Vktr Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Gabi! Lenne egy kérdésem. Adott egy egy x16xel f astra, hajtókar csapágy lett benne cserélve amit én vettem a Csergőnél és a márkája KS. A gyári hajtókar csapágyba nincs lyuk a KS-be van. Ez gond lehet? Mert mióta ki lett cserélve melegen kegyetlen hangja van az autónak, de a főtengelyen kopás nem volt. Eddig csak hidegen volt a tipikus díííízeles hanga. Máshoz nem lett nyúlva. Ja, és most kegyetlenül füstöl :huh: Az csak 1 plusz olajzó furat, elvileg ettől baja nem lehet, max akkor van gáz, ha nincs furat, de kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 és nem tépi fel a szél? Mert ahogy láttam eléggé nagy ott a hely, van hol alákapnia... :huh: Nekem semmi gond sincs vele. Másfél éve úgy van és no problem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Az csak 1 plusz olajzó furat, elvileg ettől baja nem lehet, max akkor van gáz, ha nincs furat, de kellene. Érdekes a gyárin nem volt, előtte csináltunk egy 16nz-t azon de volt gyárilag. Mi is azon filóztunk, hogy a likas jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Nekem semmi gond sincs vele. Másfél éve úgy van és no problem vele. áhá... mind1, már megragasztottam, ######án össze is kentem az ajtó tetejét... Majd valahogy ki kell pucolnom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 áhá... mind1, már megragasztottam, ######án össze is kentem az ajtó tetejét... Majd valahogy ki kell pucolnom. :huh: Azt kétoldalival kelett volna szerintem, ha szilóval nyomtad faxa lesz majd leszedni, de ne kelljen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Azt kétoldalival kelett volna szerintem, ha szilóval nyomtad faxa lesz majd leszedni, de ne kelljen :D Néztem a képeket a kocsiról és félig szétszedve teljesen mint az enyém volt, nagyon hasonlít rá :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Azt kétoldalival kelett volna szerintem, ha szilóval nyomtad faxa lesz majd leszedni, de ne kelljen :D Azzal volt felragasztva akkor is amikor le kellett szednem. Olfával vágtam végig a ragasztásnál. Akkor ugye nehezebb volt a dolgom, mert először szedtem le a szárnyat, fingom nem volt hogy kell, csak a szerelési útmutatóra tudtam hagyatkozni, másrészt meg nem tudtam hogy ragasztva van középen. Már annyira ideges voltam majdnem eltörtem a szárnyat, akkor írta itt valaki hogy a közepe ragasztott. :huh: A végeredmény remélhetőleg nem lesz ugyanaz. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 áhá... mind1, már megragasztottam, ######án össze is kentem az ajtó tetejét... Majd valahogy ki kell pucolnom. :huh: Mindíg csak a mókolás vazze!!! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Mindíg csak a mókolás vazze!!! :huh: :) :D Na, beszót a WC papír guriga tuner. :P :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Mindíg csak a mókolás vazze!!! :huh: :) :D Kucig :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Na, beszót a WC papír guriga tuner. :P :huh: :) :D :D :lol: Ezt megkaptad Lacika :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Na, beszót a WC papír guriga tuner. :P :huh: :) :D :D :lol: Csak találkozzunk KÖTSÖG eccer személyesen a seggeden keresztül fogsz nézelődni! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Egyébként meg te kis nyalóka odafigyelj mikor vezetsz nem ám megen összetolsz pár autót! :D :lol: :huh: :) (muszályvót) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Egyébként meg te kis nyalóka odafigyelj mikor vezetsz nem ám megen összetolsz pár autót! :lol: :D :huh: :) (muszályvót) :D egyrészt J, másrészt meg mindíg ez az aduászod, találj má ki valami jobbat. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 egyrészt J, másrészt meg mindíg ez az aduászod, találj má ki valami jobbat. :D :huh: Ez csak a fentiért volt :) :D :D Amugy meg dobjáá még fel képet a vasról te irgy ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Dini! Nem jó az a nívó...rövidebb mint ami most benne van... :huh: pedig 5 lici olaj ment bele...akkor most mi van ilyenkor???? Mert ha az a jó amit adtál akkor + 1 lici legalább kell még a mostanihoz...ha az a rövid ami most van benne...akkor gebasz van... :) létezik több hosszúságú??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Dini! Nem jó az a nívó...rövidebb mint ami most benne van... :huh: pedig 5 lici olaj ment bele...akkor most mi van ilyenkor???? Mert ha az a jó amit adtál akkor + 1 lici legalább kell még a mostanihoz...ha az a rövid ami most van benne...akkor gebasz van... :) létezik több hosszúságú??? :D A LET-be is 4,7dl olaj kell nem? mint XE be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ez csak a fentiért volt :huh: :) :D Amugy meg dobjáá még fel képet a vasról te irgy ! :D Azóta nem készült több. Majd holnap csinálok aztán linkelek. :lol: Most viszont mentem alvadni, holnap korán kelek :D Nyugodalmas jóccakát mindenkinek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Vectra turbó....Nem ismeri valaki??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Vectra turbó....Nem ismeri valaki??? :) Kárvolt megmutatnod :huh: Most kelleni fog :lol: meglesem hogyállok anyagilag! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 HY ALL! GSI-HEZ KERESEK ELSŐ LÖKIT...PLZ SOS!!!! LEHETŐLEG NEM LEVERT SZUTYKOT :huh: KÖSZÖNÖM.! SOS.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Vectra turbó....Nem ismeri valaki??? :huh: Nem, de képek alapján nagyonnagyon szép állapotban van :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 HY ALL! GSI-HEZ KERESEK ELSŐ LÖKIT...PLZ SOS!!!! LEHETŐLEG NEM LEVERT SZUTYKOT :D KÖSZÖNÖM.! SOS.... Sok szerencsét, ha van is akkor az max 5 napig :) Esetleg, CS-n, duen, vatera, racingbazár, itt lessd meg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sok szerencsét, ha van is akkor az max 5 napig :D Esetleg, CS-n, duen, vatera, racingbazár, itt lessd meg. :huh: ok megpillázom,de ha itt van esetleg vkinek akkor .... :) . köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 vatera duen kilőve :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts