Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 parázok de nekem csak annyi kell, hogy ne essen semmi az égből. :huh: pedig multkormár kihoztad esőbe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Akkor -45 fok és kellemes északi szél jöhet bármikor neked ? :huh: persze,hiszen a kadettos minden kibír.... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 persze,hiszen a kadettos minden kibír.... :) :D :lol: mert a kadettos alatt már csak a papucsállatkák vannak :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 mert a kadettos alatt már csak a papucsállatkák vannak :) :huh: ez most nem volt szép..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 mert a kadettos alatt már csak a papucsállatkák vannak :) :huh: Csabi biztos el fogja sírni magát ezen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Akkor -45 fok és kellemes északi szél jöhet bármikor neked ? :huh: Kisebb helyeken nagyobb eső, és térdig érő szél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 írjámárávalamitzoli :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 írjámárávalamitzoli :huh: csre irtam...de akkor ide is bedobom... 2:03nál és mellé a kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 azért ennek így kur.ra nem örülök parázok de nekem csak annyi kell, hogy ne essen semmi az égből. :D Ezzel én is így vagyok.. szerdán megyünk le a Balcsi mellé melózni.. egész vasárnap esti.. és biza szabad ég alatt lesz a meló.. ha esik is, inkább hó legyen .. :huh: Így a tali nekem (is) kimarad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 A változatosság kedvéért most is beszart az összkerék. :) Viszont szerintem nem mechanikus a gond. Vidámság. :D Holnap este kresz tanfolyam, hogy nyáron már ezzel mehessen a móka: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 A változatosság kedvéért most is beszart az összkerék. :) Viszont szerintem nem mechanikus a gond. Vidámság. :D Holnap este kresz tanfolyam, hogy nyáron már ezzel mehessen a móka: http://hq-wallpapers.net/wp-content/upload...14_1280x800.jpg :huh: azé calibráról végrendelkezzél :D moci az, amire bizti nem ülnék, nincs sok gyürődési zóna stb. hiába nem te vagy a férfinemiszerv...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Tom! És akkor mi lett az összkerékkel...hogy fox így elpicsázni Lacházán??? Tessék megcsinálni addigra... Moci dolog...én még mindig azt mondom, hogy ne tedd... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 eleve tele vannak az utak barmokkal, kocsival is alig lehet úgy menni h ne akarjanak napi szinten belemenni az emberbe. motorral elég egy kocc és marad a kerekesszék. a másik h húzni fogod neki rendesen :huh: egyszer ültem egy CBR-en utasként..élménynek jó volt a gyorsulás de nem merném bevállalni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Tom! És akkor mi lett az összkerékkel...hogy fox így elpicsázni Lacházán??? Tessék megcsinálni addigra... Megcsináltatnám, ha lenne valaki, aki ért hozzá. A jelenség: alapból van, elkezdek gyorsítani, lelül a hátulja, minden tuti, lepadlózom és fél másodperccel később leold... :S Aztán restart után megint működik, de csak az első padlógázig gázig. Motorral is lehet ésszel közlekedni, nyilván persze fogom neki húzni, de majd ott, ahol lehet. Lehet, hogy ha munka után végiggurulok a dugozó autók melett és megyek egy egy órás túrát mondjuk dobogóköre meg vissza, akkor más nem is fog kelleni. Meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 nyáron már ezzel mehessen a móka: Pedig megpróbáltunk lebeszélni akkor marad hogy sok szerencsét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Megcsináltatnám, ha lenne valaki, aki ért hozzá. A jelenség: alapból van, elkezdek gyorsítani, lelül a hátulja, minden tuti, lepadlózom és fél másodperccel később leold... :S Aztán restart után megint működik, de csak az első padlógázig gázig. Motorral is lehet ésszel közlekedni, nyilván persze fogom neki húzni, de majd ott, ahol lehet. Nem lehet nyomástároló gömb...vagy szelep???:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 ja,Tom én i sellenzem,sok haverom halt meg motorral,és ez milyen szöveg már,hogy húzom majd neki,de csak ahol lehet....kocsival is csak ott mentél ahol lehet mi? :huh: :) kúrvára utálnék a temetésedre menni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem lehet nyomástároló gömb...vagy szelep???:huh: Szerintem is az lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 A változatosság kedvéért most is beszart az összkerék. :D Viszont szerintem nem mechanikus a gond. Vidámság. :lol: Holnap este kresz tanfolyam, hogy nyáron már ezzel mehessen a móka: http://hq-wallpapers.net/wp-content/upload...14_1280x800.jpg :huh: nagyonszép :) :D de miért pont Yamaha? Miért dobtad el a Hondát vagy Kawa ninját? mennyi idő a tanfolyam? be kell járni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 21-én nem leszek a talin, más programom van. De persze, megoldható az olaj. Mondjuk nálam csak jövő héten lesz legközelebb, de ha addig kell, akkor bemehetsz érte a boltba (11.ker Kaposvár u. 8. lágymányosi tövénél) is, csak szólj előtte nekem, odaszólok, és megkapod a kedvezményt rá. :) (nyitva: 7-17h) mennék ma érte délelőtt.. elrakatod nekem/neki.... elküldöd még1x privibe a számod me elhagytam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ezzel a mocis dologgal az a baj, hogy Tom szerintem agyilag még nem érett meg arra, hogy ráüljön egy ilyenre...aki a cali turbónak is 40-nél visszaszúrja egyesbe...az felejtsen el egy ilyen mocit szerintem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na ilyen toldat kéne nekem is az első lökös alá... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Moci dolog...én még mindig azt mondom, hogy ne tedd... :huh: egyszer ültem egy CBR-en utasként..élménynek jó volt a gyorsulás de nem merném bevállalni.... Papírkutyák! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na ilyen toldat kéne nekem is az első lökös alá... :huh: nah ilyen moci kéne nekem a géptető alá :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts