aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Mármint nem 1 luk szerű vmi az oldalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Mármint nem 1 luk szerű vmi az oldalán? Jóóó, rosszul fogalmaztam. Legyen luk, amiben mondjuk bele lehet csavarantyúzni valamit :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Szerintem ezt az oldalt keresed http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...orous_heads.htm Azon belül http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...eads/pic008.htm A DIS gyújtás meg egyszerü.. egy "kocka" van a hengerfej menetirány szerinti bal oldalán.. abba mennek a gyertyakábelek.. nem pedig a gyújtáselosztóba. Ez pont egy ilyen,igaz elég sötét kép http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...eads/pic002.htm Vagy meg kell nézni az enyémet.. DIS Cossi F18+ mind stimmel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Anti szomorúan látom, hogy nem került fel a frissített autó leírásom :) :idea: Pedig én rögtön elküldtem Heminek... :wink: Nála lehet reklamálni... :wink: Üdv.: Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Tehát még1X, mert már rég volt és nehogy feledésbe merüljön... :wink: meg hát nem is volt rá nagyon reagálás... :) Tehát a GSI szekció jelenlegi tagnyilvántartása szerint: 1. Atommanó 2. Aztec 3. Laci4 4. Corsa C GSI 5. FBalázs 6. Kess 7. GSITamás még nem válaszolt a felkérésre, Tiszteletbeli Tagok: 8. Mélykék 9. Redlány amennyiben elfogadásra kerül 10.Wolfi amennyiben elfogadásra kerül Első alakuló ülésünket 2005. Január 7-én pénteken tartjuk!!! Helyszín: Lurdy-ház parkoló 21:00 Természetesen, minden új érdeklődőt sok szeretettel várunk !!! Lenne pár dolog amit már nem ártana megbeszélni, ezért igazából jó lenne ha mindneki ott tudna lenni!!! Természetesen a vidéken lakó tagok felmentést kapnak... őket másnap tájékoztatjuk a fejleményekről... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Szerintem ezt az oldalt keresed http://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/i...orous_heads.htm Azon belülhttp://www.topbuzz1.carenthusiasts.co.uk/info/porous_heads/pic008.htm Köszönöm felkészült kollégám iránymutatását :) :) És Aztec kartácsnak van igaza KS-en LuK - vagy Sachs kinek hogy tetszik - szerű képződmény, Cosworth/Coscast meg lépcsős. Egyre lükébb vagyok, de legalább a fele megvolt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 És a Coscastban benne vannak a tőcsavarok... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 És a Coscastban benne vannak a tőcsavarok... :) :) :D Igen ez a legfontosabb :!: Ha sikerül egyet szerezned, akkor vigyázz vele, mert a sok dörgölödzés után majd nehéz lesz kimagyaráznod magad Szandi előtt, hogy nem vadmacs kiscsaj karmolta össze az arcodat :D :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 mivan veled szexciótársam 24 órázol :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Jól jöhet az fordítva is... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Csak 1x, és már mindjárt végzek, úgyhogy ma is nélkülem fog itt zajlani az élet... :roll: Most örülsz mi??? :) :) :D Este tali!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Jól jöhet az fordítva is... :) :) Mármint úgy, hogy a vadmacs kiscsaj előtt azt mondod, hogy egy hengerfejhez történő dörgölödzés miatt vannak karmolások az arcodon ? Mert ugye feleséged - hányszor mondtam már - az ugyebár nincs. :D :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Vagy a kiscsaj karmolásaira fogom rá, otthon, hogy a hengerfej volt... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Vagy a kiscsaj karmolásaira fogom rá, otthon, hogy a hengerfej volt... :wink: Egy idő után azért kicsit feltünő lesz, hogy a Cosworth hengerfej már lassan 1 éve a kocsiban van, de valahogy mindig összekarmol :) ui: ha eljutsz arra szintre, hogy hengerfejekhez dörgölödzöl, akkor már mindegy van-e karmolás, mert feleséged nem lesz már :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Most jóóóól összezavarjuk Redline-t, hogy milyen GSI-t vegyen :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Komoly ez a videó : http://82.192.74.142/~forumgsi/GSITURBO16/...5PK(FRANCK).mpg Sumsusazasszonymegintodégettetegnapsülthústjaasörmegmeleg aztán woaaaammvammmmpssssszzzz :arrow: ahhhhhhhhhuuuuuuuuuu :) :) :D :D Turbo Gsi Kadett : ]http://www.gsi-turbo.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Azt a jó atyaúristenit :shock: Kicsit elcseszte a rajtot :roll: :arrow: :shock: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Ami még érdekes,hogy kolbenschmit-hengerfejen az a kis nyílás ami le van dugózva..........az bizony igen..........a turbónak az olajozó nyílása :) Oda van becsövezve a turbo charger :) Szóval ha betartja az ember a bemelegedési időt (addig nem pörgeti a motort) akkor sztem a ks-jobb mint a cossi főleg ha tuningolni akar az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 sztem ish 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 nekem annyi jött át, hogy a kbval jobban kell vigyázni, mert hidegen könnyen ki lehet nyirni.... viszont nagyobb terhelést bír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Igen......most télen kicsit szívás mert vagy megvárom míg bemelegszik (6km a melóhely) vagy tötymörögve megyek és akkor mindenki belém köt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 nekem be sem melegszik, nekem is olyan 6-8 km lehet. éppen ezért nem használom melóba járásra, mert csak kinyirom a motort plusz a fogyi is 11l körül van, ha csak erre használom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 köszönöm az infókat majd egyszer mutassátok meg hogy lehet ezeket lecsekkolni egy összerakott autón :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Tehát még1X, mert már rég volt és nehogy feledésbe merüljön... :wink: meg hát nem is volt rá nagyon reagálás... :) Tehát a GSI szekció jelenlegi tagnyilvántartása szerint: Tiszteletbeli Tagok: 9. Redlány amennyiben elfogadásra kerül :shock: köszönöm a megelőlegezett bizalmat de amíg nem tudom 100%-ban képviselni a társaságot addig csak kellő távolságból szemlélném az eseményeket pl ma sem biztos hogy részt tudok venni a rendezvényen matrica: sztem mindenképpen akkorát csináljatok ami pont akkora mint az oldalsó-hátsó- ablak az kircsin nézne ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts