Lanti Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Én is ezen agyalok hogy mennyire igaz ez. Pl a 6-os km az M7-en az érdekes mert az kb az osztyapenkó. és ha az M1re kiírták hogy 10.6 akkor az M7re is ki kellett volna. Még annyi hogy ÚGY TUDOM hogy az M0-án is vannak kamok az igaz, de úgy tudom azért nem kell nagy doboz és azért nem láccik mert nem abban csak egy fényképezőgép van ami beküld egy képet időponttal egy benti szervernek, és x út után van mégegy ami ugyanazt csinálja és így számolja a sebességet és minden a központban van ezért nem kell doboz. szerintem gyakorlatilag mind1 hol vannak fix kamerák... mert úgyse lehet 140nél többet menni mert 3km-ről bemérnek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Metabondról nincs tapasztalatom, de nem tenném be a saját autómba... Gondolom a Roli féle ügyből fakad ez az idegenkedés :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 rendeltem gumit magamnak :blush: :lol: :) kiváncsi vagyok mikor hivnak, hogy elbaszták: Kumho KU31 (Autobild: Példás) 205/40 R16 83 W XL 1 890.- (akció) 2500 Ft-ért átveszem darabját és érte is megyek....neked úgysem jó a méret....na ki a jóbarát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 2500 Ft-ért átveszem darabját és érte is megyek....neked úgysem jó a méret....na ki a jóbarát? :) rendelj te is startgumi.hu :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 szerintem gyakorlatilag mind1 hol vannak fix kamerák... mert úgyse lehet 140nél többet menni mert 3km-ről bemérnek..... ezt most a saját bőrömön tapasztaltam... majdnem egy hónapja itt Börsön vettem észre hogy mérnek (hátul ipartelepi úton a tesco mögött), már jó messziről láttam őket (6-700m), le is lassítottam rögtön, de már előtte lekaptak... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Gondolom a Roli féle ügyből fakad ez az idegenkedés :) mondjuk Csabi esetében még mindiíg jobb a meta mintha olaj nélkül menne le balatonra :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 ezt most a saját bőrömön tapasztaltam... majdnem egy hónapja itt Börsön vettem észre hogy mérnek (hátul ipartelepi úton a tesco mögött), már jó messziről láttam őket (6-700m), le is lassítottam rögtön, de már előtte lekaptak... :blush: hát igen.. ha tudnak bemérnek 1,5kmről utánna még1 kép 1km-re és a végén egy rendszámos..... nagyon sok esetben észrevehetetlen ha közben a forgalmat is figyeled.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 A végén csak be kell tartani a 60-at, a qrva életbe! :) :blush: És mosmá nem szaroznak adatbekérővel, rögtön a közigazgatási bírsági határozatot küldték... fellebbezés 5000, de teljesen felesleges... méltányosság nincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 mondjuk Csabi esetében még mindiíg jobb a meta mintha olaj nélkül menne le balatonra :blush: :lol: akkor legalább nem füstölne, de remélem vasárnap este már nem fog eggyáltalán füstölni, akkor leszek csak igazán morcos ha igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 hát igen.. ha tudnak bemérnek 1,5kmről utánna még1 kép 1km-re és a végén egy rendszámos..... nagyon sok esetben észrevehetetlen ha közben a forgalmat is figyeled.... Még veszélyes is, mert nem tudsz felszabadultan a forgalomra koncentrálni, hanem elterelik azzal a figyelmet, hogy lesni kell, hol állnak. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Gondolom a Roli féle ügyből fakad ez az idegenkedés :lol: Én se fogom kipróbálni, mert már régóta pozitív tapasztalataim vannak más olajjal, amihez egész jó áron tudok hozzájutni. Attól természetesen lehet még jó olaj, de max ingyen próbálnám ki és max egy XE-ben, LET-be még ezt az MOS2-es 10W40-et se fogom beletenni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Én se fogom kipróbálni, mert már régóta pozitív tapasztalataim vannak más olajjal, amihez egész jó áron tudok hozzájutni. Attól természetesen lehet még jó olaj, de max ingyen próbálnám ki és max egy XE-ben, LET-be még ezt az MOS2-es 10W40-et se fogom beletenni. :blush: Jóvammá akinek jól megy és let-ben utazik :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Jóvammá akinek jól megy és let-ben utazik :lol: :) :D Most miért mondod? :blush: Örülök, hogy úgy tűnik, be fog válni az olaj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Most miért mondod? :blush: Örülök, hogy úgy tűnik, be fog válni az olaj. :D Jaja, nagyon faxa tényleg, legközelebb is ilyet veszek szerintem :lol: Kössz az infót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Jaja, nagyon faxa tényleg, legközelebb is ilyet veszek szerintem :blush: Kössz az infót :lol: Igazán nincs mit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Jaja, nagyon faxa tényleg, legközelebb is ilyet veszek szerintem :lol: Kössz az infót :) Milyet is??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Milyet is??? :blush: Liqui Moly 10W40 MOS2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Liqui Moly 10W40 MOS2 Jah... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Liqui Moly 10W40 MOS2 MOS2 = Ministry of Sound 2 ? :blush: :) :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 De mókás...itt a régi puntom... :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 MOS2 = Ministry of Sound 2 ? :blush: :) :lol: :D :D Molibdén diszulfid, vagy mi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Azt szeretném meg kérdezni, hogyan mongyam magának :blush: , hogy a váltóba milyen tipusú olaj kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Azt szeretném meg kérdezni, hogyan mongyam magának :blush: , hogy a váltóba milyen tipusú olaj kell? Vagy a gyári piros GM-es váltóolaj, vagy Castrol SMX-S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 .. ezt a felnit adta el csoki pedig nekem is tecc..... Tom felnije volt... Photoshop? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts