J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ilyet kértél a nyuszitól? :huh: Gabi! Neked van fényképed a versenyparipa szívó oldali box részéről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Gabi! Neked van fényképed a versenyparipa szívó oldali box részéről? Már megy az agyalás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Már megy az agyalás :huh: Pofád befog! :) Azon agyalok,hogy csinálni kellene egy ilyet. Magát a doboz részét,ha tudom milyen belülről talán nem nehéz megcsinálni aluból,de Gabinak valami hasonló van a versenysason. Nem tudom,hogy a gyári pillangóval menne-e a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 hajtókarcsapszeg... vagy dugattyú is kotyogott, persze ez is csak autópályán jött elő, városban (Szeged) nem. érdekes volt hogy 6.8-at evett pályán, városban 7.9-et... ezek ellenére is. Egész jó vétel lett volna a GSi után! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Már megy az agyalás :huh: Közben találtaam ezt azt! Le lehet ezt koppintani! :) Ha kipuff rendszert is hozzá alakítod,akkor 20paci kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Gabinak hengerenkénti pillangója van, az megint egészen más. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 ... Nem tudom,hogy a gyári pillangóval menne-e a dolog. Hát igen, tényleg egy "pillangó" kéne már neked :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Gabinak hengerenkénti pillangója van, az megint egészen más. :huh: Aha,közben nézelődtem az oldalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Kár hogy nincs hangos kép és hallanánk azt hogy: Szúrd neki Gabika bal5 kicsit dob , utána husszú egyenes 6 szúrodneki baz+ :huh: :) :D A hosszú egyenes nem stimmelt, mert a bal5 után egy jobb4emel jött. Szemben beton palánkkal. :lol: Gabi! Neked van fényképed a versenyparipa szívó oldali box részéről? Mármint a régi megoldás? Arról van otthon képem, majd megmutizom ha eszembe jut :D Most már 4 pillangó van, hogy ne unatkozzanak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Gabi! Van még olajad 1 lityis kiszerelésben? Mióta összeraktuk csak félig van mert az olajhűtőnél annyiszor kellet szétszedni, hogy elcsöpögött ott fél lityi szépen lassan. Mennyi az annyi és tudol e hozni 21.én vagy megint tali valamikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Mármint a régi megoldás? Arról van otthon képem, majd megmutizom ha eszembe jut :D Most már 4 pillangó van, hogy ne unatkozzanak :huh: Aha,arról kellene,de ha megvan még a doboz,szivesen átveszem kispézé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Ha tudom melyik kell, akkor utánanézek. :) Ami nekem van, az kell is, mert csinálok belőlük fokolhatót és mindkét fajtóból kell ezért legalább egy szett. Ha minden igaz, akkor a régi fajtóból nekem is van több, de az újból csak egy ismerősnek van talán... Nekem is át kell néznem őket, mert van egy, ami görbe. :D Ilyen is, olyan is. Csak mongyáááá árat, hogy annyiért köll-e :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Van még olajad 1 lityis kiszerelésben? Mióta összeraktuk csak félig van mert az olajhűtőnél annyiszor kellet szétszedni, hogy elcsöpögött ott fél lityi szépen lassan. Mennyi az annyi és tudol e hozni 21.én vagy megint tali valamikor? 21-én nem leszek a talin, más programom van. De persze, megoldható az olaj. Mondjuk nálam csak jövő héten lesz legközelebb, de ha addig kell, akkor bemehetsz érte a boltba (11.ker Kaposvár u. 8. lágymányosi tövénél) is, csak szólj előtte nekem, odaszólok, és megkapod a kedvezményt rá. :D (nyitva: 7-17h) Aha,arról kellene,de ha megvan még a doboz,szivesen átveszem kispézé! :huh: Az már nincs meg, de kb 40-50-ből csináltathatsz te is :) Egyébként ha ez megnyugtat, egy B corsába építették be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 ... Egyébként ha ez megnyugtat, egy B corsába építették be :) Ettől biztos nyugodtabb lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Egyébként ha ez megnyugtat, egy B corsába építették be :D Hogy nyald meg Gabi! :) Kihez került? :huh: Méreteid nincsennek már róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Kár hogy nincs hangos kép és hallanánk azt hogy: Szúrd neki Gabika bal5 kicsit dob , utána husszú egyenes 6 szúrodneki baz+ :huh: :) :D Azt hallottad volna, hogy "Ha legközelebb is ilyen lassan mész, megpofozlak...." :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 abszolult laikus kérdés de valaki elmagyarázná h miért jó ez ? :huh: Hűti a benyát, így hidegebb nafta jut az égéstérbe, jobb a hatásfoka az égésnek...alacsonyabb a mocibelsőben keletkező hőmérséklet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hogy nyald meg Gabi! :) Kihez került? :huh: Méreteid nincsennek már róla? Kb hasonló magas, vagyis alacsony volt a srác, mint én... más méretét nem tudom :P :D :D Azt hallottad volna, hogy "Ha legközelebb is ilyen lassan mész, megpofozlak...." :lol: :D A téligumik okozta meglepően szar tapadás miatt Misuban folyamatosan vigyázzba állt a szar, főleg miután pont ezután a bal-jobb után jött egy nem kicsit dobálós rész (ahol mondjuk az omegával egyes csúsztatott kuplunggal mertem volna csak szlalomozni a sok gödör között), ahol 3 telin mentünk, és métereket dobálta jobbra-balra az autót a sok úthiba, mellettünk meg egy betonpalánk volt :D Jah, majd ennek a végén szembenéztünk egy oszlopot is, mert féktáv csak fogalomként létezett azokkal a gumikkal... szal miután letolattunk az oszlopról, Misu jelezte, hogy inkább érjünk be egyben, nem kell nagyon elkapkodni azt a gyorsasági időt :P Ennek az elején vannak felvételek erről a raliról, bár kicsit szar a minőség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Kb hasonló magas, vagyis alacsony volt a srác, mint én... más méretét nem tudom :D :huh: :) Tudtam vazee,hogy nem hagyod ki! :D Dobtam a magas labdát. Na de most komolyan:képek és méretek ha vannak dobd már át mailben pls! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Tudtam vazee,hogy nem hagyod ki! :D Dobtam a magas labdát. Na de most komolyan:képek és méretek ha vannak dobd már át mailben pls! Látom nagyon rákattantál erre a srácra, de képem sincs róla :lol: :huh: :) Amúgy a méretezést nemtom, KG csinálta teljes egészében, ha szépen megkéred, neked is csinál egyet :D Persze készítsd össze cirka 50 ropit, mert nem olcsó egy szívósor plusz az aluhegesztések :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Látom nagyon rákattantál erre a srácra, de képem sincs róla :D :) :D Amúgy a méretezést nemtom, KG csinálta teljes egészében, ha szépen megkéred, neked is csinál egyet :D Persze készítsd össze cirka 50 ropit, mert nem olcsó egy szívósor plusz az aluhegesztések :D 50 ropi? :huh: 70körül megkapom a mantzelt is! :lol: Bár itt inkább az lenne a lényeg,hogy magam csináljam meg. Argongázas inverteres hegesztő cuccot tudok kérni,fater jól hegeszt vele,szal igazából csak a méretek kellenek. Szívósor talpat tudok szerválni bontós havertól,alu anyagot meg lehet venni. Azon is agyaltam,hogy ha a C20NE szívó "dobozát" összehoznám egy X14XE szívósor talppal,az elejére meg kapna egy pillangószelephez közdarabot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 50 ropi? :huh: 70körül megkapom a mantzelt is! :D Bár itt inkább az lenne a lényeg,hogy magam csináljam meg. Argongázas inverteres hegesztő cuccot tudok kérni,fater jól hegeszt vele,szal igazából csak a méretek kellenek. Szívósor talpat tudok szerválni bontós havertól,alu anyagot meg lehet venni. Azon is agyaltam,hogy ha a C20NE szívó "dobozát" összehoznám egy X14XE szívósor talppal,az elejére meg kapna egy pillangószelephez közdarabot. Hát ez sajnos ennyi. Mantzelt nem láttam még erre a motorra, az irmscher meg a dbilas 300 körül van, igaz ahhoz adnak chipet is. Chip nélkül nem sok változást fogsz tapasztalni amúgy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Hát ez sajnos ennyi. Mantzelt nem láttam még erre a motorra, az irmscher meg a dbilas 300 körül van, igaz ahhoz adnak chipet is. Chip nélkül nem sok változást fogsz tapasztalni amúgy :) "chip" "ropi" most nassolni akartok, vagy szerelni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 most nassolni akartok, vagy szerelni? :huh: én teljesen mást akarnék, de most melózni kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 50 ropi? :huh: 70körül megkapom a mantzelt is! :) Te is egy elvetemült sufni tuner vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts