mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 De zsír idő van. Este ki a szabadba ? :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 De zsír idő van. Este ki a szabadba ? :) :D :D jah normafa 9kor :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Szombaton Stefan meghozza az OIL-t azt jövihéten mi is nekiesünk a kocsinak :D Kiváncsi leszek mi jön elő amire nem számoltam! :) A nagyszervíz ezután jön csak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nem nektek, nekem, mert nem vagyok klubtag, ééérted :) :D Értem én,csak arra gondoltam az elég meredek lenne,ahogy magaddal lebeszéled,hogy: "Na Vktr,nem vagy klubtag,mától minden drágább még magadnak is!" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 De zsír idő van. Este ki a szabadba ? :huh: :) :D Eltolhatnád a bringát már lurdy felé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Neked amúgy sem jár már... :huh: :) Nem vagy klubtag... Nyugtalanul is alszom emiatt már régóta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Eltolhatnád a bringát már lurdy felé... Nincs bringám, de kocsival megyek, asszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Szombaton Stefan meghozza az OIL-t héhéhé. vinyó ram? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 héhéhé. vinyó ram? Mit kell még szállítani Dél-Magyarországra/ról? Mostmár egy XE-Combo-t kell lassan építeni :huh: Szombaton Stefan meghozza az OIL-t azt jövihéten mi is nekiesünk a kocsinak :lol: Kiváncsi leszek mi jön elő amire nem számoltam! :) Kartercsavarokra vigyázzatok, azok nagyon gonoszak tudnak lenni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 héhéhé. vinyó ram? ha ma megy Lurdyba akkor gyöhet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Mit kell még szállítani Dél-Magyarországra/ról? Mostmár egy XE-Combo-t kell lassan építeni :huh: A Combó egy tehergépjármű, tehát lehet inkább egy 3000 V6 lenne jó abba. Abban van elég nyomaték is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nincs bringám, de kocsival megyek, asszem :) Nézzé má szenont ha nem vagy lusta nagyon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nézzé má szenont ha nem vagy lusta nagyon. :huh: De az vagyok és mááá, bent vagyok és nem megyek hazaaaaa előtte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 A Combó egy tehergépjármű, tehát lehet inkább egy 3000 V6 lenne jó abba. Abban van elég nyomaték is. :D Én kérek elnézést! :) ha ma megy Lurdyba akkor gyöhet :D Leszek, úgyhogy gyühet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Leszek, úgyhogy gyühet! :huh: Ehh nemfuthatnánk össze valahol holnap? Mert este Racceval iszunk :) Vagy holdolgozol vagy hollax jöhet püben is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ehh nemfuthatnánk össze valahol holnap? Mert este Racceval iszunk :huh: Vagy holdolgozol vagy hollax jöhet püben is csendesalkoholizmus.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 csendesalkoholizmus.hu :huh: mivanmá rég ittunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 mivanmá rég ittunk ....együtttt :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 De zsír idő van. Este ki a szabadba ? :huh: :) :D Múlt héten is ott voltunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Nyugtalanul is alszom emiatt már régóta! :huh: Majd ha el szeretnél jönni egy rendezvényre...kíváncsi leszek, hogy belépsz e...vagy nem jössz pl Soltvadkertre...nagyszájú... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Coupe tesztelte ma a Duckyt...kicsit végre kikormolta valaki... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Coupe tesztelte ma a Duckyt...kicsit végre kikormolta valaki... :) :D Cseréltetek? Sárgát sárgára? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Coupe tesztelte ma a Duckyt...kicsit végre kikormolta valaki... :huh: :) Árulod még? Nem volt rá komoly vevő még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Coupe tesztelte ma a Duckyt...kicsit végre kikormolta valaki... :huh: :) ha csak ezen múlik én midnen nap kikormolom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 ha csak ezen múlik én midnen nap kikormolom :D :huh: Anti! Szerintem add bérbe naponta, jobban jársz mint az eladással :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts