Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Mondtam...ha kell szerzünk...de addig nem keresek amíg nem kell...mert azért, hogy keresgéljünk nem érdemes... Viszont ha azt mondod, hogy zseton zsebben, rászántad magad végre... akkor 1 héten belül lesz moci... :huh: most is van moci ha kell akár holnap is !!!! @Lanti Kelll ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Na látod...ennyi... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Na Lantit most lehet nem látjuk egy darabig... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Na Lantit most lehet nem látjuk egy darabig... :) :D be sokkolt ennyi .... nem birta a strapát :D :huh: lement és beszerel egy hajszáritot az astrába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 be sokkolt ennyi .... nem birta a strapát :lol: :huh: lement és beszerel egy hajszáritot az astrába :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 most is van moci ha kell akár holnap is !!!! @Lanti Kelll ???? Beheheeeeee, gyorsan LET :huh: :) :D Mennyi most az árfolyam ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Tomi nagyon meglepődtem hogy elpattintottad a Rekit. Az olyan egy volt veled. Sajnálom. Ugyanakkor nyilván az új cél fontosabb :huh: Anti, csináljunk má egy szimulációt vmikor. Szerda este nyolctól nem érsz rá? Felugranék laptoppal aztán henkölnénk. Visszaértünk Tokajról, 475km volt odavissza, még úgy 100km-re való benya maradt benne. M3 M30 odavissza 140 (jó odafelé picitt több :) ), Miskolctól főúton csak 110-120. Meg "felmásztunk" Tokaj hegyre (aka Kopasz hegy) is - kocsival. Aki esetleg megy Tokajba nehogy Bodrogkeresztúr felől menjen mert simán akkora kátyúba eshet hogy a kocsi teteje se látszódik ki, hanem Tarcal felé, arra egyetlenegy kátyú de még úthiba se volt. Hazafelé leelőztük a driftes Camarot mert akkor jött fel a pályára valahol Eger után. Elsuhanva két villantás az elakadásjelzővel és már villant az ő refije is kétszer :D Nem nagyon maradt le sokáig mögöttem jött egyre közeledve aztán egy tiszta szakaszon elgurult, ő is két villantás elakadásjelzővel, én is két vill a refivel :D :lol: :D Amúgy egész nap szép időnk volt, hallottam hogy idefent tré idő volt meg láttam Gelko linkjét a tavalyi taliról. Csak olyan Hatvan körül kezdett el szemerkélni addig szikrázó napsütés Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Kellemes beszámoló és egy szó sem esett a fogyasztásról :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Kellemes beszámoló és egy szó sem esett a fogyasztásról :) :D :D Dehogynem esett, odaírtam hogy 475km volt odavissza és maradt még benne száz körül tehát 46/575=8 lityis fogyi jött ki mint mindig :lol: Itt a Camaroról két kép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Anti, csináljunk má egy szimulációt vmikor. Szerda este nyolctól nem érsz rá? Felugranék laptoppal aztán henkölnénk. Hát pl nekem a holnap nap közben is jó... Hétfőn este foci, kedd foci, szerda elvileg Darts...de mondjuk az 9-től... De igen...kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 most is van moci ha kell akár holnap is !!!! @Lanti Kelll ???? én mért nem tudok ezekröl? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Hát pl nekem a holnap nap közben is jó... Hétfőn este foci, kedd foci, szerda elvileg Darts...de mondjuk az 9-től... De igen...kéne... Akkó msn Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 én mért nem tudok ezekröl? :huh: :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 én mért nem tudok ezekröl? :huh: Én mondtam múúútkor is, ha kell akkor lesz...most kellett így LET... :) :D de most ha nem ugrasz rá, akkor igazi szájhuszár leszel csak... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Én mondtam múúútkor is, ha kell akkor lesz...most kellett így LET... :huh: :) de most ha nem ugrasz rá, akkor igazi szájhuszár leszel csak... :D :D Mibe fáj most egy jó LET? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Én mondtam múúútkor is, ha kell akkor lesz...most kellett így LET... :) :D de most ha nem ugrasz rá, akkor igazi szájhuszár leszel csak... :D :lol: azaz nem állok be a "hüjék" sorába? :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ....de most ha nem ugrasz rá, akkor igazi szájhuszár leszel csak... :huh: :).... Szarokbaszorítod szegényt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Szarokbaszorítod szegényt :) Micsoda szóvicc! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 azaz nem állok be a "hüjék" sorába? :D :huh: Na erről beszélek...hisztizel...aztán meg nem keeee... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Na erről beszélek...hisztizel...aztán meg nem keeee... :huh: :) még aztse tudjuk mi nem kell :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 még aztse tudjuk mi nem kell :D :) vagyis első körben egy 60 vagy 60+os első rugó kéne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 vagyis első körben egy 60 vagy 60+os első rugó kéne :huh: flex...az kell neked... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 flex...az kell neked... :huh: :) nemengedte a diny :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Mennyi most az árfolyam ? Mibe fáj most egy jó LET? Nehülyéskedjetek már 1. nem mindegy nektek ha nem akartok venni? 2. milyen 3. kitől 4. hol 5. mikor 6. gyorsankelle 7. anyámtyúkja 8. nem a vételár számít hanem ami utána van (!) Úgyhogy szerintem nincs értelme a fenti kérdéseknek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Nehülyéskedjetek már 1. nem mindegy nektek ha nem akartok venni? 2. milyen 3. kitől 4. hol 5. mikor 6. gyorsankelle 7. anyámtyúkja 8. nem a vételár számít hanem ami utána van (!) Úgyhogy szerintem nincs értelme a fenti kérdéseknek Ennyire zavar, ha valaki kiváncsi ? :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts