Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

a felni, a kormány... meg hogy nem tudta felnyitni a motorteret.. és a rendőr azt mondta biztos turbo vagy v6 van benne mert múlthéten elvett egy forgalmit v6 miatt....

még alá is feküdt h be van e coolerezve, meg meghallgatta a hangját hátha v6.... :)

Az autópályán ha megyek le Balcsira még a jobbegyben ülő sörébe is beleiszom, még csak rendőrt sem szoktam látni nemhogy igazoltatást. Ettől a sztoritól kivagyok. Menjenek már a halál férfinemiszervára tényleg hogy akinek nincs pénze S8ra mert adózik meg ilyenek azt b@szogatják hogy most mekkora motor van a kocsijában. Inkább a kátyúkat javítanák a rendőrök vagy fúrnák a négyesmetrónak az alagutat több értelmük lenne mint így. :huh:

Megosztás:

Hát jah, múltkor ugye a rendőr az omiba is belekötött, mármint a sötétítésbe, pedig amit látott belőle, az teljesen szabályos

volt, és volt hozzá plasztik műbizim... de szerinte a forgalmiba is be kéne lenni jegyezve... pedig nem is. De nagyon kicseszett

volna velem, ha elküld kpm-be, mert megteheti. :huh:

Megosztás:

Hát jah, múltkor ugye a rendőr az omiba is belekötött, mármint a sötétítésbe, pedig amit látott belőle, az teljesen szabályos

volt, és volt hozzá plasztik műbizim... de szerinte a forgalmiba is be kéne lenni jegyezve... pedig nem is. De nagyon kicseszett

volna velem, ha elküld kpm-be, mert megteheti. :huh:

pont ez az... nem az h adni kell neki egy 10est... vagy magyarázkodni... hanem ha rossz kedve van akkor azt mondja, jó majd a mozaiki utcában ezt eldöntik.. na is ekkor van a bukó :D :)

Megosztás:

Azé remélem egy csápos emelős tuning műhelyt építesz :huh: :)

2,2m lesz az alagsor, szal az felejtős, de akna mindenképpen lesz :D

Gondolom a csatorna a drága

Kicsit drágább, de nem nagyságrendekkel. A víz is kiszabott drága. Még jó hogy gázt nem kértem... :D

Megosztás:

tehát lopod a szomszédtól? :D

A környéket elnézve inkább fordítva lesz :lol:

Azé még van mit fejlődnie az utca másik oldalának.

Pont a határán vagyok az új építésű résznek, és a "szegénynegyednek" :huh:

Az idézőjel azéé, me én is amúgy annak számítok, a ház is még legalább 20 évig a

banké lesz :D

Tesvíír van ocsóé olaj akkor megkapod a 20000KW-om ami kedvezményes! :)

Megbeszéltük! Jöhetsz majd szerelni is az aknás garázsba! :D

Megosztás:

A környéket elnézve inkább fordítva lesz :)

Azé még van mit fejlődnie az utca másik oldalának.

Pont a határán vagyok az új építésű résznek, és a "szegénynegyednek" :huh:

Az idézőjel azéé, me én is amúgy annak számítok, a ház is még legalább 20 évig a

banké lesz :D

A szomszédok ebből úgyis csak azt látják,hogy oda költözött egy pézes kis surmó,még alig múlt 18! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.