J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Elvitte a cica! :blush: Hogy te mekkora egy birka vagy,nem tod kimondani hogy szisza-szisza,pedig az egy matka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Olvass csak... Hmm, érdekes. Kíváncsi leszek az Én munkahelyem mikor zár be. Bár állítólag mi jól állunk mer a nyunyuki olcsó és mindenki azt veszi inkább. Csak arra lennék kíváncsi, ha senkinek nincs munkája, senkinek nincs pénze, hitelt nem nagyon adnak már a bankok, akkor miből. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 :blush: :lol: :) :D Most, hogy rajta vagy a plakáton, jó lenne, ha villantanál is majd ott valamit! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Most, hogy rajta vagy a plakáton, jó lenne, ha villantanál is majd ott valamit! :D :D De kegyetlen vagy Petya baszod! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Hmm, érdekes. Kíváncsi leszek az Én munkahelyem mikor zár be. Bár állítólag mi jól állunk mer a nyunyuki olcsó és mindenki azt veszi inkább. Csak arra lennék kíváncsi, ha senkinek nincs munkája, senkinek nincs pénze, hitelt nem nagyon adnak már a bankok, akkor miből. :blush: Nissannál is ezt mondták két héttel ezelőttig, aztán egy szép hétfő reggel óta más a helyzet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 6000.HSZ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Töröljek egy párat??? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Töröljek egy párat??? :blush: :lol: Oké , de talin majd megbeszéljük hogy melyiket és miért törölted :) :D :D (szigorúan szeszkó melett) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Töröljek egy párat??? :blush: :lol: Magadtól is megkérdezted? :) Asszem kell csinálni lassan egy 25000-es jelzőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nissannál is ezt mondták két héttel ezelőttig, aztán egy szép hétfő reggel óta más a helyzet Persze mer miután kijött az év autója nálunk és alig van választék opelből biztos a németek engedik hogy csődbemenjen. Inkább megveszik a GMtől azt majd jól lekőrözik őket 60szor eladásban europában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 http://www.alfaamore.hu/files/forum/00202/00202692.jpg tudom mi a baj a képen: hát nincs fent a kerék hülyék :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Töröljek egy párat??? :blush: :lol: Nagyon rámásztál erre az off kérdésre,de ha visszanézném,hogy te miket alkottál egykoron,becsülettel feszíthetnél az OffMaster polóban. :) Na de mit pofázok én,nem is vagyok klubtag! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 tudom mi a baj a képen: hát nincs fent a kerék hülyék :blush: :lol: :) :D :D Baz+ Csabi ez 10P nálam ma! :D :D :fentrengős smili: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 :lol: :) :D Baz+ Csabi ez 10P nálam ma! :D :D :fentrengős smili: :D :blush: Tőled ez igazán nagy elismerés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 egy kicsit kadettos lettem ma.... :) :lol: (és már a nevem se kék) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Helyes és tényleg jól néz ki. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nem lesz így kedvezmény Lacházán... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nem lesz így kedvezmény Lacházán... :blush: :lol: VW-t amugyse engednek be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 VW-t amugyse engednek be :) Dehogynem...be még igen... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 egy kicsit kadettos lettem ma.... :D :lol: (és már a nevem se kék) :blush: http://astragsi.extra.hu/1.JPG http://astragsi.extra.hu/2.JPG nagyon ügyi vagy, látod megy ez a kadettos fabrikálás :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 nagyon ügyi vagy, látod megy ez a kadettos fabrikálás :blush: :D Hát most, hogy az autója állapota is egy Kadettéra kezd hasonlítani...belekívánkozott a műszerfal is... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hát most, hogy az autója állapota is egy Kadettéra kezd hasonlítani...belekívánkozott a műszerfal is... :blush: :lol: Nekem úgy tűnik a műszerfal maradt csak a műszercsoportot cserélték ki. Frankó lett. Mérnem Veki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 ... Frankó lett. Mérnem Veki? Mert akkor azt kérdeznéd, hogy méééé nem Kadett....Azééééééééé...kicsit kötekedős vagy mostanában...lehet kéne valami csajt szerválni neked.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nekem úgy tűnik a műszerfal maradt csak a műszercsoportot cserélték ki. Frankó lett. Mérnem Veki? mert ez nem 50-60e forint.. volt vele egy kis mókázás mire belefaragtam.... és ennek jól mutat a tankjelzője... de föként a pénz része.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts