mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Amíg nem bizonyítják az ellenkezőjét, addig 50es :huh: Jó, végülis egy gyerek miért motorozna 125ösön :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Maci , blokkolnád mi?? :huh: :) Nem tudom, az arca nem látszik, lehet hervasztóan hatna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ejjdegyors vagyok... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 arcpakolással egybekötve... :D :D Hát azé ha a kozmetika így nézne ki.... sztem kevesbb nő járna oda! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 80.000..... :) :D törölni kéne pár hozzászólást... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nem tudom, az arca nem látszik, lehet hervasztóan hatna. Szatyor, vödör.... és ha nincs foga azmeg külön jó legalább nem fogazik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ejjdegyors vagyok... :huh: :) de csak me éppen egy vga karira alkudok egy másik fórumon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Hát azé ha a kozmetika így nézne ki.... sztem kevesbb nő járna oda! :) :D mééé, nem szeretik ha turkálnak a seggükbe??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Szatyor, vödör.... és ha nincs foga azmeg külön jó legalább nem fogazik! :) Nem tudom, azé ilyen alapon egy melegedőbe is bemehetsz bekötött szemmel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Jó, végülis egy gyerek miért motorozna 125ösön :huh: :) :D :D Köszönöm a bókot, tudom, elég fiatalos legény vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 mééé, nem szeretik ha turkálnak a seggükbe??? :huh: ÁÁÁÁÁÁÁ javíthatatlan vagy! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ÁÁÁÁÁÁÁ javíthatatlan vagy! :huh: :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Amíg nem bizonyítják az ellenkezőjét, addig 50es :) Mindíg csak ez az illegális nagyblokkra építés... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Mindíg csak ez az illegális nagy blokkra építés... :huh: 50ccm kireszlve felfúrva 250-re :) :D :D Te meg se szólalj Corza... 1.4 mi?? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ...Te meg se szólalj Corza... 1.4 mi?? :huh: :) :D Hámmostmémá? Rá is van írva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Na ma megjöttek a cuccaim is reintz szelepdekni tömítés... champion oil filter + levegőszűrő egy pollenszűrő, kolbersmith üzemenagy szűrő ! (nagyon baráti áron) Szombaton jön az az hozod az oil-om ugye STEFAN! :huh: :) Kap 16 új INA tőkét... KK háza előtt megcsináljuk... aztán kicsit felfrissülve lehet hajtani a Opelkupára :D :D Legközelebb sztem csörögj rám, hogy mit érdemes meg mi mennyi :lol: . Nem kell nálam venni, csak adnék tanácsokat hogy mit igen, meg mit ne, meg mi mennyi gyáriban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 80.000..... :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Legközelebb sztem csörögj rám, hogy mit érdemes meg mi mennyi :huh: . Nem kell nálam venni, csak adnék tanácsokat hogy mit igen, meg mit ne, meg mi mennyi gyáriban. Oké megfoglak kérdezni , ezeket a motyókat 7k ért hozták barátiba! A srác hengerfuró, hf-eket újít fel elég sok opel szerviznek dolgozik itt vidéken ezeket ajánlotta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 "megteveszto tud lenni, egy full alap auto, es sokan kevesebbet gondolnak rola. :D" Amíg Pécsen éltem, sokan próbáltak ki a Mánfa-Pécs közti szerpentinen felfele... Egészen máig senkinek nem sikerült a nyomomban maradnia. :D Pedig az én Astrám nem GSi, csak egy "mezei" mattlökhárítós fehér 100 LE-s "családi" autó. :D A legszebb élményem ezek között talán az a motoros, aki mindenáron meg akarta nekem mutatni az 1000-es Yamahájával, hogy előbb fel tud érni a tetőre, mint én. Ehhez képest csúnyán beégett a többi motoros haverja előtt, akik közül kivált a mutatvány miatt. :lol: www.opel16v.hu Wáááááááá...mit találtam még 2004-ből... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Wáááááááá...mit találtam még 2004-ből... :) :D És erre még emléxem is :D Nagy élmény volt ott krúzingolni ralifílingben :lol: És mennyit vitáztak itt velem, hogy egy motoros jobban tud kanyarodni a szerpentinen, mint én akkor az új konikkal, ültetve, keményítve, hiperszuper falken gumikkal... :D :D (hozzáteszem, azóta ott se nagyon lehet már legénykedni, mert a múltkori halálos motorbaleset miatt szinte folyamatos rendőri jelenlét van :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 És erre még emléxem is :D Nagy élmény volt ott krúzingolni ralifílingben :lol: És mennyit vitáztak itt velem, hogy egy motoros jobban tud kanyarodni a szerpentinen, mint én akkor az új konikkal, ültetve, keményítve, hiperszuper falken gumikkal... :D :D (hozzáteszem, azóta ott se nagyon lehet már legénykedni, mert a múltkori halálos motorbaleset miatt szinte folyamatos rendőri jelenlét van :huh: ) Nekem ez még most is mese habbal... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nekem ez még most is mese habbal... :huh: :) Nekem meg szép emlék :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nekem meg szép emlék :D :huh: Kiscsajok kajálják miii ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Kiscsajok kajálják miii ? :D :huh: :) :D Most MÉÉÉÉÉ vagytok ilyenek vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 :huh: :) :D Most MÉÉÉÉÉ vagytok ilyenek vele :D Mert ha nem tartja senki kordában, akkor egyszercsak husssssss, elszáll :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts