Albert Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 a felni, a kormány... meg hogy nem tudta felnyitni a motorteret.. és a rendőr azt mondta biztos turbo vagy v6 van benne mert múlthéten elvett egy forgalmit v6 miatt.... még alá is feküdt h be van e coolerezve, meg meghallgatta a hangját hátha v6.... :) Az autópályán ha megyek le Balcsira még a jobbegyben ülő sörébe is beleiszom, még csak rendőrt sem szoktam látni nemhogy igazoltatást. Ettől a sztoritól kivagyok. Menjenek már a halál férfinemiszervára tényleg hogy akinek nincs pénze S8ra mert adózik meg ilyenek azt b@szogatják hogy most mekkora motor van a kocsijában. Inkább a kátyúkat javítanák a rendőrök vagy fúrnák a négyesmetrónak az alagutat több értelmük lenne mint így. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Hát jah, múltkor ugye a rendőr az omiba is belekötött, mármint a sötétítésbe, pedig amit látott belőle, az teljesen szabályos volt, és volt hozzá plasztik műbizim... de szerinte a forgalmiba is be kéne lenni jegyezve... pedig nem is. De nagyon kicseszett volna velem, ha elküld kpm-be, mert megteheti. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Azon meg szinte csak röhögni tudok, hogy majdnem duplaannyiért veszek most vizet, mint az omi értéke :) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Azon meg szinte csak röhögni tudok, hogy majdnem duplaannyiért veszek most vizet, mint az omi értéke :) :huh: :D Vizet? Mármint hogy be legyen húzva a telekre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Hát jah, múltkor ugye a rendőr az omiba is belekötött, mármint a sötétítésbe, pedig amit látott belőle, az teljesen szabályos volt, és volt hozzá plasztik műbizim... de szerinte a forgalmiba is be kéne lenni jegyezve... pedig nem is. De nagyon kicseszett volna velem, ha elküld kpm-be, mert megteheti. :huh: pont ez az... nem az h adni kell neki egy 10est... vagy magyarázkodni... hanem ha rossz kedve van akkor azt mondja, jó majd a mozaiki utcában ezt eldöntik.. na is ekkor van a bukó :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Vizet? Mármint hogy be legyen húzva a telekre? jah, víz+csatorna a telekre 1.2m :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 jah, víz+csatorna a telekre 1.2m :) Még jó hogy van ilyen szolgáltatás és tök olcsóé! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 jah, víz+csatorna a telekre 1.2m :huh: Az nem is olyan hosszú...mákod van, hogy a kiálláshoz ilyen közel vettél telket... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 22.000 :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Az nem is olyan hosszú...mákod van, hogy a kiálláshoz ilyen közel vettél telket... :D :lol: Röhögni fogsz, telekhatárhoz tényleg ilyen távolságra van a csatorna :) A víz telekhatáron van :huh: Méterenként egymillió, tisztára mint az autópálya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Röhögni fogsz, telekhatárhoz tényleg ilyen távolságra van a csatorna :) A víz telekhatáron van :huh: Méterenként egymillió, tisztára mint az autópálya :lol: Azé remélem egy csápos emelős tuning műhelyt építesz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 jah, víz+csatorna a telekre 1.2m :huh: Gondolom a csatorna a drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Azé remélem egy csápos emelős tuning műhelyt építesz :huh: :) 2,2m lesz az alagsor, szal az felejtős, de akna mindenképpen lesz :D Gondolom a csatorna a drága Kicsit drágább, de nem nagyságrendekkel. A víz is kiszabott drága. Még jó hogy gázt nem kértem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 - Gabi köszi az olajat - Lanti nekem van egy jó NE-m még egyben ha kell :huh: - Ezt mondtam neked Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Még jó hogy gázt nem kértem... :D :D :D :lol: :) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 - Gabi köszi az olajat - Lanti nekem van egy jó NE-m még egyben ha kell :huh: - Ezt mondtam neked Lanti borzasztó baromságok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 :D :D :lol: :) :huh: :D nemkő :D alternatív fűtés és melegvízellátás lesz... konyha is elektronyos lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 nemkő :) alternatív fűtés és melegvízellátás lesz... konyha is elektronyos lesz. :huh: tehát lopod a szomszédtól? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 nemkő :lol: alternatív fűtés és melegvízellátás lesz... konyha is elektronyos lesz. :D Tesvíír van ocsóé olaj akkor megkapod a 20000KW-om ami kedvezményes! :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 tehát lopod a szomszédtól? :huh: 4 diplomával :) Érted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 tehát lopod a szomszédtól? :D A környéket elnézve inkább fordítva lesz :lol: Azé még van mit fejlődnie az utca másik oldalának. Pont a határán vagyok az új építésű résznek, és a "szegénynegyednek" :huh: Az idézőjel azéé, me én is amúgy annak számítok, a ház is még legalább 20 évig a banké lesz :D Tesvíír van ocsóé olaj akkor megkapod a 20000KW-om ami kedvezményes! :) Megbeszéltük! Jöhetsz majd szerelni is az aknás garázsba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 A környéket elnézve inkább fordítva lesz :) Azé még van mit fejlődnie az utca másik oldalának. Pont a határán vagyok az új építésű résznek, és a "szegénynegyednek" :huh: Az idézőjel azéé, me én is amúgy annak számítok, a ház is még legalább 20 évig a banké lesz :D A szomszédok ebből úgyis csak azt látják,hogy oda költözött egy pézes kis surmó,még alig múlt 18! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 A szomszédok ebből úgyis csak azt látják,hogy oda költözött egy pézes kis surmó,még alig múlt 18! :huh: Azok mondjuk már félnek tőlem, mert miután megvettem a telket, leaszfaltozták hirtelenjében az utcát, pedig addig mindig csak ígéretek voltak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Azok mondjuk már félnek tőlem, mert miután megvettem a telket, leaszfaltozták hirtelenjében az utcát, pedig addig mindig csak ígéretek voltak :huh: A kis genyó maffiózónak messzire elér a keze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Azok mondjuk már félnek tőlem, mert miután megvettem a telket, leaszfaltozták hirtelenjében az utcát, pedig addig mindig csak ígéretek voltak :huh: Ezt még vagy háromszor mondd már el még :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts