Sonique Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 mert ez nem 50-60e forint.. volt vele egy kis mókázás mire belefaragtam.... és ennek jól mutat a tankjelzője... de föként a pénz része.. :blush: azért ki gittelhetted és egybe csiszolhattad volna és a végén egy matt fekete festés neki és szép is .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 azért ki gittelhetted és egybe csiszolhattad volna és a végén egy matt fekete festés neki és szép is .... hát igen, tény, hogy a tiéd gyönyörű.... majd a következő jobban sikerül :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 6000.HSZ :blush: Majdnem megvolt a 6000/év :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Mert akkor azt kérdeznéd, hogy méééé nem Kadett....Azééééééééé...kicsit kötekedős vagy mostanában...lehet kéne valami csajt szerválni neked.... :blush: Csak kérdeztem hogy ha már csere akkor mér Kadett és van csajom méghozzá tökaranyos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 ... és van csajom méghozzá tökaranyos Akkor kérd meg, hogy vesse is be magát... :D :D :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 azért ki gittelhetted és egybe csiszolhattad volna és a végén egy matt fekete festés neki és szép is .... http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/lcd/IMG%20024.jpg Neked milyen sebességjeladóval van összerakva az F28-al? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Akkor kérd meg, hogy vesse is be magát... :D :D :blush: :lol: :) Nincs még tavasz,hova vetne ilyen korán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Akkor kérd meg, hogy vesse is be magát... :D :D :blush: :lol: :) Keressen pénzt Fóti úton vagy mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Keressen pénzt Fóti úton vagy mi? :blush: Hát ha ezt nézed ki belőle...én nem tudom... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Keressen pénzt Fóti úton vagy mi? :blush: "Ne legyé má genyó,Add kölcsön a bicsajod" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Keressen pénzt Fóti úton vagy mi? :blush: közös Lónak mindíg nedves , nemjó ötlet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Mondtam múltkor magasabb volt a hó mint a lökős és a föld közti távolság, le is fényképeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Mondtam múltkor magasabb volt a hó mint a lökős és a föld közti távolság, le is fényképeztem http://g.imagehost.org/0902/hokotro.jpg Olyan az autód, mintha a dumb&dumberben lenne és taknyos lenne :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Olyan az autód, mintha a dumb&dumberben lenne és taknyos lenne :blush: :lol: Azért örülök Gabi, hogy inkább ez irányban asszociáltál... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Azért örülök Gabi, hogy inkább ez irányban asszociáltál... :blush: :lol: Hátha olvassák kiskorúak is a topicot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hátha olvassák kiskorúak is a topicot :lol: és lehet megviselné őket az a szó, hogy jég??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 és lehet megviselné őket az a szó, hogy jég??? :blush: ki tudja, de nem vállalom a cicológus fizetését, ha igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Mert akkor azt kérdeznéd, hogy méééé nem Kadett....Azééééééééé...kicsit kötekedős vagy mostanában...lehet kéne valami csajt szerválni neked.... :) nem kell neki csaj mióta ismeri Diny bodméri kutyáját :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 azért ki gittelhetted és egybe csiszolhattad volna és a végén egy matt fekete festés neki és szép is .... http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/lcd/IMG%20024.jpg ennek szép a kinézete, de kilóg a sarka, kicsit lejebb kelett volna rakni és máris király lett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Tanácsot kérnék egy olyan ügyben ami talán nem is eldönthető: Mit vegyek Castrol Magnetec 10W40-et vagy kérjek Metabond 10W40et a FutoGabibácsitól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Tanácsot kérnék egy olyan ügyben ami talán nem is eldönthető: Mit vegyek Castrol Magnetec 10W40-et vagy kérjek Metabond 10W40et a FutoGabibácsitól Hát én az elsőre szavazok! :lol: De minnyá kapom az áldást ugy is! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hát én az elsőre szavazok! :lol: De minnyá kapom az áldást ugy is! :blush: én tegnap vet(et)tem castrol ugyaneztet'...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 én tegnap vet(et)tem castrol ugyaneztet'...... Nagyon helyes erősítsük a Castrol clubbot :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hát hogy miket nem lehet találni kérem :lol: Retro Paréééééé! :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Tanácsot kérnék egy olyan ügyben ami talán nem is eldönthető: Mit vegyek Castrol Magnetec 10W40-et vagy kérjek Metabond 10W40et a FutoGabibácsitól Szerintem a meta jobb olaj......pedig szar ezt kimondani :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts