fehérgsi Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 valakit éredekel. http://cgi.ebay.it/Opel-Astra-F-GSI-Seiten...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 valakit éredekel. ez műanyag szélesítés? vagy mi? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 ahhát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 valakit éredekel. http://cgi.ebay.it/Opel-Astra-F-GSI-Seiten...1QQcmdZViewItem Miez? Fód Fókusz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 már anno témáztuk h mekkora gyökérség ez.... illene rá, de akkor fullon el kellene tüntetni a vízszintes bemarásokat és hozzá kellene igazítani a lökösöket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 nah jah.. ebben a formában nekem se tetszik.. bár lhet más formába se jönne be nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 ez műanyag szélesítés? vagy mi? :oops: ez csak a küszöb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Srácok szerintetek az f20-as válto milyen lenne a gsi-be? :roll: Jobb vagy rosszabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Igen ez csak a küszöböt akarja eladni vagy mi. De ez a szett annó nekem nagyon tetszett sokat nézegettem a Rieger katalógusban! Meg is találtam! Így szerintem komplett szettben nagyon szép. Rieger Infinity II szett F Astrához Nem beszélve arról, hogy ekkor tetszett meg az Azev ezen felnije. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Srácok szerintetek az f20-as válto milyen lenne a gsi-be? :roll: Jobb vagy rosszabb? Goofy C20XE-ben az van! A 8v-ben F16 ha jól tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Aha akkor az enyémben van most jellenleg f 16 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Azt nem tudtam, hogy elhagytál 8 szelepet! :wink: Arról nem tudok nyilatkozni, hogy áttételben mi a különbség. De talán annyit mégis, hogy gyorsulós barátunk a C20XE-hez F16-ot tett mert rövidebbek lettek a fokozatai ha jól emlékszem. Végre mit változott azt nem tudom de biztos kevesebbet megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 nekem a c20ne caliban f20 volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 nekem a c20ne caliban f20 volt Ne kötözködj szappantartó! Honnan tudod, hogy gyári volt benne? Egyébként írtam szerintem, de ha tudsz hivatalos dolgot mutatni amiben le van írva tipusonként mibe milyen váltót tettek a factoryban akkor okosabbak leszünk mind! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Ne kötözködj szappantartó! Honnan tudod, hogy gyári volt benne? Egyébként írtam szerintem, de ha tudsz hivatalos dolgot mutatni amiben le van írva tipusonként mibe milyen váltót tettek a factoryban akkor okosabbak leszünk mind! ki kötekedett, hófehérke? leírtam, hogy az enyémben mi volt, információként ez nem jelenti azt, hogy a gsi-kben is ugyanaz volt, mint a calikban az enyémben gyárilag ez volt, mint az összes c20ne caliban, de nincs róla listám, hogy melyik öreg pudvaládába mit raktak és arról sincs, hogy a fiatal pudvaládákba mit raknak most ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Erről beszéltem én is! Egyébként mit szólnak a hozzátartozók az autód szinéhez amikor viszed a koporsót a menet elött? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Erről beszéltem én is! Egyébként mit szólnak a hozzátartozók az autód szinéhez amikor viszed a koporsót a menet elött? ;) te kurvára másról beszéltél, mindegy az autóm színe nem annyira zavarja őket, mint az, hogy a halottjuk testrészeit átdobálom a csomagtartódba ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Ejj ejj.. mindig csak a csipkelődés.. Aztec: holnap hijlak.. ma elfelejtődött, illetve f10 körül már nem akartalak zavarni. Ma mindenesetre előrébb léptem egy lépést... kicseréltem végre a kuplung bowdent. http://www.kep.tar.hu/laci4/50124747#2 és állítottam rajta.. igaz h a pedál feljebb jött vagy 1-2 centit, fura is, de legalább nem kell kiszakítanom a doblemezt. Mondjuk most fura, hogy nem abban a pillanatban fog a kuplung, ahogy elkezdem felengedni.. gyorsulásoknál raj volt.. most megent meg kell szoknom ezt a beállítást :oops: ;) Jah.. meg ki akartam aplikálni és méregetni kicsit forró vizben a hömérséklet jeladót(régit-újjat) mennyire és hogyan változik az ellenállásuk(csak kiviből, hogy más-é). Majd az újjat beépíteni. Ez mind szép is volt.. csak elég elcseszett egy helyen van.. mondom sebaj.. villáskulcs rulez.. ránézek. 15-16.. veszem villást. nem jó.. 17.. nem jó.. és az volt a legnagyobb LOL... nah majd vmikor erre is sorkerül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Aztec: holnap hijlak.. ma elfelejtődött, illetve f10 körül már nem akartalak zavarni. nem zavartá volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 OFF Calibra C20NE-ben csak F16, meg F18 volt, a tiedben is F16, de ez már 1000szer ki lett tárgyalva. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 f@sznak ölitek egymást állandóan....de unom már bazze :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 f@sznak ölitek egymást állandóan....de unom már bazze :evil: :evil: :evil: klimax :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 klimax :?: :roll: vagy egyetek több rostosat és nem lesz ilyen feszült mindenki állandóan vagy mittomén Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Szeretnék egy ilyet a sasomba.................... 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 kompresszor? ekkora direktszűrővel horpasztani lehet a kasztnit ;)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts