Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Persze, hogy lehet...csak épp nem adják oda.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Fót,Mogyoród nem szimpi...Csömör elég drága...... Én nem akarok lepukkant házat,mert annak a készre csinálása sose lesz kész....Nem igazán lehet alkudozni,pedig Én is azt hittem.......Nálunk se nagyon alkudoztak.Annyiért ment el amennyit szerettem volna a lakásért....... Bodmér??,, :) :D :huh: Kb az is olyan messze van és még autópálya is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Bodmér??,, :D :lol: :) Kb az is olyan messze van és még autópálya is van. é s mindig van bontot opel alkatrész :D :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 ... Jó lett a matrica? Nézted? Este mész ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Fót,Mogyoród nem szimpi...Csömör elég drága...... Én nem akarok lepukkant házat,mert annak a készre csinálása sose lesz kész....Nem igazán lehet alkudozni,pedig Én is azt hittem.......Nálunk se nagyon alkudoztak.Annyiért ment el amennyit szerettem volna a lakásért....... nagyon sok imerösöm költözött mostanába veresgyház és környékére .. az most igen felkapott ... gondolom a dunakeszi kertvárosi része ahol a szelesgabi is lakik qrva drága mi ?? pedig az is jo és csöndes hely és nem van messze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 é s mindig van bontot opel alkatrész :) :D :lol: :huh: na igen az sem mellékes..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 na igen az sem mellékes..... :) Diny, nincs még ajtó kárpitod tekerő lyuk nélkül? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Jó lett a matrica? Nézted? Este mész ki? tulajdonképpen rá se néztem, azt se tudom mit hoztam el neked :huh: Miért te nem jösz ki? Ha igen mehetnénk együtt és akkor jól megalázhatnál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ahha. Az baromi jó ha jól ment el külön drakula, de szerintem lehet alkudozni. Talán olcsóbban is odaadtad volna és ebből kiindulva lehet hogy lehet. Lepukkant ház nem ok persze de viszont új építtetésével is nagyon nagy máknak kell lenni hogy semmi komoly gixer ne legyen :huh: Szal jót kell venni olcsón mai aranyigazság 2 :D Nem adtam volna olcsóbban,mert akkor nem tudok továbblépni...Néztünk olyan házat,újat amit 2 éve árúlnak és nem engednek belőle 200e forintot sem...Aki használtat árúl,és jó is,az se enged mert nem tud tovább menni....Eddig kb 30házat néztünk meg,és kevés helyen lehet alkudozni....... :) nagyon sok imerösöm költözött mostanába veresgyház és környékére .. az most igen felkapott ... gondolom a dunakeszi kertvárosi része ahol a szelesgabi is lakik qrva drága mi ?? pedig az is jo és csöndes hely és nem van messze Dunakeszi nagyon drága :D 3-4milka különbség van Örbottyán és Dunakeszi között.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Bodmér??,, :) :lol: :huh: Kb az is olyan messze van és még autópálya is van. Bodmér 40km ez meg 28 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 tulajdonképpen rá se néztem, azt se tudom mit hoztam el neked :huh: Miért te nem jösz ki? Ha igen mehetnénk együtt és akkor jól megalázhatnál :) 9 kút... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Focus RS, lehet bevállalnám. :) nem akarsz egy jó coupét inkább??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nem akarsz egy jó coupét inkább??? :huh: Ford Focus RS Coupe .. jol hangzik :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 9 kút... :) na mi van jo már a szemed lehet én is elnézek oda ha nem gond ... mert szabin vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 9 kút... :huh: autot mosok várjatok meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 autot mosok várjatok meg én is fogok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 na mi van jo már a szemed lehet én is elnézek oda ha nem gond ... mert szabin vagyok :D Hát nem jó...most szemüveg lesz egy hónapig...mert megsérült a szaruhártya a szememen... :) most pihentetni kell meg krémezni...az mondjuk mókás, bekenni a szemgolyódat krémmel... :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hu bazz nem hibáztam sokat mert az USÁban minden van focus Coupe is ... Coupe egy coupe fordot ??? ez biztos nem teccik, nagyon ronda Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hát nem jó...most szemüveg lesz egy hónapig...mert megsérült a szaruhártya a szememen... :) most pihentetni kell meg krémezni...az mondjuk mókás, bekenni a szemgolyódat krémmel... :lol: :huh: uuu b+ maga a szaruhártya vagy az előtte lévő védőréteg? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 nem akarsz egy jó coupét inkább??? :huh: Mennyi????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hát nem jó...most szemüveg lesz egy hónapig...mert megsérült a szaruhártya a szememen... :D most pihentetni kell meg krémezni...az mondjuk mókás, bekenni a szemgolyódat krémmel... :D :huh: nem kell oda krém szerintem akármelyik jo ismerös szemen köp ha szépen megkéred :lol: :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Hu bazz nem hibáztam sokat mert az USÁban minden van focus Coupe is ... Coupe egy coupe fordot ??? ez biztos nem teccik, nagyon ronda http://www.premiumautomods.com/wp-content/...ocus-coupe1.jpg http://www.premiumautomods.com/wp-content/...ocus-coupe2.jpg Az elkövetkezendő 5évben biztos nem lesz pénzem kocsit cserélni :) Vagy max minimális ráfizetéssel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mennyi????? Már láttam :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Mennyi????? 2.1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 uuu b+ maga a szaruhártya vagy az előtte lévő védőréteg? :huh: :) a doki azt mondta, hogy a szaruhártya...de nem gáz, csak 1 hónap no lencse kb...kaptam rá krémet...azt mondta nem vészes, még pont időben mentem el megnézetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts