J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Majd ha el szeretnél jönni egy rendezvényre...kíváncsi leszek, hogy belépsz e...vagy nem jössz pl Soltvadkertre...nagyszájú... :huh: :) Majd ha 10-en buliztok a vezetőséggel együtt akkor előretör a renitens klubom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Anti! Szerintem add bérbe naponta, jobban jársz mint az eladással :huh: hát ha fizet érte akkor pláne megjáratom mindennap.... mégiscsak egy seat.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Majd ha 10-en buliztok a vezetőséggel együtt akkor előretör a renitens klubom! :huh: Úgy lesznek kalkulálva a belépők, hogy megérje akár csak emiatt is tagnak lenni...és igazából aki nem az...az így járt...a lehetőség adott... :) Ez egy klub...első sorban a klubtagokért...és másodsorban jönnek csak az egyéb userek...ezt el kell fogadni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Árulod még? Nem volt rá komoly vevő még? Árulom...de semmi komoly...igazából nem is baj...mert a szívem szakadna meg... :huh: :) Életem messze legjobb verdája... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Úgy lesznek kalkulálva a belépők, hogy megérje akár csak emiatt is tagnak lenni...és igazából aki nem az...az így járt...a lehetőség adott... :huh: Ez egy klub...első sorban a klubtagokért...és másodsorban jönnek csak az egyéb userek...ezt el kell fogadni... Ez egy olyan kérdés, hogy akarsz-e klubtag lenni,vagy nem. Az indíttatás, ha csak anyagi, akkor hülyeség az egész SZERINTEM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Árulom...de semmi komoly...igazából nem is baj...mert a szívem szakadna meg... :huh: :) Életem messze legjobb verdája... Maj jövök vele lacházára, és mehet a vectra ellen :-D Legalább én nem sajnálom :D (mondjuk te sem annyira...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Árulom...de semmi komoly...igazából nem is baj...mert a szívem szakadna meg... :) :D Életem messze legjobb verdája... Most azt akarod, hogy elkezdjünk győzködni meg lebeszélni, hogy miért akarod eladni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Úgy lesznek kalkulálva a belépők, hogy megérje akár csak emiatt is tagnak lenni...és igazából aki nem az...az így járt...a lehetőség adott... :) Ez egy klub...első sorban a klubtagokért...és másodsorban jönnek csak az egyéb userek...ezt el kell fogadni... Ez egy olyan kérdés, hogy akarsz-e klubtag lenni,vagy nem. Az indíttatás, ha csak anyagi, akkor hülyeség az egész SZERINTEM. Khmm Khmm...akkor nem csak én látom így! :huh: Pont ez az amiben nem értek egyet én sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ez egy olyan kérdés, hogy akarsz-e klubtag lenni,vagy nem. Az indíttatás, ha csak anyagi, akkor hülyeség az egész SZERINTEM. Meg szeretnénk különböztetni a tagot a nem tagtól... adni szeretnénk a tagoknak...Aki nem tag és eljön annak a plusz bevételéből a kövi talin a tag ingyen sört fog kapni, vagy lesz nekik ingyen tali...nagy vonalakban...ez lenne az irány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Meg szeretnénk különböztetni a tagot a nem tagtól... adni szeretnénk a tagoknak...Aki nem tag és eljön annak a plusz bevételéből a kövi talin a tag ingyen sört fog kapni, vagy lesz nekik ingyen tali...nagy vonalakban...ez lenne az irány... Inkább nem indítok flamet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Khmm Khmm...akkor nem csak én látom így! :huh: Pont ez az amiben nem értek egyet én sem. Akkor is így gondolod amikor itt fórumozol és nem a cs-en...és mondjuk mások fizetik ki helyetted ennek a költségeit??? Mert vannak...de tudom, ez téged már nem mozgat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Meg szeretnénk különböztetni a tagot a nem tagtól... adni szeretnénk a tagoknak...Aki nem tag és eljön annak a plusz bevételéből a kövi talin a tag ingyen sört fog kapni, vagy lesz nekik ingyen tali...nagy vonalakban...ez lenne az irány... Vájá klub szempontból tök rendben van a dolog szerintem, de ha vkit ez nem érdekel ako ne legyen tag. Én abszolut amellett vagyok, hogy legyen minél több tag, csak ha vki magától nem érti a lényeget, ami el van mondva, ako nincs értelme győzködni. És persze egy klubos fórumon/társaságban hangoztatni, hogy hülyeség a tagság, az megint nem ok SZERINTEM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Most azt akarod, hogy elkezdjünk győzködni meg lebeszélni, hogy miért akarod eladni? :huh: Én szarom le, hogy más mit mond...én tudom, hogy miért akarom eladni...és engem ez az egy érdekel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Khmm Khmm...akkor nem csak én látom így! :huh: Pont ez az amiben nem értek egyet én sem. Lehetnél pl konstruktív is, fikabajnok sok van errefele...az a legkönnyebb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Vájá klub szempontból tök rendben van a dolog szerintem, de ha vkit ez nem érdekel ako ne legyen tag. Én abszolut amellett vagyok, hogy legyen minél több tag, csak ha vki magától nem érti a lényeget, ami el van mondva, ako nincs értelme győzködni. És persze egy klubos fórumon/társaságban hangoztatni, hogy hülyeség a tagság, az megint nem ok SZERINTEM. ez így van...csak aki nem tag, az nyilván ne várja el ugyan azt egy klub részéről amit egy tag kap...Lesznek lehetőségek...aki ezzel nem él, hát istenem...mindenkinek adott a lehetőség, hogy él e vele vagy sem...ha nem, akkor sem fog sírva fakadni senki sem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Lehetnél pl konstruktív is, fikabajnok sok van errefele...az a legkönnyebb... :) Ezt mondtam neki én is...hogy lehet tenni azért, hogy ne így legyen...lehet szervezkedni, segíteni, zsebbe nyúlni, telefonálni, intézkedni...a lehetőség adott...de olyan aki csak szövegel...hát az....háááát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 éstényleg... Köszi szpless. :huh: Márpedig az Superleggera. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem kezdek el most ezen vitázni,másként látom az egész lényegét. Majd egyszer elmondom inkább 4 szemközt,egyszerűbb mint itt oldalakat telefosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Kicseréltem a mikro kapcsolót,nem változott a helyzet :huh: Marad az alapjárati csere..... Jó kocsi a seat,sose cseréltem volna le a vectrára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem kezdek el most ezen vitázni,másként látom az egész lényegét. Majd egyszer elmondom inkább 4 szemközt,egyszerűbb mint itt oldalakat telefosni. fikuszgombóc pöckölgetésel már megtöltöttél pár oldalt, ideje lenne mással is :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Kicseréltem a mikro kapcsolót,nem változott a helyzet :) Marad az alapjárati csere..... vagy Diny :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ....Jó kocsi a seat,sose cseréltem volna le a vectrára :).... Kihunyt benned a tűz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Kihunyt benned a tűz :huh: Csak elég volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem kezdek el most ezen vitázni,másként látom az egész lényegét. Majd egyszer elmondom inkább 4 szemközt,egyszerűbb mint itt oldalakat telefosni. Sok itt a klubtag, azabaj, mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 fikuszgombóc pöckölgetésel már megtöltöttél pár oldalt, ideje lenne mással is :huh: :) Nem fórumon kell ezt megbeszélni,gyere ki este és elmondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts