Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Voltam ma gumisnál felrakatni a summer kerekeket, de sajna ott hagytam az első kettőt mert görgőzni kell :) . Ezért most is csak év végén fizetem be a súlyadót a gecceknek, mert úgy se csinálják meg az utakat. :huh:

Elküldve
Voltam ma gumisnál felrakatni a summer kerekeket, de sajna ott hagytam az első kettőt mert görgőzni kell :D . Ezért most is csak év végén fizetem be a súlyadót a gecceknek, mert úgy se csinálják meg az utakat. :huh:

Nyári kerekek? holnapra havazást mondd. :)

Elküldve
a felni, a kormány... meg hogy nem tudta felnyitni a motorteret.. és a rendőr azt mondta biztos turbo vagy v6 van benne mert múlthéten elvett egy forgalmit v6 miatt....

még alá is feküdt h be van e coolerezve, meg meghallgatta a hangját hátha v6.... :)

b+ :huh:

Elküldve
asszony adta fel, de csak tegnap délután, holnap ott lesz tuti.

Oké, nem izgulok annyira, csak muterék alszanak délelőtt amikor a postás jár, aztán felkészítsem-e őket hogy majd csöngetni fognak vagy simán bedobják a ládába... Erre lettem volna kivi :huh:

Elküldve
Oké, nem izgulok annyira, csak muterék alszanak délelőtt amikor a postás jár, aztán felkészítsem-e őket hogy majd csöngetni fognak vagy simán bedobják a ládába... Erre lettem volna kivi :huh:

pufiborítékban adta fel, azt mondtam neki, az tuti épségben megőrzi :)

Elküldve
pufiborítékban adta fel, azt mondtam neki, az tuti épségben megőrzi :)

Ha a laptop winyóm kibírta abban akkor az is kifogja! :huh:

Elküldve
majd 1x összeeresztitek a ménest. Ja hopsz te nem olyan vagy :huh:

Hát nem vagyok olyan de nekem is Irmscher van benne na nem MOR16V féle de irmscher :D :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.