Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ezé nem kell nekem LET :huh: te ha a motorszam stimmel semmi köze milyen tuningot csinalsz ... adott % ig legális de azt ö ugysem tudja megmérni ..... szal feleslegesen paráztatjátok magatok ... tul sok a vészmadár ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 te ha a motorszam stimmel semmi köze milyen tuningot csinalsz ... adott % ig legális de azt ö ugysem tudja megmérni ..... szal feleslegesen paráztatjátok magatok ... tul sok a vészmadár ... ez igy van csak nekem NE blok kéne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ez igy van csak nekem NE blok kéne :huh: már bocs de te egy fax vagy !!!! az xe legálisan atirathato... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 te ha a motorszam stimmel semmi köze milyen tuningot csinalsz ... adott % ig legális de azt ö ugysem tudja megmérni ..... szal feleslegesen paráztatjátok magatok ... tul sok a vészmadár ... nincs itt sok vészmadár... engem egy tetves fólia miatt beküldtek KPM-re a coupéval úgy hogy elötte megkérdezte hogy mit keresek debrecenbe. mondtasm hogy járatom a motort. és mennyi volt 500 .000 ft. ja az jó sok. jött a válasz. majd 2 hét mulva megjött a papir hogy 15 napon belül mutassam be az autót a pomázi KPM be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 már bocs de te egy fax vagy !!!! az xe legálisan atirathato... de most nincs kedvem újravizsgáztatni miatta egyenlőre jó így :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 nincs itt sok vészmadár... engem egy tetves fólia miatt beküldtek KPM-re a coupéval úgy hogy elötte megkérdezte hogy mit keresek debrecenbe. mondtasm hogy járatom a motort. és mennyi volt 500 .000 ft. ja az jó sok. jött a válasz. majd 2 hét mulva megjött a papir hogy 15 napon belül mutassam be az autót a pomázi KPM be.... igen max ezt tudja ... de a kocsid rendben volt és még most is van forgalmija ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 igen max ezt tudja ... de a kocsid rendben volt és még most is van forgalmija ... azért ennyire nem ment egyszerűen ugye Ákos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 igen max ezt tudja ... de a kocsid rendben volt és még most is van forgalmija ... ja csak közel 50.000 ft om bánta, és 1 nap szabim, és 30 telefonhivásomba. mert tudod, hogy igazán müszakira képes autó nincs... az enyém se volt az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nagyon frisss ám ez :huh: akkor is hülyeségnek tartom, lassan vért is kell adni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 A vácin engem se szedtek ki sose :D Diny két hete az autópályán alkudozott a forgalmijáért....Mindegy hol vagy,ha szúrja valakinek a szemét :D Ez így igaz,pedig csak elgurultam mellettük.Mondjuk tény és való ahány rendőr annyi félét mond,ezek elfogadták a lámpába az e betűt.Viszont a felnimbe simán belekötöttek. Ez van,azért nem engedünk. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Új osztómű. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ma jártam a fényezönél ahol a kocsim is készült egy ilyenbe akadtam ... épp mostanság lett kész elég jo szine lett a kis Cayanne Gts nek ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ez így igaz,pedig csak elgurultam mellettük.Mondjuk tény és való ahány rendőr annyi félét mond,ezek elfogadták a lámpába az e betűt.Viszont a felnimbe simán belekötöttek. Ez van,azért nem engedünk. :) :huh: nem hittalak fel !!! találtál vagy el is felejtetted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 El se hiszem hogy képes lennél még1x szétszedni :huh: Ő nem is,majd ezt is nekem kell megcsinálni. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Óccsó dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 a niván én sem tudom kinyitni a mocitetőt de nem azért mert tuning hanem mert egyszerűen sz@r :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 nem hittalak fel !!! találtál vagy el is felejtetted :huh: találtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 találtam holnap 19 ig a camponanal vagyok be dobod nekem ??? az RTL be ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 holnap 19 ig a camponanal vagyok be dobod nekem ??? az RTL be ? ok,ha délután megyek haza felhívlak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Óccsó dolog... 4 hozzászólással előtted már belinkeltem. :D :) De nekem a Csabi mutatta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ok,ha délután megyek haza felhívlak köcci .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ő nem is,majd ezt is nekem kell megcsinálni. :D :D hátkapdbeeee :lol: :D :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem értem mi baj lehet, nincs ezekben erő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 holnap 19 ig a camponanal vagyok be dobod nekem ??? az RTL be ? Te leszel a reggeli műsorvezetője :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts