Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 én mért nem tudok ezekröl? :huh: miért kéne tudnod ?? kérdezni kell ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Nehülyéskedjetek már 1. nem mindegy nektek ha nem akartok venni? 2. milyen 3. kitől 4. hol 5. mikor 6. gyorsankelle 7. anyámtyúkja 8. nem a vételár számít hanem ami utána van (!) Úgyhogy szerintem nincs értelme a fenti kérdéseknek Honann tudod hogy nem e akarok épp venni egyett??? :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Na Lantit most lehet nem látjuk egy darabig... :) :D hát ha erre igent mond az asszonyt nem látja szerintem egy darabig :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 hát ha erre igent mond az asszonyt nem látja szerintem egy darabig :huh: addig nincs baj még nem megy át hozzátok :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 hát ha erre igent mond az asszonyt nem látja szerintem egy darabig :huh: Hát és hogy ez jó vagy sem...az már nézőpont kérdése... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 addig nincs baj még nem megy át hozzátok :D :D :huh: Remélem azért nem volt nagy gáz tegnap este, de legközelebb jobban vigyázunk. Nem tudtuk hogy autós témában kevés dolgot osztasz meg vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Hát és hogy ez jó vagy sem...az már nézőpont kérdése... :huh: :) Írom én, hogy ne Viktornak kelljen : DrGenya :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Remélem azért nem volt nagy gáz tegnap este, de legközelebb jobban vigyázunk. Nem tudtuk hogy autós témában kevés dolgot osztasz meg vele :huh: Köptél ? Te áruló :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 hát ha erre igent mond az asszonyt nem látja szerintem egy darabig :huh: Én az ilyet sose értettem. Miköze hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Honann tudod hogy nem e akarok épp venni egyett??? :huh: :) :D Egyszerű mert sose tudod mitakarsz :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Köptél ? Te áruló :huh: :) :D :D Beszélgettünk Dinyvel, Sárgával, Robbal meg Lantival, csakhát közbe bejött asszonyka is :lol: Különbenis egyszerübb mindent elmondani mert egyszer úgy is kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Én az ilyet sose értettem. Miköze hozzá? Hogyhogy miiii...talán vannak keretei az együttélésnek...tovább nem is folytatnám... :huh: :) Ő sem rohan minden nap gondolom a Gucciba ruciért...mert hogy mi köze van a másiknak hozzá...de gondolom Te nem szólnál egy szót sem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Hogyhogy miiii...talán vannak keretei az együttélésnek...tovább nem is folytatnám... :) :D Ő sem rohan minden nap gondolom a Gucciba ruciért...mert hogy mi köze van a másiknak hozzá...de gondolom Te nem szólnál egy szót sem... :D :lol: Különkassza (is) kell szerintem ennyi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ....Különbenis egyszerübb mindent elmondani mert egyszer úgy is kiderül.... Vagy ha nem, akkor teszel róla :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Különkassza (is) kell szerintem ennyi. :huh: Persze..ez így okés...de mondjuk ha elég nagy különbséggel kerestek akkor mizu...közlöd vele, hogy idén nem mentek nyaralni mert turbós moci lesz...jah...meg jövőre sem...mert utána meg újra talpra kell állítani, mert olvadt a dugó... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Persze..ez így okés...de mondjuk ha elég nagy különbséggel kerestek akkor mizu...közlöd vele, hogy idén nem mentek nyaralni mert turbós moci lesz...jah...meg jövőre sem...mert utána meg újra talpra kell állítani, mert olvadt a dugó... :huh: :) Ennyi :D :D :lol: nayo8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 @Anti no valami hasonlot kéne neked is produkalni a vecivel és persze szlovák rendszámos magyar kocsi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 @Anti no valami hasonlot kéne neked is produkalni a vecivel és persze szlovák rendszámos magyar kocsi :huh: A VASAS pálya parkolójában volt nagy hely, és nem volt friss a hó, nem tolta el az elejét, na ott én is tudtam vele... amúgy meg para mindenhol a padka... a Pólusnál Viktorral meg világraszólót csapattunk...amikor behúzod a kettőt, na onnantól 60-km/h-val mész keresztben... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 A VASAS pálya parkolójában volt nagy hely, és nem volt friss a hó, nem tolta el az elejét, na ott én is tudtam vele... amúgy meg para mindenhol a padka... a Pólusnál Viktorral meg világraszólót csapattunk...amikor behúzod a kettőt, na onnantól 60-km/h-val mész keresztben... :huh: :) ennek még ho sem kéne a végén amikor elnyomja neki a borso szaladgál a hátamon olyan durva hangja van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ennek még ho sem kéne a végén amikor elnyomja neki a borso szaladgál a hátamon olyan durva hangja van Jópofa...de hát tudjuk hogy ezek mind csak sok pénz kérdése... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Jópofa...de hát tudjuk hogy ezek mind csak sok pénz kérdése... :) meg elvakultság .... fanatizmus ... és az hogy aki 1x is megérezte a tubo izét nem akar mást ..... :huh: :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 meg elvakultság .... fanatizmus ... és az hogy aki 1x is megérezte a tubo izét nem akar mást ..... :huh: :) :D :lol: :D Tényleg jut eszembe...tavasz van...hogy állsz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Tényleg jut eszembe...tavasz van...hogy állsz??? :D nem igen lessz ebben a kocsiban mostanság más motor :huh: :) :D sajnos szempember ota ugy melozok hogy 1 szabadnapom volt decemberben bevásárolni sajna kellett a lopott kocsi miatt a piiz ... mostanába fogom kifizetni ..... és hamarosan szanálom az egyik melohelyem mert hát jo ha az embernek sok a fizuja de nekem erre az egézségem fog rá menni mind hogy nincs idöm mozogni,, és hogy lassan azt sem tudtam milyen napszak van és napot irunk ..... mind idegileg ...... szal 1 melohely több mozgás , sport . és kevesebb pénz .... és minimális inkább negative tuning :lol: ezek a távlati tervek .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Szal szénnégyúrod magad, és 12-es időt fox tolni a GSI-vel 402 m-en... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts