Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 csak az eleje kell? mert az 60/40 ogre is bejelentkezett még anno rá, megkérdezem őt is ő szólt hamarabb....meg a multkor otthagyott egy fél üveg wiszkit ezzel elővásárlási jogot szerzett :huh: :) keressem vissza h kb 1 éve irtam már rá h nem e adod el????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 lol fogadjunk egy tálca sörben, hogy Diny egy hónapon belül megveszi :huh: :) nekem kéne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 keressem vissza h kb 1 éve irtam már rá h nem e adod el????? tényleg nememlékszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 nekem kéne... :) a fehér kadett? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 nekem kéne... :) Tán akkor azt kellene csinálni, amit Anti mond :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hűha, háborúzni akartok? :) Csabi, akkor szójjámá, hogy akkó mi kő holnapra? 1db 1L-es csak? :huh: egy db 1 lityis kell igen, köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 holnap elmennék érte akkor köszi szépen, csüt oda is adom a lovettát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 gondolom rajtunk kívül is más is megnézte már :huh: majd meglássuk mi lesz hónap végén :) állítólag csapágyas és azért lett ilyen olcsó. Örki elment megnézni és ő mondta a srácnak, hogy szar a moci azért is nem hozták el és azért lett ilyen olcsó. Muháék már el se mentek ezután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Összkerék... :) :D az nekem nincs, meg hányan szálnának ki szakadó hóban vagy esőben a kocsiból??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Összkerék... :huh: :) Még... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Te is egy elvetemült sufni tuner vagy Ugyanmár... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hát ez sajnos ennyi. Mantzelt nem láttam még erre a motorra, az irmscher meg a dbilas 300 körül van, igaz ahhoz adnak chipet is. Chip nélkül nem sok változást fogsz tapasztalni amúgy :) Meglátjuk!Egyelőre agyalás szintjén megy a dolog. "chip" "ropi" most nassolni akartok, vagy szerelni? :huh: Bélpoklos kocka! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ugyanmár... :) Nem értem mit vannak kiakadva egy kis PVC csövön meg egy pár kábelkötegelőn... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nem értem mit vannak kiakadva egy kis PVC csövön meg egy pár kábelkötegelőn... :huh: Áááá GSi-s,csak fejben szerelnek! :D Semmi kreativítás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Áááá GSi-s,csak fejben szerelnek! :D Semmi kreativítás! :huh: főleg az astrások, azért kadett fantáziába nincs hiány :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Egyenlőre Jajj ezt úgy imádom :huh: http://bash.hu/14617 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Jajj ezt úgy imádom :huh: http://bash.hu/14617 Köszönöm Grécsi úr! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 egy db 1 lityis kell igen, köszönöm Annyira jól elvagytok ezen 1 liter olaj kapcsán :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 gondolom rajtunk kívül is más is megnézte már :D majd meglássuk mi lesz hónap végén :lol: holnap elmennék érte akkor Nem jó kérdésre válaszoltál... :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nem jó kérdésre válaszoltál... :huh: :) :D :D :lol: :D Rá kell szónniii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 az nekem nincs, meg hányan szálnának ki szakadó hóban vagy esőben a kocsiból??? :huh: Nem lesz ilyen ne parázzatok már... 3 mm csapadék összesen péntekig... (és elsősorban a hegyekben...) az lófütty... az helyi záporokat jelöl.... 5 fok körül írják, szal hidegnek hideg lesz....de jól fel kell öltözni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Alakulamolekula mocorogazatom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Szép lesz :huh: Ha elkészül, vitrinbe vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Nem lesz ilyen ne parázzatok már... 3 mm csapadék összesen péntekig... (és elsősorban a hegyekben...) az lófütty... az helyi záporokat jelöl.... 5 fok körül írják, szal hidegnek hideg lesz....de jól fel kell öltözni... :) parázok de nekem csak annyi kell, hogy ne essen semmi az égből. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 parázok de nekem csak annyi kell, hogy ne essen semmi az égből. :huh: Akkor -45 fok és kellemes északi szél jöhet bármikor neked ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts