warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 azé neki jóval régebben megone :wink: De most tette FULL rendbe, aztán meg erre el akarja adni. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 hiszen ő bazs s a cali ? :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 hiszen ő bazs s a cali ? :idea: V.hol sztem mind 1formák vagyunk.Nem akarjuk, hogy esetleg egy rejtett hiba miatt, ami később jön elő, a nyakunkra járjanak.Talán butaság, de talán jobb ez így.Szerintem.Én 1X adtam el egy polákot, nem kicsit volt gatya, aztán utána volt néhány kellemetlen telefonom.Aztán jött egy Fiesta1-s, azt meg szinte szó szerint sirattam, de annyira korrodált volt, hogy el kellett adni, pedig nemkicsit rendben volt műszakilag.Szóval ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 hát Te? hogy hogy nem vagy már ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 hát Te? hogy hogy nem vagy már ott? Holnap reggel indul a kecskeméti csapat konvolyban.Én még pl. most bent heggesztek a melóhelyen egy darabig, aztán kocsiglancolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 értem :wink: mi estefele start és még nem tudom h 1 vagy 2 napot leszünk, majd elválik.. mindenesetre jó lenne meetingelni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 értem :wink: mi estefele start és még nem tudom h 1 vagy 2 napot leszünk, majd elválik.. mindenesetre jó lenne meetingelni :wink: Hát igen, így 1.5 év távlatából amióta én is aktívan fórumozok, gyakorlatilag csak veled nem találkoztam még a fórumos keménymag tagjai közül! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 csak meg tudlak ebben erősíteni ;) :lol: :lol: sőőőőt már bizniszeltünk is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Szeptember3, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2005 Bazs fórummester, szerintem csak fogyasztás miatt ne add el a kocsit, nem fogyaszt ez olyan drámaian - ha nem hajtod. Most mentem 42 liter benzinnel 488 kilométert, 8.6-os fogyasztás. Városban, gyakran hideg motorral rövid távra, dugóban, nomeg néha kicsit küldve is. Egy időben sűrűn jártam vidékre, kímélő tempóban 6.5 liter arany száz kilométerért.... Mit vesztesz: - a már megismert autódat - köv. autón újra szórakozhatnál a vezérléssel, nomeg rejtett hibákkal - csomó utánajárás - az egyszeri átiratást - azt az érzést, hogy perpillanat nem pusztán közlekedési eszközben ülsz, hanem amikor kettővel visszakapcsolsz, akkor azért elég fürge tud lenni... Mit nyersz: Számold ki a fogyasztás különbözetét. Meg a biztosításét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 nah most egy időre kocsi lerak és addig minnél kevésbé akarok vele közlekedni - el kell menni egy futóműveshez állapotfelmérésre (kicsit huz is a kocsi jobbra) - kuplung csere SOS - ki kell deriteni mi az a nyikorgó hang bal előlről (lehet ez kiderül a futóművesnél..de muszáj mert übergáz) és bazze nem megy az autó....első körben gyertyacsere mert ez igy nem állapot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 nah most egy időre kocsi lerak és addig minnél kevésbé akarok vele közlekedni - el kell menni egy futóműveshez állapotfelmérésre (kicsit huz is a kocsi jobbra) - kuplung csere SOS - ki kell deriteni mi az a nyikorgó hang bal előlről (lehet ez kiderül a futóművesnél..de muszáj mert übergáz) és bazze nem megy az autó....első körben gyertyacsere mert ez igy nem állapot.... az hogy huz a kocsi meg akar Gumi is lehet vagy egy katyutol a nyomtav rud kapot egy gellert ! egyik sem gaz! Kuplung no komment de amig kiemel hasznalni kell ;) nyikorgas miképp jön ? kormanyzasnal is hepehupas uton ? mert a trapézgombfej ki szokott szaradni olyankor ad ilyen hangot egy kis injekcio megoldja a gondot Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 vat iz trapézgömfej? Redi mijjen nyikorgás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 hát nem sokáig tartott ez az autó még tart, mert nem adtam el ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Bazs fórummester, szerintem csak fogyasztás miatt ne add el a kocsit, nem fogyaszt ez olyan drámaian - ha nem hajtod. a fogyasztás nem a legfőbb szempont bár ha heti 500-1000km-t mész, akkor a 8 is sok már (most nekem is 8 körül eszik, így nem vészes) amúgy meg mérlegeltem, nem feltétlenül kell nekem erős autó nem jó, ha az autóm erősebb, mint én ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 akkor szarban vagy öccsse ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 akkor szarban vagy öccsse ;) amióta csak élek úgyhogy nem újdonság ;-) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 ezt Szemesen is sikerült bebizonyítanod ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Redi mijjen nyikorgás? ilyet mond az autó, hogy: nyikknyikknyikknyikk Bal elől (kb a keréknél) lehet hallani, de már álló helyzetben is amikor megy a motor. Nyitott géptetővel még nem füleltem. És az a gáz, hogy néha hangosabb mint a kipuff.....ami azért nagyon ciki :oops: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 nah vmikor felém jársz gyeeeeje be és megsasoljuk mi lehet :wink: Te mit műveltél utsó éjjel? Mert én vas reggel csak a sztorit hallottam Lmesélések alapján.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 és én találkoztam vele vasárnap reggel elsőként... egy élmény volt :mrgreen: :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Te mit műveltél utsó éjjel? Mert én vas reggel csak a sztorit hallottam Lmesélések alapján.... A tiltás jól működik, az tuti. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Autógyilkolás volt?Hm? :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 A tiltás jól működik, az tuti. ;) full filmszakadás, semmiről nem tudok az megvan, hogy bent áll a kocsim a sátor közepén, de hogy hogy mentem be vele és hogy jöttem ki arról fingom sincs :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 azt nem tudja vki tegnap vajon mértek e kinn? tök kiváncsi vagyok mennyire csinálnak ilyenkor jó fotókat ;) ESK megér ennyit sztem csak meg tudjam majd szerezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts