Atommanó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Ők is pörögni akartak.. mint anno pl asszem a 2 lada, vagy lada bmw a hajógyárin :) Duóba.. :D mennek fel.. nemsokára dobok linket.. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 :blush: :lol: Nah.. szerkesztettem az előzőt.. ide meg gyün akkor a te videód Első éééés a Yardos.. (célszerű a mentés másként.. sajna még .mov ba van.. köö hozzá quicktime lejátszó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Nah.. szerkesztettem az előzőt.. ide meg gyün akkor a te videód Első éééés a Yardos.. (célszerű a mentés másként.. sajna még .mov ba van.. köö hozzá quicktime lejátszó) Az első link nekem nem megy... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Csak két méterrel lett volna szélesebb a placc...akkor talán el mertem volna rúgni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Nah.. szerkesztettem az előzőt.. ide meg gyün akkor a te videód Első éééés a Yardos.. (célszerű a mentés másként.. sajna még .mov ba van.. köö hozzá quicktime lejátszó) nekem a másidik nem megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sziasztok! Bocs hogy bepofátlankodok...csak szeretnék segítséget kérni...valakinek valami ötlete hogy gyári F Astra GSI hátsó lámpákat hol tudnék reális áron beszerezni? Nem GSI-m van de megtetszett és jól mutatna fehér kocsihoz. Köszi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sziasztok! Bocs hogy bepofátlankodok...csak szeretnék segítséget kérni...valakinek valami ötlete hogy gyári F Astra GSI hátsó lámpákat hol tudnék reális áron beszerezni? Nem GSI-m van de megtetszett és jól mutatna fehér kocsihoz. Köszi :blush: keresd meg Diny cartársat. Ő sztem tud neked segíteni ebben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 éééés a Yardos.. :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Nah.. szerkesztettem az előzőt.. ide meg gyün akkor a te videód Első éééés a Yardos.. (célszerű a mentés másként.. sajna még .mov ba van.. köö hozzá quicktime lejátszó) über :blush: "na megjöttek a yardok b@sszameg..." :lol: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Lada reklám, nagyon jó :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Igen, a második video valamiért szórakozik.. vagy az extra.. Felraktam ugyanabba a mappába, eredeti nagybetüsen. nem ment.. pedig jó volt az elérési út. Átírtam kisbetűre, jó lett.. most meg megint nem jó..faxom beléjük.. este ha hazajöttem majd megnézem mi a szent sz.r van, most nincs időm, mert megyünk le Mohácsra ismikkel, megnézzük ezt a basó.. izé busójárást :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Visit My Website Ezek sem normálisak! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 Visit My Website Ezek sem normálisak! :blush: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iof-635 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 a 4x100 as agy átmérő az 56,6 a felni esetében? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 a 4x100 as agy átmérő az 56,6 a felni esetében? :blush: 56,5 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 56,5 :blush: köcc ja és a bigyókat is nagyon köcc!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 köcc ja és a bigyókat is nagyon köcc!!!!!!! szivi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 szivi :D Te Gabi! Neked B omega van? Nem tod véletlen, annak a tetőcsomi tartó rögzítése ugyanaz-é mint az F astrának? Kééne nekem egy tetőcsomi tartó márciusban (ha van valakinek köööcsön, úgy is jó lenne), és használtan láttam egy B omi cuccost. (jojojó.. tudom tudom.. Gsi-re csomitartó?! :) ) Nem lenne sok súly rajta.. max 4db 100x50es OSB lap.. Igaz, ma is jó lenne. Le kellene vinnem délegyházára 4db 71x210es lightos kis ajtót :blush: Gondoltam üllések le, aztán kilóg, belefér..(hátsóajtó persze lekötözve..) Csak hát kinéztem milyen ki-beb.szott jóidő van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 a 4x100 as agy átmérő az 56,6 a felni esetében? :blush: Ha központosítót csináltatsz, akkor 56,6mm. 56,5 már nagyon passzos lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Kééne nekem egy tetőcsomi tartó márciusban (ha van valakinek köööcsön, úgy is jó lenne), és használtan láttam egy B omi cuccost. A C Asciról kölcsön tudom adni, öt körül otthon leszek egy kicsit de csak ha nem halsz meg Délegyre menet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Te Gabi! Neked B omega van? Nem tod véletlen, annak a tetőcsomi tartó rögzítése ugyanaz-é mint az F astrának? Kééne nekem egy tetőcsomi tartó márciusban (ha van valakinek köööcsön, úgy is jó lenne), és használtan láttam egy B omi cuccost. (jojojó.. tudom tudom.. Gsi-re csomitartó?! :blush: ) Nem lenne sok súly rajta.. max 4db 100x50es OSB lap.. Sajnos nekem nincsen rá cuccom, és nem is tudom, hogy lehet-e használni az omegáét astrára. Omega topicban szerintem tedd fel a kérdést, hátha valaki tud ebben segíteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Te Gabi! Neked B omega van? Nem tod véletlen, annak a tetőcsomi tartó rögzítése ugyanaz-é mint az F astrának? Kééne nekem egy tetőcsomi tartó márciusban (ha van valakinek köööcsön, úgy is jó lenne), és használtan láttam egy B omi cuccost. (jojojó.. tudom tudom.. Gsi-re csomitartó?! :) ) Nem lenne sok súly rajta.. max 4db 100x50es OSB lap.. Igaz, ma is jó lenne. Le kellene vinnem délegyházára 4db 71x210es lightos kis ajtót :blush: Gondoltam üllések le, aztán kilóg, belefér..(hátsóajtó persze lekötözve..) Csak hát kinéztem milyen ki-beb.szott jóidő van. :lol: vonóóóhorgot rááááá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 keresd meg Diny cartársat. Ő sztem tud neked segíteni ebben. :blush: Diny = Dini? mert csak úgy találtam meg a felhasználók közt...bocsi csak nem nagyon vagyok ismerős:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Diny = Dini? mert csak úgy találtam meg a felhasználók közt...bocsi csak nem nagyon vagyok ismerős:) nemnem, így: Rattesid Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts