Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Látod és meglepődtetek miért olyan drága gumit vettem. Ennyibe kerülnek ilyen méretben :blush: hát azon még mindig megvagyunk lepődve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Megint begyulladt a szemem... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Megint begyulladt a szemem... :blush: A sok cigifüst... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Lanti! Mikor látunk képeket a szerzeményről?????? :blush: Jaaaaaaa...hogy ti még nem láttátok élőben???? :) majd Laci4et megkérjük, hogy dobjon fel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 majd Laci4et megkérjük, hogy dobjon fel :blush: Írok én a Kékfénynek szívesen hogy miket művelsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 majd Laci4et megkérjük, hogy dobjon fel :lol: .... moded... :blush: Okés.. dobok fel.. bár nem a legjobb képek.. Most hogy szívás van kicsit a szettel, elgondolkodtam, lehet inkább a SAL RFX 16SNEO kellet volna :) Az tuti cuppra beférne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 ....Okés.. dobok fel.. bár nem a legjobb képek.. ....(ezt) ezt neeeeee ird!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szedd ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Megint begyulladt a szemem... :blush: Biztos valami jó bula miatt van! :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 ezt neeeeee ird!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szedd ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 :blush: :lol: :) :D :D :D :D És ráadásul ezzel a gondolat menettel feltünöbb is lett :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 :blush: :lol: :) :D És ráadásul ezzel a gondolat menettel feltünöbb is lett :D :D Picit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 akkor azt.... :lol: Abból a Kumho KU31 18e startguminál Toyo Proxes meg 28e/db :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Abból a Kumho KU31 18e startguminál Toyo Proxes meg 28e/db :blush: stock a toyora 20800ftot mondott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 ezt neeeeee ird!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szedd ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 de nem azt kellett volna kiírni... oda is írtam, hogy "ezt".... de coupe nem csapott le rá.. már nem a régi :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 de nem azt kellett volna kiírni... oda is írtam, hogy "ezt".... de coupe nem csapott le rá.. már nem a régi :lol: :) Direkt nem csaptam le rá :D :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Direkt nem csaptam le rá :D :D :D nemhiszem :D :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nemhiszem :D :lol: :) :D Pedig ez az igazság :P :blush: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Pedig ez az igazság :D :blush: :D :) akkor egy Úr vagy :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 ezt neeeeee ird!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szedd ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Hee? mi vaan? mit írtam, mit nem írtam? mi vaaan? Jöhet privbe is :D :lol: Már azt se tudom mit írtam... kiírtam hogy miről kell feldobni képet? vagy mi is vóót? "hagy ne haajak meg hüjén.." :) :blush: Most estig ezen fogok filózni a melóhelyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Hee? mi vaan? mit írtam, mit nem írtam? mi vaaan? Jöhet privbe is :D :lol: Már azt se tudom mit írtam... kiírtam hogy miről kell feldobni képet? vagy mi is vóót? "hagy ne haajak meg hüjén.." :) :blush: Most estig ezen fogok filózni a melóhelyen... kimondtad a varázsszót: S.A.L. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Tegnap hazahoztam a Bocit végre. Asszem kell egy középdob mer most nagyon hangos lett, ellenbe szerintem jól megy, pláne az NE után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Tegnap hazahoztam a Bocit végre. Asszem kell egy középdob mer most nagyon hangos lett, ellenbe szerintem jól megy, pláne az NE után. gratulálok hozzá.. remélem sok örömet fog okozni.. nekem azt tette :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 stock a toyora 20800ftot mondott :) hol? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Tegnap hazahoztam a Bocit végre. Asszem kell egy középdob mer most nagyon hangos lett, ellenbe szerintem jól megy, pláne az NE után. jejejejejejejejejeeee :blush: gyűrűkre vigyázz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 hol? :blush: :lol: stock16v mondta.. keresd meg CS-n Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts