Tom Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Most őszintén Tom! Hányszor volt olyan, hogy kiszedtek, és nem volt rá okuk és genyáztak...(múlt héten meséltél egy ilyen alkalmat...akkor is autózgattál fel-le a Vácin...) mert az, hogy igazoltatnak, abban én semmi rosszat nem látok...meg inkább így találkozok rendőrrel, mint amikor körberajzolnak...nekem nem érne ennyit a dolog...de tényleg a Te dolgod...mi akik le akarunk erről beszélni csak jót akarunk... :) Szinte mindig genyóznak. De komolyan. Igen autózgattam, 70-80-nal. Egyébként örülök ha igazoltatnak, illetve semmi extra, mert mind ok. Értem én és nem is erről van szó, az nem tiszta, hogy miért nem látjátok be, hogy a motorosokat ritkábban és nehezebben basztatják a rendőrök. Ez minden. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Értem én és nem is erről van szó, az nem tiszta, hogy miért nem látjátok be, hogy a motorosokat ritkábban és nehezebben basztatják a rendőrök. Ez minden. :D Ezt belátom...tény...nem is mondtam, hogy nem...csak ettől függetlenül nem ezt tartom jó megoldásnak... inkább vegyél egy Cuprát (pont tudok egy eladót) :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 És igen Albert, végig KELL menni a vácin, mert ott lakom. Ugye. Én meg a Lajos utcában mégsem megyek rajta sose végig :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Értem én és nem is erről van szó, az nem tiszta, hogy miért nem látjátok be, hogy a motorosokat ritkábban és nehezebben basztatják a rendőrök. Ez minden. :huh: Azért a motornak vannak sokkal előnyösebb tulajdonságai is a városban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Azért a motornak vannak sokkal előnyösebb tulajdonságai is a városban :) Igen...úgy is metróval megy majd bárhova...mert nem fogja ott hagyni a 2 millás mocit az út szélén... :D :D :lol: így spórol egy csomó benyapénzt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Azért a motornak vannak sokkal előnyösebb tulajdonságai is a városban :) Nem kell előretolni az ülést, hogy elérjük a pedálokat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 sztem ez hülyeség, pl amikor a kadettet vettem nem irtunk rá árat. Az átírási ktg-nek meg megvan a ccm szerinti díja meg stb... Nagyon frisss ám ez :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Én meg a Lajos utcában mégsem megyek rajta sose végig :D Miótaaaa ? :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Igen...úgy is metróval megy majd bárhova...mert nem fogja ott hagyni a 2 millás mocit az út szélén... :) :D :D így spórol egy csomó benyapénzt... :huh: Azééé kő valami keleti másodmárkát venni, mert az olcsóbb és nem lopják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Miótaaaa ? :huh: :) :D Mióta Gagarin pilóta. 1981 vagy 82 óta már nem emléxem pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Azééé kő valami keleti másodmárkát venni, mert az olcsóbb és nem lopják :huh: Motorról van szó nem Robi kertikapáról :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Motorról van szó nem Robi kertikapáról :) :D :D :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...b4b1&s=6123 azt írja: "Az a felni érdekel a legjobban ami a legjobban tetszik nekem és a legkedvezöbb áron van!!!!" hát nagy az isten állatkertje :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Én meg a Lajos utcában mégsem megyek rajta sose végig :) Én meg ott lakok,mégsem megyek rajta végig! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Diny két hete az autópályán alkudozott a forgalmijáért....Mindegy hol vagy,ha szúrja valakinek a szemét :huh: és mi volt az Ok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 és mi volt az Ok ? a felni, a kormány... meg hogy nem tudta felnyitni a motorteret.. és a rendőr azt mondta biztos turbo vagy v6 van benne mert múlthéten elvett egy forgalmit v6 miatt.... még alá is feküdt h be van e coolerezve, meg meghallgatta a hangját hátha v6.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 és mi volt az Ok ? Ha jól tom a felnik...aztán nem tudta kinyitni a mocitetőt...erre azt hitték, hogy direkt nem...aztán elölről keresték a coolert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 :) :D :D Látszik, hogy dolgozok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 b+ :) micsoda dörzsölt arcok lehettek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 b+ :) micsoda dörzsölt arcok lehettek :huh: ezé nem kell nekem LET :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ezé nem kell nekem LET :D Wáááááááááááá...dumaaaaaaaaaaa.... :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Wáááááááááááá...dumaaaaaaaaaaa.... :) :D :D megy is vissza bele az NE, csak legyen egy normális állapotú... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Wáááááááááááá...dumaaaaaaaaaaa.... :huh: :) :D Néha elfelejti, hogy hol milyen szöveget kell nyomnia :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 a felni, a kormány... meg hogy nem tudta felnyitni a motorteret.. és a rendőr azt mondta biztos turbo vagy v6 van benne mert múlthéten elvett egy forgalmit v6 miatt.... még alá is feküdt h be van e coolerezve, meg meghallgatta a hangját hátha v6.... :) hát én ezen max nevettem volna .......:lol: mi a szar köze van hozza hogy van e cooler benne ... :D :D :huh: :D :D :P én idáig csak olyan rendörrel találkoztam akit vinnem kellett egy kör 200 al a dozsa györgy uton meg ilyenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 hát én ezen max nevettem volna ....... :lol: mi a szar köze van hozza hogy van e cooler benne ... :D :D :huh: :D :D :P én idáig csak olyan rendörrel találkoztam akit vinnem kellett egy kör 200 al a dozsa györgy uton meg ilyenek :D engem még nem vittél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts