Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Mert ha nem tartja senki kordában, akkor egyszercsak husssssss, elszáll :D Ahha szóval apai szigor? :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 hajajjj....akkor ez most rosszul jött össze :huh: :) :D :D Egyelőre még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Van valakinek felesleges vezérműkereke XE-hez, illetve kerekei :huh: Nem nekem köll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Van valakinek felesleges vezérműkereke XE-hez, illetve kerekei :) Nem nekem köll. Gondolom a kocsidnak...te mit kezdenél XE vezérműkerekekkel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Gondolom a kocsidnak...te mit kezdenél XE vezérműkerekekkel... :huh: Mondom, hogy nem nekem keeeeeel, nincs semmi gixer. Persze nem ilyenre gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Van valakinek felesleges vezérműkereke XE-hez, illetve kerekei :huh: Nem nekem köll. lehet van Kocka Józsinak, megkérdem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Meló lesz ma....este 8-tól adott a szitu, ha a városban jársz... :D Óránként ott vagyok, csak legyen kávé :huh: Cigit azt viszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 lehet van Kocka Józsinak, megkérdem. Fókazsír :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Van valakinek felesleges vezérműkereke XE-hez, illetve kerekei :huh: Nem nekem köll. Melyik vezérléshez kell, 92-ig, vagy 93-tól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 http://opeltomi.uw.hu/rekike01.jpg :) Hová viszi ez a német rendszámos Transporter a Recordot? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Óránként ott vagyok, csak legyen kávé :) Cigit azt viszem :D Na én már itt vok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Hová viszi ez a német rendszámos Transporter a Recordot? :huh: Evitték.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Hová viszi ez a német rendszámos Transporter a Recordot? :huh: Cottbus-ba fog lakni. :) Evitték.... :D L. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Cottbus-ba fog lakni. :huh: :) Nem fogod megbánni? Vagy ez most nem volt szempont? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 :huh: Nem fogod megbánni? Vagy ez most nem volt szempont? Már megbántam mikor meghírdettük de a család átértékeli a dolgokat. Sajnos már nem tudtam foglalkozni vele annyit mint amennyit megérdemelt volna. Nem mentünk vle 1000 km-t sem egy évben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Már megbántam mikor meghírdettük de a család átértékeli a dolgokat. Sajnos már nem tudtam foglalkozni vele annyit mint amennyit megérdemelt volna. Nem mentünk vle 1000 km-t sem egy évben. Mondjuk ez nem is az az autó, amivel sokat kell menni egy évben... Talán az kicsit vígasztaló lehet, hogy jó helyre kerül :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Pedig Tomika hogy örült volna neki 18 év múlva... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 http://opeltomi.uw.hu/rekike01.jpg :) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Csabi! 21-én szervezel a Lurdytól közös vonulást Kiskunlacházára??? Neked ez nagyon megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Pedig Tomika hogy örült volna neki 18 év múlva... :huh: Addigra csak összejön a pénz egy másikra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Melyik vezérléshez kell, 92-ig, vagy 93-tól? Mennyi amúúúúúúgy ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Mennyi amúúúúúúgy ? :huh: Ha tudom melyik kell, akkor utánanézek. :) Ami nekem van, az kell is, mert csinálok belőlük fokolhatót és mindkét fajtóból kell ezért legalább egy szett. Ha minden igaz, akkor a régi fajtóból nekem is van több, de az újból csak egy ismerősnek van talán... Nekem is át kell néznem őket, mert van egy, ami görbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 RC :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 RC :D :lol: :D Deeeee komoly :D Ezt legalább ittasan lehet vezetni, egy ideig :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts