Laci4 Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 okés thx csak kéne vki aki megcsinálja esetleg ebbe ?? vagy megprobáljak irni laci4 nek hátha segit nekem aztán hiába írsz :blush: :lol: Petya variállt anno, de neki asszem csak a megtehető km nem volt jó.. Ha jól emlékszem anno Szeles Gabihoz ment ki, neki volt Tech-je, és ott állított be valamit, valami ellenállással...+persze a tech.. ui:meg lettem előzve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 te is ismered ... te nagyon lüke a szeles gabinak van tech-1 e ... Jaja...csak nem jutott eszembe a neve... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nekem aztán hiába írsz :blush: :lol: Petya variállt anno, de neki asszem csak a megtehető km nem volt jó.. Ha jól emlékszem anno Szeles Gabihoz ment ki, neki volt Tech-je, és ott állított be valamit, valami ellenállással...+persze a tech.. ui:meg lettem előzve... Az ellenállással nálam szórakoztunk amikor a vectra digit volt bent, hogy a tankszintet be lehessen lőni az astrába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 valakinek kell 2db 17 es gumi mert 4esével adjak olcson és nekem csak 2 kéne Ez melyik cég, Zoli? 16"-ban van cuccuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Hamár itt tarunk, Kadett NE BC-je valós adatokat fog muatatni XE-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ez melyik cég, Zoli? 16"-ban van cuccuk? huh azt idáig nem néztem hol van a startrgumi .hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Hamár itt tarunk, Kadett NE BC-je valós adatokat fog muatatni XE-vel? nem és azt pedig test kábellel kell konfigurálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nem és azt pedig test kábellel kell konfigurálni hogyis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Akkor már én is kérdezek egyet. :lol: Milyen vízhűtőket szoktak használni LET F Astrákhoz? Cali C20LET, Astra 1.7 Isuzu TD? :blush: Azt már tudom, hogy a benzinesek nem passzolnak és az 1.7 Opel TD (német motoros) se jó valószínűleg, mert annak is egészen fönt van a bemenete a termosztátról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 akkormár énis egyet... létezik, hogy mióta bent van a kadett LCD azóta a BC átalagfogyi nem mér jól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Akkor már én is kérdezek egyet. :lol: Milyen vízhűtőket szoktak használni LET F Astrákhoz? Cali C20LET, Astra 1.7 Isuzu TD? :blush: Azt már tudom, hogy a benzinesek nem passzolnak és az 1.7 Opel TD (német motoros) se jó valószínűleg, mert annak is egészen fönt van a bemenete a termosztátról. Nekem 1.7 isu volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 akkormár énis egyet... létezik, hogy mióta bent van a kadett LCD azóta a BC átalagfogyi nem mér jól? Vagy az is lehet, hogy most mér jól :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Vagy az is lehet, hogy most mér jól :blush: nem mert eddig 10et fogyizott.. annyit is mutatott most meg 17körül.. bár lehet jót tenne neki 100km egyhuzamban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 lett cserélve miatta a sebességjeladó? mert az a gond akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 lett cserélve miatta a sebességjeladó? mert az a gond akkor... lett cserélve persze.. viszont a sebességet 3-4 eltéréssel jól mutatja Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 huh azt idáig nem néztem hol van a startrgumi .hu nem hol, hanem mekkora :lol: de megnéztem csak pár méretből, és csak pár tipusbol van akció :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 nem hol, hanem mekkora :) de megnéztem csak pár méretből, és csak pár tipusbol van akció :blush: én is keresek 195/45r16ot de sajna azok is eléggé drágák 17ehez képest :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Nekem 1.7 isu volt... Nem, neked is, meg szoniknak is X17DTL volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Ha már BC, íme az új BC kijelzője, témába vágó tartalommal :lol: :) http://www.opel16v.hu/kepek/2006/opel1.jpg ... Az a teszkós hátsó szárny miért kellett? :D :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 én is keresek 195/45r16ot de sajna azok is eléggé drágák 17ehez képest :blush: miért nem 205/40r16-ot nézel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Nem, neked is, meg szoniknak is X17DTL volt. Jóvanna...hát gép elöl az archív szlákkal könnyű... :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 lett cserélve persze.. viszont a sebességet 3-4 eltéréssel jól mutatja Mármint a BC-n mutatja jól? :) Szerintem ez a gond akkor. Az a teszkós hátsó szárny miért kellett? :D :D :lol: mecsak :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 én is keresek 195/45r16ot de sajna azok is eléggé drágák 17ehez képest :lol: Látod és meglepődtetek miért olyan drága gumit vettem. Ennyibe kerülnek ilyen méretben :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 Jóvanna...hát gép elöl az archív szlákkal könnyű... :lol: :) :D Áááá, annyi időm nincs, hogy mindet végignézzem :D , még emléxem, mert egyszer vinni kellett, mert valami szakember kilukasztotta beszerelés közben... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2009 Megoszt Elküldve Március3, 2009 miért nem 205/40r16-ot nézel? akkor azt.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts