gsi.tamás Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 vagy egyetek több rostosat és nem lesz ilyen feszült mindenki állandóan vagy mittomén Semmi öldöklés csak beszélgetünk meg hülyülünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 OFF Calibra C20NE-ben csak F16, meg F18 volt, a tiedben is F16, de ez már 1000szer ki lett tárgyalva. ON Ott a pont! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Ott a pont! akkor én meg rosszul tudtam :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 mert Te mindig mindent rosszul tudsz ;) bazs a polókért nem kell menni reggel-délelött intézem én és akkor nem lesz akkora teher a válladon :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 mert Te mindig mindent rosszul tudsz ;) bazs a polókért nem kell menni reggel-délelött intézem én és akkor nem lesz akkora teher a válladon :wink: helyes lehet, hogy úgyis csak szombat este nézek le Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 jobb is így mert így majd csak engem basztat6tok ha vmi nem tecc az pedig fejenként 3x3 perc fight lesz ;) :lol: igaz nekem is bokrosak a teendőim, de ennyit min tudok tenni klubbunkért :wink: so píttek este érkezem-ünk és viszem dah polozzz ha minden igaz 987HUF pro dbre jön ki :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Most ez milyen poló? az amire én is feliratkoztam a sexciós finomságokban? Ugyan az a dezign? Ha igen hol kapom meg péntekig vagy lent a talin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 egen végül 1ségban az erő jeligére lett megcsinálva ha minden igaz holnap kapom meg és ette vitem te ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 so píttek este érkezem-ünk és viszem dah polozzz ha minden igaz 987HUF pro dbre jön ki :idea: Minimum egy L-est eltenni nekem!! Aztán ha hazajöttél, elcserélem veled egy 18-19es csillag-villás kulcsra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 ;) ahogy mondod :wink: Mi is készülünk Szemesre, no nem olyan méltósággal mint Anit kollegám de azé belehúztunk... Irisz szerint megint nem csináltunk shemmit :lol: :lol: :( jah kitartás alapfokon by Laci 1st of all központizár vezmod csé majd /me gsi elektromos hekkelés és kül rejtvények megoldása hint akinek ültetett vas one check kilométerórába csatlakozó 2 kábel, mert sok ídőt lehet vele spórolni :D :D ;) [left:08cff5535c]http://wessyde.uw.hu/15277024.jpg[/left:08cff5535c] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Heheh.. erre a képre nem is emlékszem mikó csináltad ;) van még ilyen "sunyi" kép? :oops: :lol: ui: nah eltolom a cangát.. húzok aludni.. KO vok. Jó pihit nektek is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 van még pár, majd átküldöm :wink: reggel már küldtem a modulról egy linket, kemény "Khuf érdemes lenne betesztelni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Szóval ez lessz? Poló Szürke alapon szürke? Mert erre voksoltam és ez nekem gyere be! Akkor szemesen kaphatom meg! Remélem lesz a szétgyúrt testemre való XL de ha Kínai poló akkor XXL! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Vettünk pluszba is Tomi! A mintát nem volt nagyon ídőm megnézni de ha jól láttam nem teljesen ilyen. Végül egységben az erő jeligére, mint írtam kék alapon 20%os szürke felirattal lett. A minta lehetett volna nagyobb is sztem. Mind1 mostanra jó lesz next time meg lesz ídő és már tapasztalat és ember aki napi 24 órában ezzel foglalkozzon és jobb lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 bazs ez mi :shock: :?: :?: :?: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Póló nekem is............... 8) :wink: 2 db van most jelenleg szükségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 bazs ez mi :shock: :?: :?: :?: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 tán nem ismered fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Már csak a miért a kérdés!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Már csak a miért a kérdés!!! az is végtelenül egyszerű, bár több dologból áll össze 1. kezdem unni, hogy sosem bírok magammal és szinte minden este versenyzek az x5-sökkel melóból hazafelé (meglepő, de minden este van legalább egy!), ez pedig radikálisan növeli a fogyasztást ;) 2. valszeg hamarosan melóhelyet váltok és sokat fogok menni (sajnos elég sokat városban), ahhoz meg nem túl jó társ a C20XE úgyhogy újra dízel-projekt, már bánom, hogy 2 hónapja nem azt vettem :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 az is végtelenül egyszerű, bár több dologból áll össze 1. kezdem unni, hogy sosem bírok magammal és szinte minden este versenyzek az x5-sökkel melóból hazafelé (meglepő, de minden este van legalább egy!), ez pedig radikálisan növeli a fogyasztást :lol: 2. valszeg hamarosan melóhelyet váltok és sokat fogok menni (sajnos elég sokat városban), ahhoz meg nem túl jó társ a C20XE úgyhogy újra dízel-projekt, már bánom, hogy 2 hónapja nem azt vettem :? Nyomós érvek!De nem kell mindig versenyezni, aztán nem kajázik 10L felett a kombid.Mondjuk ezt qva könnyű mondani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 hát... ezt tényleg csak mondani könnyű amúgy nem vészes, 8 körül van az átlagom, csak napi 2-300 km-nél már ez is sok lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 nekem SXPvel való mégis megy a pudvaládám racsing óta nem akaródzik 12.4 alá menni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 hát nem sokáig tartott ez az autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 hát nem sokáig tartott ez az autó Bagoly mondja........... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 azé neki jóval régebben megone :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts