Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Antiiii A szöveget, amit küldtem le tudnád fordítani ? Köszi ;) Kűűűűtttem...bocsi, csak pénteken kicsit nyűgös voltam...így kimaradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kűűűűtttem...bocsi, csak pénteken kicsit nyűgös voltam...így kimaradt... Kösziii ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na várjááá, ha nem tudtak árat modani, akkor neked mi jött meg ? ;) 15.én megrendelték,ma hívtak hogy megjött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szerintem a menzesze ;) Nem is vártam mást töled :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 15.én megrendelték,ma hívtak hogy megjött :lol: Azt kihagytam hogy elfelejtettek felhívni az ár miatt...de mivel a katalogusba is ennyi van,így nem volt gond ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 15.én megrendelték,ma hívtak hogy megjött :lol: Jahhh, azt hittem megkérdezik mennyi és majd annak tudatában rendeled vagy nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jahhh, azt hittem megkérdezik mennyi és majd annak tudatában rendeled vagy nem ;) Ez volt a terv :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ez volt a terv :lol: Akkó most pirooosat kaptál ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Akkó most pirooosat kaptál ? ;) Nem....sárga koni sport,2centivel rövidebb szárú..... Márk is volt ott fél éve,és akkor neki azt mondták hogy csak a piros létezik......Nekem is azt mondta,de kikerestem a katalogusból,hogy van sárga is...csak eddig nem adtak el belöle egy darabot se...vagyis most már igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na ilyenek a new gurigák a GSI alatt , egész pofás lett de azért egy kis csüccs kellene a vasnak! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na ilyenek a new gurigák a GSI alatt , egész pofás lett de azért egy kis csüccs kellene a vasnak! ;) :lol: http://kepfeltoltes.hu/090323/DSC01539_www...ltoltes.hu_.jpg Most mindenhova belinkeled? :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Most mindenhova belinkeled? :P :P ;) Psze, lehet nem mindenki olvassa a Kecsó topikot... amugy meg neked a 2 hely az mindenhova??? :lol: :lol: inkább erről nyilatkozz! :lol: :) :( Ki ez az "idióta" aki a keresztkulcsal hadonászik! B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Psze, lehet nem mindenki olvassa a Kecsó topikot... amugy meg neked a 2 hely az mindenhova??? inkább erről nyilatkozz! Ki ez az "idióta" aki a keresztkulcsal hadonászik! ;) :lol: két lehetőség: 1: el ne rántson 2: ha nálad van legalább nem kap beléd egy fuvallat :) :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ... inkább erről nyilatkozz! ;) :lol: :lol: Ki ez az "idióta" aki a keresztkulcsal hadonászik! :lol: :) ... Fene tudja. Annyi állatot beengednek ilyen helyekre már... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Fene tudja. Annyi állatot beengednek ilyen helyekre már... :lol: Ki is volt írva: a fehér Corzában a "majmot" etetni tilos! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 két lehetőség: 1: el ne rántson 2: ha nálad van legalább nem kap beléd egy fuvallat B) :P ;) :lol: :lol: :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ki is volt írva: a fehér Corzában a "majmot" etetni tilos! ;) :lol: :lol: A Hondás "majom" is csak itatást kapott mi? Ródhógsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 A Hondás "majom" is csak itatást kapott mi? Ródhógsz! ;) Jó a hajad focizol??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jó a hajad focizol??? ;) :lol: :lol: Nem, de te már biztos táncoltál holdfénynél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem, de te már biztos táncoltál holdfénynél... :) ;) :lol: :lol: LOPÓS! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ki is volt írva: a fehér Corzában a "majmot" etetni tilos! ;) :lol: :lol: Attól függ melyiket, én elég éhes voltam, el tudtam volna viselni egy kis kaját. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Attól függ melyiket, én elég éhes voltam, el tudtam volna viselni egy kis kaját. ;) :lol: Mé nem szóltál? Volt nálam szenya. Nem csak a termosz miatt volt túlsúly :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ennyi... :lol: Ezt a 13 tetejét bármikor tudja...tegnap pl csúnyán beletaposhattunk egy új cupra tulajának a lelkébe a soroksárin... :lol: minden lámpánál elrúgta...aztán egyszer csak pont úgy jött ki, hogy melléértünk...együtt álltunk a lámpánál....felrúgtam 5000-re, és kuplungról le... :lol: :) :( volt kamillázás a srác részéről... Büszke vagyok rád!!!!!!!!! :P ;) B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 inkább erről nyilatkozz! ;) :lol: :lol: Ki ez az "idióta" aki a keresztkulcsal hadonászik! :lol: :) http://kepfeltoltes.hu/090322/kerekcsere_w...ltoltes.hu_.jpg Én megismerem :P Surda a TV-ből :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ....túlsúly ;).... Azért láccik, hogy híztál :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts