loree_gsi16v Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Teli van dinnyével hátul... :lol: Xréj, a csöved ott vót ám nálam... ;) Vazzeg, nem is láttalak, hová bújtá el? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Vazzeg, nem is láttalak, hová bújtá el? :lol: :) :( biztos a piás üvegek mögött bujkált... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 biztos a piás üvegek mögött bujkált... ;) :lol: :lol: ÁÁÁÁÁÁ, vezettem :lol: , de becsúszott gyorsan délelőtt másfél üveg aranyászok nekem is :) :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Anti. jól láttam hogy 13 teteje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Anti. jól láttam hogy 13 teteje? Jól...13.82@163km/h ezzel a váltóval elképzelésem sincs, hogy lehetne jobbat menni...szerintem sehogy... :lol: 1.90 hatvan láb...szóval a rajtnál elkövettem mindent... ;) Jah...0.8-9 es nyomáson...de itt sem gondolom, hogy mondjuk ha ez 1.0 bar akkor húha lett volna...így inkább nem piszkáltam...gurultam kettőt aztán kész passz.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jól...13.82@163km/h ezzel a váltóval elképzelésem sincs, hogy lehetne jobbat menni...szerintem sehogy... :lol: 1.90 hatvan láb...szóval a rajtnál elkövettem mindent... ;) Jah...0.8-9 es nyomáson...de itt sem gondolom, hogy mondjuk ha ez 1.0 bar akkor húha lett volna...így inkább nem piszkáltam...gurultam kettőt aztán kész passz.. :) :( megöregedtél.... legközelebb te is hifishow-ra mész :P B) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Jól...13.82@163km/h ezzel a váltóval elképzelésem sincs, hogy lehetne jobbat menni...szerintem sehogy... :lol: 1.90 hatvan láb...szóval a rajtnál elkövettem mindent... ;) Jah...0.8-9 es nyomáson...de itt sem gondolom, hogy mondjuk ha ez 1.0 bar akkor húha lett volna...így inkább nem piszkáltam...gurultam kettőt aztán kész passz.. :lol: :) Teljesen korrekt eredmény az, @@ar váltóval, de jó váltóval is jó egy 13 teteje, utcai melóbajárós :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 megöregedtél.... legközelebb te is hifishow-ra mész B) :( ;) :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Teljesen korrekt eredmény az, @@ar váltóval, de jó váltóval is jó egy 13 teteje, utcai melóbajárós ;) ennyi... :lol: Ezt a 13 tetejét bármikor tudja...tegnap pl csúnyán beletaposhattunk egy új cupra tulajának a lelkébe a soroksárin... :lol: minden lámpánál elrúgta...aztán egyszer csak pont úgy jött ki, hogy melléértünk...együtt álltunk a lámpánál....felrúgtam 5000-re, és kuplungról le... :lol: :) :( volt kamillázás a srác részéről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ...tegnap pl csúnyán beletaposhattunk egy új cupra tulajának a lelkébe a soroksárin... Már csak át kellett volna ordítani, hogy végre mevette valaki azt a @@art ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Már csak át kellett volna ordítani, hogy végre mevette valaki azt a @@art ;) Nem a Cupra új tulajának....hanem egy új cupra tulajának... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem a Cupra új tulajának....hanem egy új cupra tulajának... :lol: Hát tényleg nem mindegy ;) Ezek szerint a Dáki még megvan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Hát tényleg nem mindegy ;) Ezek szerint a Dáki még megvan? Meg persze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 megöregedtél.... legközelebb te is hifishow-ra mész :lol: :lol: ;) :lol: De legalább kimentem pénteken....Na ennyit az öregségről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Pista!!!! Megjött a Koni...A hátsó 18e fortintba kerül,ha veszel akkor csak a 2centivel rövidebbet kérd.A másik az piros,és az is ennyibe kerül....Mert nekem is a pirosat akarták rendelni,mondván a másik nem létezik,csak a katalogusba ;) de létezik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 De legalább kimentem pénteken....Na ennyit az öregségről :lol: De nem is keltél 5-kor... Meg majd kíváncsi leszek, hogy Surányból is be fox e járni csüt, péntek esténként... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 De nem is keltél 5-kor... Meg majd kíváncsi leszek, hogy Surányból is be fox e járni csüt, péntek esténként... ;) Nem 5kor hanem 7kor...de 2re értem haza... Csüt eddig se mentem,ezután se fogok,viszont pénteken igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 De legalább kimentem pénteken....Na ennyit az öregségről ;) jah csak 10kor lett kész az autóm mert Diny feltartott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 De nem is keltél 5-kor... Meg majd kíváncsi leszek, hogy Surányból is be fox e járni csüt, péntek esténként... :lol: csüt nincs hifisbuli ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 csüt nincs hifisbuli ;) Ideje lenne befejezni,mert erre kurvára nem vagyok kiváncsi...Ha csak cseszegetni tudsz állandóan,akkor köszi de inkább ne szólj hozzám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Pista!!!! Megjött a Koni...A hátsó 18e fortintba kerül,ha veszel akkor csak a 2centivel rövidebbet kérd.A másik az piros,és az is ennyibe kerül....Mert nekem is a pirosat akarták rendelni,mondván a másik nem létezik,csak a katalogusba :lol: de létezik :lol: Na várjááá, ha nem tudtak árat modani, akkor neked mi jött meg ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Antiiii A szöveget, amit küldtem le tudnád fordítani ? Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ideje lenne befejezni,mert erre kurvára nem vagyok kiváncsi...Ha csak cseszegetni tudsz állandóan,akkor köszi de inkább ne szólj hozzám :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ideje lenne befejezni,mert erre kurvára nem vagyok kiváncsi...Ha csak cseszegetni tudsz állandóan,akkor köszi de inkább ne szólj hozzám :lol: neked mi jött meg ? ;) Szerintem a menzesze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts