Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 nah ilyen moci kéne nekem a géptető alá :huh: :) :D Papírkutyák! :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na ilyen toldat kéne nekem is az első lökös alá... :huh: nah ilyen moci kéne nekem a géptető alá :) :D :D A kettő közül melyikre gondoltok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 A kettő közül melyikre gondoltok? :huh: Szólj, ha nem egyforma a toldat... :) :D Amúgy meg meg van...Lagunáról van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 meg van...Lagunáról van... Erre hogy jöttél rá? Fórumon nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Erre hogy jöttél rá? Fórumon nézted? Találtam fórumon az adott képet, és CS-en meg mondták, hogy Lagunáról van...aztán néztem egy olyat, és hopp...tényleg...kérdés mennyire kell faragni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Találtam fórumon az adott képet, és CS-en meg mondták, hogy Lagunáról van...aztán néztem egy olyat, és hopp...tényleg...kérdés mennyire kell faragni... :huh: http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...y/renault_lokos Kérdezd meg azt is a fórumon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...y/renault_lokos Kérdezd meg azt is a fórumon :) Hát egész lököst ezért nem fogok venni... :huh: Majd elgurulok egy bontóba... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hát egész lököst ezért nem fogok venni... :huh: Majd elgurulok egy bontóba... :D Mé leveszed róla a koptatót és eladod ugyanannyiért mint vetted :) Bontóba se olcsóbb plusz benya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Pedig megpróbáltunk lebeszélni akkor marad hogy sok szerencsét! Ez így nem helytálló én mondtam, hogy "vehet" motort :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Mé leveszed róla a koptatót és eladod ugyanannyiért mint vetted :huh: Bontóba se olcsóbb plusz benya... Kérdés, hogy van e rajta koptató...ráadásul kérdés, hogy milyen messze van tőlem...és most még telefonálni sincs kedvem... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ez így nem helytálló én mondtam, hogy "vehet" motort :huh: Hát van néha, hogy hülyeségeket beszélsz... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nagyfiú már Tom csak tudja mit akar , és csak vigyáz magára :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hát van néha, hogy hülyeségeket beszélsz... :) :D Hogy idézzek tőled egy kis hozzáállásbeli dolgot: Tom nagyfiú, had döntse el, mit akar :D Ahogy Xray is utalt rá :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ....Holnap este kresz tanfolyam, hogy nyáron már ezzel mehessen a móka:.... Origami testartás rulez :huh: Használt vagy új lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Origami testartás rulez :huh: Használt vagy új lesz ? Utána Thai masszás psze extrém illatú olajokkal! :) újban elég huzós egy ilyen masina! 3-4 milla közt van ha jóltudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Utána Thai masszás psze extrém illatú olajokkal! :huh: újban elég huzós egy ilyen masina! 3-4 milla közt van ha jóltudom! Mondjuk ez nem a legújabb verzió : http://www.hasznaltauto.hu/1695983_yamaha_yzf-r6r_2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Akkor -45 fok és kellemes északi szél jöhet bármikor neked ? :huh: hideghez elég felöltözni, esőhöz meg kell hajszárító is hogy száraz legyen a pálya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Csabi biztos el fogja sírni magát ezen :) nem sírok de tudom hol lakik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na ilyen toldat kéne nekem is az első lökös alá... :huh: http://img.photobucket.com/albums/v332/Ada...rbo/minced2.jpg ez olyan kadett zenderes nem? amúgy jol néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ez így nem helytálló én mondtam, hogy "vehet" motort :huh: ez ganyus is akkor miért is mondtad neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ez ganyus is akkor miért is mondtad neki Mert "alkalmasnak tartom" a felelősségteljes motorozásra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ja,Tom én i sellenzem,sok haverom halt meg motorral,és ez milyen szöveg már,hogy húzom majd neki,de csak ahol lehet....kocsival is csak ott mentél ahol lehet mi? :huh: :) kúrvára utálnék a temetésedre menni! Értem én meg köszi, de azért autóval még soha nem volt olyan, hogy hűha, ezt éppen megúsztam valaki más segítségével. Persze motorral más, ott 4-5 nagyságrenddel könnyebb meghalni. Viszont annyival több élményt is nyújt. Pláne, ha most megnézel egy pénteket... Már szinte végig sem tudunk menni a vácin egy kekeckedős igazoltatás nélkül... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Értem én meg köszi, de azért autóval még soha nem volt olyan, hogy hűha, ezt éppen megúsztam valaki más segítségével. Persze motorral más, ott 4-5 nagyságrenddel könnyebb meghalni. Viszont annyival több élményt is nyújt. Pláne, ha most megnézel egy pénteket... Már szinte végig sem tudunk menni a vácin egy kekeckedős igazoltatás nélkül... :S Hát azért ezt is cáfolnám...engem eddig még csak akkor szedtek ki amikor volt rá okuk...csak úgy kekeckedni még sosem... pedig sokat mozgok éjszaka is a városban...lehet túl soxor adsz rá okot... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hát azért ezt is cáfolnám...engem eddig még csak akkor szedtek ki amikor volt rá okuk...csak úgy kekeckedni még sosem... pedig sokat mozgok éjszaka is a városban...lehet túl soxor adsz rá okot... :) Tán Tom jobban látja Váci úti állapotokat nemde ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Már szinte végig sem tudunk menni a vácin egy kekeckedős igazoltatás nélkül... :S Mert végig KELL menni a Vácin péntek este mindenképp. De mivel ott csesztetnek ezért KELL egy motor. Értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts