatrészkereskedők kínálatában szereplővel, hogy egyáltalán azt a típust árulják-e ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nem, áttettük szerdára. Gyere te is! ;) Meglássuk még. Szerintem inkább jövő héten valószínűbb, hogy boldogítalak titeket. Már régen kaptatok ki a kidobálósban :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Örömmel fogadom az ilyen felvetéseket, csak akkor tudni kellene, milyen bosch számú szonda egyezik meg a gyáriakkal teljesen... Ha erről van infótok, akkor a gyíkban lehetne egy kis táblázatot csinálni róla ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nem, áttettük szerdára. Gyere te is! :lol: Az olcsómozinapra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Beteg... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Beteg... ;) És nem is szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Beteg... ;) http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_97429.jpg A ló másik oldala , gusztustalan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Az olcsómozinapra? ;) méé, akarsz jönni nézni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 méé, akarsz jönni nézni? :lol: ;) Szááááááááááááááááááááááááááznyoolcvaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Szááááááááááááááááááááááááááznyoolcvaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hát el kell hogy szomorítsalak, de ilyesmire itt ne számíts... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hát el kell hogy szomorítsalak, de ilyesmire itt ne számíts... :lol: :lol: :lol: Balról Jobra a 2. az nagyon ottvan a szeren! Imádnám a máját! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Balról Jobra a 2. az nagyon ottvan a szeren! Imádnám a máját! :lol: Kéne már a donor mi? A tiédet már elittad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Kéne már a donor mi? A tiédet már elittad :lol: Ugy csinálsz mintha minden nap innék! :) ;) Helytelen,,,, a mellékhatásokról amit ezért élőben kapni fogsz kérdezd meg a kezelő orvosod gyógyszerészed! "CSÖG" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts