warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Mé ez titok volt???? Nem nem trombitával lesz, hanem gyűjtődobozzal... Szóval akkor ez az a hengerenkénti pillangó.Plussz gondolom sallangjai. Fékek?Cserézed?vagy marad a gyári?(ha egyáltalán az van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Hát akkor vagy ma 7-ig, gyere, vagy szerdán 12-ig, mert csak félnapozok, hogy legyen valami a pudvaládámból...(by Dark:-) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 majd tal ki brada mikor melózol és ha nem is a dzsi esz ájjal, de beviszem neked a szarfogót :wink: koptató a gyengéknek való 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Na nekem pont azért lesz, hogy ha még le is hasalsz, se láss át a verda alatt...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 koptató a gyengéknek való 8) Fogadjunk, hogy ezt csak úgy tudtad lefényképezni, hogy bele álltál egy csatornafedél helyére. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Hát akkor vagy ma 7-ig, gyere, vagy szerdán 12-ig, mert csak félnapozok, hogy legyen valami a pudvaládámból...(by Dark:-) ) töki! dont P Redi az én vasam is lepudvaládázta.... ma 7ig tutti fix nem joe, me' elvből 6ig workin after dat go home than meetingem one... so akkor szerda lesz... de az ugye nem szerda dél hanem éjfale :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 töki! dont P Redi az én vasam is lepudvaládázta.... mint ahogy mindenkiét....de a sajátomat a legtöbbször!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Geri! Az a 12 az dél... Ha úgy alakul holnap nem tudnék érte menni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Egyébként ezeknél a hengerenkénti pillangóknál hol van a levegőszűrő? Vagy nem is kell? :wink: És a légtömegmérő? Vagy az sincs? (meg computer se?!) :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Meg lehet oldani egy gyűjtődobozzal, és akkor maradhat minden, meg lehet nélküle, és akkor már egy kicsit más a gyerek fekvése...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 más a gyerek fekvése...:-) mármint a leányzóé ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Van itten 1-2 kép kedves ismerősömnél csináltam pár napja kicsit másfajta motorokat tuningol de ott is véltem felfedezni némi hasonlóságok a pillangószelepek terén. ;) http://gsi16v.uw.hu/temp Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Geri! Az a 12 az dél... Ha úgy alakul holnap nem tudnék érte menni??? csak mos' látom :oops: akkor fixáljuk le mert akkor behozom magammal :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Vidd be, oszt majd csörgünk megyünk, de ne hagyd otthon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Vidd be, oszt majd csörgünk megyünk, de ne hagyd otthon.... okéjj brádör csak fenn áll a veszélye h elfelejtem... alig 3 napja tartó alkohol túrám nem akarodzik ma este sem abbamaradni ;) nade minden tőlem telhetőt megteszek - amig hazaérek megpróbálom nem feledni :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Akkor ha az asszony azt üvölti, hogy TEDD BEEEE, TEDDDD MÁR BEEEE, akkor rohanj, és dobd be a csomiba azt a szar koptatót...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Akkor ha az asszony azt üvölti, hogy TEDD BEEEE, TEDDDD MÁR BEEEE, akkor rohanj, és dobd be a csomiba azt a szar koptatót...:-) hát ha te koptatónak hívod brádör :roll: de ahogy érzed teljesítem a kérésed :wink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Akkor most rakd beeeee.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 TAKARÉKOS SPORTAUTÓ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Akkor most rakd beeeee.... miva tessvír :?: jahogy vettem mejek ki garage pucc és elpakolom... reggel bánkbá leszek meg osztrák kollegkkal jópofilok olyan 10ig utána joe vagyok eee Wolfi azt néztem én is okos megoldás ;) az mijjen szép lenne h c20let+gáz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 jhelentem Anti bá betettem 8) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Van kémfotom mindenki azonositsa be magának 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Szemesre kész lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 én aszittem, a világosabb kék lesz ez nem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Léptem nyaralni. Mindenkinek további jó fórumozást és GSI-zést. 1 fehér gsi-vel kesebb rohangál majd mostanság az utakon (az én jószágom pihen) :wink: Bye all.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts