Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

jobb is így mert így majd csak engem basztat6tok ha vmi nem tecc az pedig fejenként 3x3 perc fight lesz ;) :lol:

igaz nekem is bokrosak a teendőim, de ennyit min tudok tenni klubbunkért :wink:

so píttek este érkezem-ünk és viszem dah polozzz

ha minden igaz 987HUF pro dbre jön ki :idea:

Megosztás:

;)

ahogy mondod :wink:

Mi is készülünk Szemesre, no nem olyan méltósággal mint Anit kollegám de azé belehúztunk... Irisz szerint megint nem csináltunk shemmit :lol: :lol: :(

jah kitartás alapfokon by Laci 1st of all központizár vezmod csé majd /me gsi elektromos hekkelés és kül rejtvények megoldása hint akinek ültetett vas one check kilométerórába csatlakozó 2 kábel, mert sok ídőt lehet vele spórolni :D :D ;)

DSCF2213.jpg

15277018.jpg

[left:08cff5535c]http://wessyde.uw.hu/15277024.jpg[/left:08cff5535c]

Megosztás:

Vettünk pluszba is Tomi!

A mintát nem volt nagyon ídőm megnézni de ha jól láttam nem teljesen ilyen.

Végül egységben az erő jeligére, mint írtam kék alapon 20%os szürke felirattal lett.

A minta lehetett volna nagyobb is sztem.

Mind1 mostanra jó lesz next time meg lesz ídő és már tapasztalat és ember aki napi 24 órában ezzel foglalkozzon és jobb lesz!

Megosztás:

Már csak a miért a kérdés!!!

az is végtelenül egyszerű, bár több dologból áll össze

1. kezdem unni, hogy sosem bírok magammal és szinte minden este versenyzek az x5-sökkel melóból hazafelé (meglepő, de minden este van legalább egy!), ez pedig radikálisan növeli a fogyasztást ;)

2. valszeg hamarosan melóhelyet váltok és sokat fogok menni (sajnos elég sokat városban), ahhoz meg nem túl jó társ a C20XE

úgyhogy újra dízel-projekt, már bánom, hogy 2 hónapja nem azt vettem :?

Megosztás:

az is végtelenül egyszerű, bár több dologból áll össze

1. kezdem unni, hogy sosem bírok magammal és szinte minden este versenyzek az x5-sökkel melóból hazafelé (meglepő, de minden este van legalább egy!), ez pedig radikálisan növeli a fogyasztást :lol:

2. valszeg hamarosan melóhelyet váltok és sokat fogok menni (sajnos elég sokat városban), ahhoz meg nem túl jó társ a C20XE

úgyhogy újra dízel-projekt, már bánom, hogy 2 hónapja nem azt vettem :?

Nyomós érvek!De nem kell mindig versenyezni, aztán nem kajázik 10L felett a kombid.Mondjuk ezt qva könnyű mondani. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.