redline Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 lenni itt egy kocsi szerintem jo vétel és nem épp egy lassu jármü :D :huh: :) :P :D :D :lol: :P szal klikk ide és valaki licitáljon már rá :D 1300 mérföld van benne...még bejáratós :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 ... Este Lurdy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Bocs hogy este már nem tudtam felvenni. Most oktatás lesz aztán ha leszel msnen is tudunk beszélni. semmi baj, csak egy kérdésem lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 1300 mérföld van benne...még bejáratós :huh: volt aki licitált rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 volt aki licitált rá? szerintetek próbakörre odaadja? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Lehet , de legközelebb megpróbálom valahogy zsákba hazacipelni :huh: Ahányszor csak megpróbálod betenni a szatyorba, mindig legyőz a birkózógép... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ahányszor csak megpróbálod betenni a szatyorba, mindig legyőz a birkózógép... :huh: :) :D Jössz este Gabi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Jössz este Gabi ? Nemtok. Meló van. Tegnap jól kidartsoztam magam az OsziVoszi családdal, megvolt a heti szocializáció :) Me kellene valami? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Nemtok. Meló van. Tegnap jól kidartsoztam magam az OsziVoszi családdal, megvolt a heti szocializáció :D Me kellene valami? :huh: OLAJ VAN, tehát nem erről van szó :) Gyá utcába - nálatok - el tudsz menni ma 5-ig ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Istváááán nem hívtak még hácssóóó ár kapcsán ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 volt aki licitált rá? reggel már 6-an licitáltak és 600K usd-n volt a bid vagy a fórumozók közül licitált e valaki azt kérdezed? :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Gyá utcába - nálatok - el tudsz menni ma 5-ig ? Pontosítást kérek, de valószínű igen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 reggel már 6-an licitáltak és 600K usd-n volt a bid vagy a fórumozók közül licitált e valaki azt kérdezed? :huh: :) :D Hát egy 600.0001 -et be mernék vállalni...Viktor ID-jával... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 reggel már 6-an licitáltak és 600K usd-n volt a bid vagy a fórumozók közül licitált e valaki azt kérdezed? :huh: :) :D Ezeken a kátyus utakon nem jó ez. Bár a karóra miatt még gondolkozom rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Hát egy 600.0001 -et be mernék vállalni...Viktor ID-jával... :) :D :D amit te irtal szerintem meg is nyernéd a licitet mert hat 6 000 001 et senki sem fog érte kinalni rajtad kivül de hat tudjuk hogy szeretsz lehetetlen pénzeket költeni a kocsiidra :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 amit te irtal szerintem meg is nyernéd a licitet mert hat 6 000 001 et senki sem fog érte kinalni rajtad kivül de hat tudjuk hogy szeretsz lehetetlen pénzeket költeni a kocsiidra :huh: :D :D :) :D Ismétlem Viktor ID-jával... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ismétlem Viktor ID-jával... :huh: :) :D Ako váltok jelszót asszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ako váltok jelszót asszem :D Későőő... :huh: :) :D Jó fog menni ne aggódj... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Későőő... :huh: :) :D Jó fog menni ne aggódj... :D :lol: Már nem kell, ugrott a meglepi :D Bár még Era meglepődhet sztem, hogy eladósodott még az unokánk is, de gyorsuláson nem lesz ellenfele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Már nem kell, ugrott a meglepi :) Bár még Era meglepődhet sztem, hogy eladósodott még az unokánk is, de gyorsuláson nem lesz ellenfele. :D mondd h neki vetted :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 mondd h neki vetted :huh: Aztán, ha nagyon elbízza magát, akkor hozzá lehet tenni, hogy "...a karórát" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Istváááán nem hívtak még hácssóóó ár kapcsán ? Nem sajnos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 mondd h neki vetted :huh: Nem fogja bevenni...nem elég rózsaszín... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Ako váltok jelszót asszem :) jaja aztkell mielőtt partizánkodnak az ID vel :huh: Viktor csövet nefeledddd!!!! tudod amit beszéltünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 jaja aztkell mielőtt partizánkodnak az ID vel :huh: Viktor csövet nefeledddd!!!! tudod amit beszéltünk :) OK, magamhoz veszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts