Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 hátkapdbeeee :lol: :D :huh: :) jól van na azért te is segítettél :D :D eltűnt a fehér kadett a hírdetése,szt eladták Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 jól van na azért te is segítettél :) :D eltűnt a fehér kadett a hírdetése,szt eladták mázli :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Voltam ma gumisnál felrakatni a summer kerekeket, de sajna ott hagytam az első kettőt mert görgőzni kell :) . Ezért most is csak év végén fizetem be a súlyadót a gecceknek, mert úgy se csinálják meg az utakat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem értem mi baj lehet, nincs ezekben erő... ajaj... már rosszul kezdődik ez a motoros sztori ha már Turbós gyorsasági motorokat nézegetsz. Sztem tegyél le erről a dologról. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Voltam ma gumisnál felrakatni a summer kerekeket, de sajna ott hagytam az első kettőt mert görgőzni kell :D . Ezért most is csak év végén fizetem be a súlyadót a gecceknek, mert úgy se csinálják meg az utakat. :huh: Nyári kerekek? holnapra havazást mondd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 mázli :huh: Lehet, hogy csak lejárt hirdetése :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 a felni, a kormány... meg hogy nem tudta felnyitni a motorteret.. és a rendőr azt mondta biztos turbo vagy v6 van benne mert múlthéten elvett egy forgalmit v6 miatt.... még alá is feküdt h be van e coolerezve, meg meghallgatta a hangját hátha v6.... :) b+ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Lehet, hogy csak lejárt hirdetése :huh: :) :D :D csak nincs akkora pechem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 csak nincs akkora pechem :huh: Imádkozz :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nyári kerekek? holnapra havazást mondd. :huh: Nem akarok, majd sorba állni gumisnál. :) Ha le is esik nem marad meg szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 csak nincs akkora pechem :huh: elmentettem a számot.Felhívjuk?? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 mért akarja mindenki a vesztem? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 mért akarja mindenki a vesztem? :huh: :D Én nem akarom ha ez megnyugtat. Sőt sztem downgradelj 1.4i-re. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 már kinéztem magamnak.. csap coupe meg ne vegye ha előbb adja el a sárgát http://www.hasznaltauto.hu/2800602 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 már kinéztem magamnak.. csap coupe meg ne vegye ha előbb adja el a sárgát http://www.hasznaltauto.hu/2800602 Szép az eresz a kocsin :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Szép az eresz a kocsin :D :D :lol: Asztalosnak volt dolga vele biztos. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Pé, sima levélnek adtad fel a chipset? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Pé, sima levélnek adtad fel a chipset? :huh: asszony adta fel, de csak tegnap délután, holnap ott lesz tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 asszony adta fel, de csak tegnap délután, holnap ott lesz tuti. Oké, nem izgulok annyira, csak muterék alszanak délelőtt amikor a postás jár, aztán felkészítsem-e őket hogy majd csöngetni fognak vagy simán bedobják a ládába... Erre lettem volna kivi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Oké, nem izgulok annyira, csak muterék alszanak délelőtt amikor a postás jár, aztán felkészítsem-e őket hogy majd csöngetni fognak vagy simán bedobják a ládába... Erre lettem volna kivi :huh: pufiborítékban adta fel, azt mondtam neki, az tuti épségben megőrzi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 pufiborítékban adta fel, azt mondtam neki, az tuti épségben megőrzi :) Okés, köszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 pufiborítékban adta fel, azt mondtam neki, az tuti épségben megőrzi :) Ha a laptop winyóm kibírta abban akkor az is kifogja! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Okés, köszi :huh: Mivan kicsávó irmscher chipre éhes a vas?? :) mennyi lesz 200 ló?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mivan kicsávó irmscher chipre éhes a vas?? :) mennyi lesz 200 ló?? :D majd 1x összeeresztitek a ménest. Ja hopsz te nem olyan vagy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 majd 1x összeeresztitek a ménest. Ja hopsz te nem olyan vagy :huh: Hát nem vagyok olyan de nekem is Irmscher van benne na nem MOR16V féle de irmscher :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts