Pehi Csabi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem tud valaki olyan helyet Bp-n ahol homokfújást csinálnak? Előnyben lenne XIV, III és XI ker Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem tud valaki olyan helyet Bp-n ahol homokfújást csinálnak? Előnyben lenne XIV, III és XI ker Bocit meg akarod őrizni az utókornak? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem tud valaki olyan helyet Bp-n ahol homokfújást csinálnak? Előnyben lenne XIV, III és XI ker A Lóbeltnek van vmi ilyen ismerőse állítólag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Bocit meg akarod őrizni az utókornak? :huh: Érdemes lenne, ha lenne úgy pénzem ahogy most ilyenre nincs, én is megcsináltatnám a düdüt minden apró csavarig :) psze akkor csak is 2. autó leghetne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Bocit meg akarod őrizni az utókornak? :huh: Hát az kb 1 misi lenne akkor fényezéssel együtt. Sajna nem nyertem a lottón, csak a moci egy-két elemét kéne helyrepofozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Ez jó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem tud valaki olyan helyet Bp-n ahol homokfújást csinálnak? Előnyben lenne XIV, III és XI ker Soly is ismer valakit,ha jól emlékszem a X. kerületben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 ezt tegnap kinéztük :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 ezt tegnap kinéztük :huh: Csinos darab! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem tud valaki olyan helyet Bp-n ahol homokfújást csinálnak? Előnyben lenne XIV, III és XI ker tudni tudok csak nem emlékszem már hol is csinalttam :huh: ott 4féle anyaggal szemcseszortak attol függöen milyen felület volt a cél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 inkább pénteken, ott mát megszokott hogy 5 percig játszunk :huh: hat ezt nem hiszem el ... :D :) :D :D :D szertintem alaposan fel kéne készülni alkatrészekböl már .. mert ez igy nem jo :lol: én 1x probaltam ki még az OMV kuton de én legalább visszaadtam 1 darabban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 hat ezt nem hiszem el ... :D :D :D :P :P szertintem alaposan fel kéne készülni alkatrészekböl már .. mert ez igy nem jo :D én 1x probaltam ki még az OMV kuton de én legalább visszaadtam 1 darabban nemvicces :lol: :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 nemvicces :lol: :D :D :huh: dehigyisnem :) na szereztélm már 8 imp jeladot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 dehigyisnem :huh: na szereztélm már 8 imp jeladot hát még nem volt időm rá... esetleg bontod a gsi-t? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Nem tud valaki olyan helyet Bp-n ahol homokfújást csinálnak? Előnyben lenne XIV, III és XI ker A X.ker Kőér utca környékén is csinálnak,meg a XVI.ker Újszász utcában is...De nem tudom pontosan hol...de google biztos tudja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 A X.ker Kőér utca környékén is csinálnak,meg a XVI.ker Újszász utcában is...De nem tudom pontosan hol...de google biztos tudja :huh: tényleg a maglodi ut nár a fogda vagy mi mögött van egy gyártelep .. no ott pl van homokfujas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 tényleg a maglodi ut nár a fogda vagy mi mögött van egy gyártelep .. no ott pl van homokfujas igen azt találtam googleban is csak nehezen viszem el melo közben oda a cuccot. Olyan kéne ami esetleg hétvégén is melozik, de majd meglássuk, valami csak lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 nemvicces :D :D :) :huh: Mit műveltél ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Anti, ma mér Ave mész? (főoldalon lehet jelentkezni) Legalább megtudsz mindent így verseny előtt :D na meg jó lenne már egy 4x4 veci mérés a timeslippen :D Most értem haza Szegedről...eddig mértem... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Jah...board szerint 6.1 ami mondjuk legyen 7 lici maxon valójában...végig 140-150 között....380 km oda vissza...hibamentesen... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Jah...board szerint 6.1 ami mondjuk legyen 7 lici maxon valójában...végig 140-150 között....380 km oda vissza...hibamentesen... :D :huh: Na ne etess hogy 150 el mentél és 6 litert evett a Veki! :) :D :D Mondjuk egy 7,8-8,4 ben kiegyeznék veled! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Na ne etess hogy 150 el mentél és 6 litert evett a Veki! :huh: :) :D Már a múltkori Szegedtúra után is írtam... amikor meg voltunk Viktorékkal Galyatetőn akkor 6.7 lett a bc-s mérés... Nagyobb injektorok vannak benne, így ez picivel több mint amit a bc mér...ezért írtam a 6.1-re 7 licit...nem toltam neki...és ha nem kenem, akkor nem is zabál...a turbó az már csak ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Ha a gyári 304ccm helyett most 470-et nyom bele egységnyi idő alatt akkor a 6,1-ből 9,4 lesz. Nagy injektorokkal a BC egyáltalán nem stimmel. Telitankok között milyen fogyasztás jön ki? vagy úgy nem szoktad kiszámolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Ha a gyári 304ccm helyett most 470-et nyom bele egységnyi idő alatt akkor a 6,1-ből 9,4 lesz. Nagy injektorokkal a BC egyáltalán nem stimmel. Telitankok között milyen fogyasztás jön ki? vagy úgy nem szoktad kiszámolni? Nem számoltam még... Viszont ezt anno számolgattunk, hogy valóban ennyivel nagyobb, de ez csak teljes terhelésen jelent ennyivel több naftát is...itt meg közel sem volt erről szó... Nyilván többet tol be, de nem részterhelésen adja ki a sokkal nagyobb fogyit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 Jah...board szerint 6.1 ami mondjuk legyen 7 lici maxon valójában...végig 140-150 között....380 km oda vissza...hibamentesen... :D :huh: Ez turbó dizsel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts