bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Olvasd csak el, hogy mit írtam?Nekem nem a telefonos képpel volt bajom, hanem a megvilágítással teeeeeee! ;) :lol: :lol: megvilágítástól függetlenül tudsz olyan képet csinálni egy autóról, hogy olyan színűnek lásd, amilyen valójában csak ahhoz a telefon kevés ilyen megvilágításnál a telefon más képet csinál, mint szabadtéren hozd össze a kettőt: megvilágítás és telefon ;-) ezek után olvasd el újra, mit írtam, teeeee! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 megvilágítástól függetlenül tudsz olyan képet csinálni egy autóról, hogy olyan színűnek lásd, amilyen valójában csak ahhoz a telefon kevés ilyen megvilágításnál a telefon más képet csinál, mint szabadtéren hozd össze a kettőt: megvilágítás és telefon ;-) ezek után olvasd el újra, mit írtam, teeeee! :( :D :D Elbeszélünk egymás mellett. :? :wink: Majd Bszemesen megvizsgáljuk élőben.Ha minden jól megy. ;) :D Amúgy profi telcsivel, megfelelő megvilágításnál lehet jó képet csinálni.Sötét, neonnal megvilágított műhelyben képtelenség bármivel is, kivéve digitfotómasina. De ez itt már off. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Amúgy profi telcsivel ilyen nincs ;-) illetve a telefon lehet az, de egyik kamerája se jó semmire (ez a szakmám) de ez már tényleg off képtelenség bármivel is, kivéve digitfotómasina mintha én is ezt írtam volna, csak másként megfogalmazva :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Aztec, kérlek ne! Kérésed számomra parancs jelen esetben. nem akarom mista pannon romokban heverni ;) bazs nem mondom el mit fikáztál úcsse érted meeeeeg :wink: ez pont olyan mint hogy én nem értem mié kell egy raj verdát lecserélni egy impotenciacsináló rizsrakétaszinű hosszabított álgsire :wink: (tuom thele volt a calival a thököd azé cserélted le - ez mingyá fain indok :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 egyik kamerája se jó semmire (ez a szakmám) szép szakma :wink: komoly karrier lehetőségek elébe nézel , mi? ez a szakma illik a szemed színéhez, így tovább :wink: jössz szemesre basz :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Gergely! Mások vagyunk és ez jó. ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 szép szakma :wink: komoly karrier lehetőségek elébe nézel , mi? ez a szakma illik a szemed színéhez, így tovább :wink: nem feltétlenül tervezem, hogy még az idén hazaköltözöm kanizsára és szarok a pannonra sosem szerettem, most már egyre kevésbé karrier: lehetne, ha olyan lennék, amilyen nem akarok lenni és azt mondanám, amit kell és nem azt, amit gondolok szemesre megyek ti pénteken mentek le? mehetnénk együtt, nem? bár én nyugdíjjas tempóban közlekedek Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Gergely! Mások vagyunk és ez jó. ;-) BalázsIstván! Te MÁS vagy mint a többiek. De ez nem gáz csak ne keverd bele a fóruméletbe a másságod ;) :lol: :lol: OFF Jah pont ma beszéztem SXPvel h pítteken kő lemenni mert akkor már jófáradtak leszünk és csak így lehet real beb@szni. Viccet félre-teve találjunk ki vmi meetpointot és onnan car a van üzemmódban csurogjunk le? Na hogy tecc az 5let :?: ps: én is realizáltam h nem akarok karriert építeni csak a szharos autóm viva Jamaica! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 szép szakma :wink: komoly karrier lehetőségek elébe nézel , mi? ez a szakma illik a szemed színéhez, így tovább :wink: ;) :lol: :lol: :( :D Egyébként hol lehet olyan gépipolírmasinát szerválni?S, mennyiért?Megihletett, ahogy nyomtátok, aztán gondoltam mijé fizessek ezért "milliókat" , ha esetleg némi fantáziával, és megfelelő távsegítséggel meg tudom itthon is oldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 nekem bazs hozta házhoz és segített kitartóan és nem viccelek 20x hajlandó volt Lmondani mit kell csinálni és hányX szerintem azóta van herótja a polír szótól ;) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Te MÁS vagy mint a többiek. De ez nem gáz csak ne keverd bele a fóruméletbe a másságod ;) :lol: :lol:te! ez már rasszizmus! fogadd el a másságot, bárhol megjelenhet! :( :D :D Viccet félre-teve találjunk ki vmi meetpointot és onnan car a van üzemmódban csurogjunk le? Na hogy tecc az 5let :?: bírni fogjátok a 100-130 közötti tempót? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Egyébként hol lehet olyan gépipolírmasinát szerválni?S, mennyiért?Megihletett, ahogy nyomtátok, aztán gondoltam mijé fizessek ezért "milliókat" , ha esetleg némi fantáziával, és megfelelő távsegítséggel meg tudom itthon is oldani? gagyit bárhol, olcsón csak annak szerintem nincs sok értelme bár lehet, hogy látványos ami otthon van nekünk, abból az egyik 120 a másik 100 + ÁFA volt, de ezek ipari gépek, napi 24 órában is bírnának működni meghát jól szabályozható a fordulat is, kb 1000/perc-től 9000/percig (mondjuk normális ember 2-3000 felett nem is használja, mert az már égeti a lakkot, bár ez is aszertől függ, van ahol pont ez kell) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Tehát akkor ez egy spec. gép, amit ha bemegyek egy normális minőségű gépeket forgalmazó helyre, akkor vtudnak adni.Eddig O.K.De. Miyle, a megfelelő minségű gépiu polírpaszta?Tehát a realitásokon belül, milyet érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Tehát akkor ez egy spec. gép, amit ha bemegyek egy normális minőségű gépeket forgalmazó helyre, akkor vtudnak adni.Eddig O.K.De. Miyle, a megfelelő minségű gépiu polírpaszta?Tehát a realitásokon belül, milyet érdemes venni? olcsóbban megúszod, ha évente elviszed és fizetsz érte egy huszast speciálisan gépi polír-anyagot nem nagyon kapsz, csak ipari kiszerelésben (az min. 1kg - 2-3e-től indul kilója) és az ipari az minimum két lépcsős veszel egy gépet, jót, de olcsót, az minimum 50e veszel egy kétlépcsős szettet, mondjuk 6e megveszed a hozzá való szivacsokat (a gépre), kendőket a végső simításokhoz, speciális műanyagápoló (amivel le tudod szedni a polírt is a műanyagról), az legalább olyan 20e forint ez kb 80 rugó ez a pénz minimum négy évig elég, ha évente elviszed és megcsináltatod profikkal azt nem számolva, hogy nincs szakértelmed az ipari szerekkel való munkához és csúnyán meg lehet pörkölni a kasztnit szóval én nem ajánlom, de ha gondolod, szívesen segítek tanácsokkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Az enyém már elég rendesen le van kokszolódva, szal látszik rajta a ráragadt városi szmog.De sztem inkább elviszem hozzáértőhöz.Ráfér.Ugysem évente lesz polírozva.Akkor meg annyit nem ér az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 hát igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Noss lehet nézegetni véleményt Csak pozitivat alkotni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 na így máris jobb ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Jó,de tényleg! Felni marad ez? Belsőrészen lesz valami átalakítva a régihez képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Felni marad ez? gondolom, igen, mivel most volt felújítva :arrow: nézd csak meg, hogy csillog a pereme ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 Nagyon király lett.S, egyedi is.Grat hozzá.Nagyot mutatnak a lámpák is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 gondolom, igen, mivel most volt felújítva :arrow: nézd csak meg, hogy csillog a pereme ;) :lol: :lol: Szerintem ő az elsőre értette a kérdést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts